2020 Şubat Anneleri

Emzik konuşulmuş bende almayı düşünüyorum kızıma avent almıştım tutmuştu 2 ay sonra da kendiliğinden bırakmıştı 🥰 inşallah oğlumda da öyle olur
Yeni emzik araştırırken şu markayı
buldum biraz pahalı ama ya bunu yada yine avent markasını alıcam

Eklentiler

• 900B46F8-AEAF-416F-A4B5-ABBC19A5A851.webp
    900B46F8-AEAF-416F-A4B5-ABBC19A5A851.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
  • EC838D91-48CC-499B-8CFE-9FCA38384BE4.webp
    EC838D91-48CC-499B-8CFE-9FCA38384BE4.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar bugün kontrolde su seviyesi tam sınırda çıktı. Böyle bir durumu yaşayan var mı
Artık suyun yavaş yavaş azalması normal bu zamanlarda diye okumuştum yanlış mi hatırlıyorum . Doktorunuz bu durumu riskli mi buldu ? Ay bu bebeler doğana kadar bize rahat nefes almak Yok . Allah hepimizi kazasız kurtarsın

Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin🤲🏻
Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin eşine.
Insallah hemen iyilesir.🤲
Canım gerçekten zor bir durum ne güzel sende evlenmesini onaylıyorsun ama en azından dediğin gibi bir yardımcı olsa yanında belki daha farklı olucak
Yardimci sart ama babama anlatamiyorum bunu :(
Baban nerdeydi İzmit'te kaçırmışım ben de izmitreyim
Plajyolu
sağol tatlım ya çocuklar daha dayanıklı inan ama anne yüreği işte insan dayanamıyor. kendine çok dikkat et yat dinlen bir şey yapma sakın. bir kaç güne tamamen toparlanırsınız inşallah.

kaç tane evladın olursa olsun hayat arkadaşı başka bir şey gerçekten. inşallah gönlünden geçenler gerçekleşir de baban için üzülmek zorunda kalmazsın. gerçekten insanın elinden daha fazlası gelmeyince de çok üzülüyor ama napıcaksın canım senin de bir ailen var, sorumlulukların var :KK43:
onu dinleme sen ayda bir bi kadın ayarla olmaz mı kabul etmez mi?
Babam asla kabul etmiyor, onun sözünü çiğneyip kendi bildiğimi okuyamiyorum. Bana bi biraksa, ilk once 1+1 ev tutup esyalari minumuma indirip sade bi ev duzecegim babama ve sonra da haftada yada 15 de yarim gun kadin ayarlayip bi düzen turturacagim.
Dün yoruldum ama yorgunluktan cok mutsuzluk ve hüzün doluydum.
Neyse Allah illaki bi yol gösterecektir.
Canım keşke bu seferlik kadın tutuverseydiniz aenşn yükün sana yeter zaten
Bayrama kadar boyle gider bu is canim.
O vakitte sirket ile anlasip kokten bi temizlik yapilir, sart çünkü.

Arkadaşlar bugün kontrolde su seviyesi tam sınırda çıktı. Böyle bir durumu yaşayan var mı
Benim oyle olmustu.
Once plesanta yaslanmisti
Sonra amniyon sivisi sinirda dedi
Daha sonra da kritij seviyenin altina inince,
38+2 de gelisimi 36 seklinde sezeryanla dogum gerçekleşti.

Artık suyun yavaş yavaş azalması normal bu zamanlarda diye okumuştum yanlış mi hatırlıyorum . Doktorunuz bu durumu riskli mi buldu ? Ay bu bebeler doğana kadar bize rahat nefes almak Yok . Allah hepimizi kazasız kurtarsın

Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Doktor normal seviyenin tam alt sınırında olduğu için 5 gün sonra tekrar bakmak istedi. Değişme olup olmadığına bakmak için.

Benim oyle olmustu.
Once plesanta yaslanmisti
Sonra amniyon sivisi sinirda dedi
Daha sonra da kritij seviyenin altina inince,
38+2 de gelisimi 36 seklinde sezeryanla dogum gerçekleşti.
Ben de erken doğumdan çok korkuyorum ya. Gelişimi normal sadece sıvı azalmış şuanlık.

Kizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum 🤷🏻‍♀️

Kizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum 🤷🏻‍♀️
İyi ki gitmişsin ,bundan sonra daha sık gidersin. Bu haftada nst istemeyebilirdi iyiki istemiş. Evet sancı biyere kadar anlaşılamayabiliyomuş. Bazen kontrole gidip doğuma alınıyo insanlar, açıklığı bile hissetmeyebiliyosun. Karnının sertleşip yumuşamasından anlaşılıyo işte.
Su gelmedikçe korkacak bişey yok serumlarla hafifletilir inşallah iyi olursun.

Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Doktor normal seviyenin tam alt sınırında olduğu için 5 gün sonra tekrar bakmak istedi. Değişme olup olmadığına bakmak için.

Ben de erken doğumdan çok korkuyorum ya. Gelişimi normal sadece sıvı azalmış şuanlık.
Tatlım ne kadar doğru bilmiyorum ama havuç suyunun bebeğin suyunu arttırdığını okumuştum diğer forumlarda bir araştır istersen

telaş etme sakın açıklık yoksa korkulacak bir şey yoktur bunlar önlem tabiiki, o yüzden bu haftalardan itibaren düzenli nst ister doktorlar. bizi de haberdar et olur mu?

Çok geçmiş olsun canım benim 💐
Nasıl Begüm şimdi daha iyi mi ?
iyi canım geçti şükür, okula göndermicektim gitmek istedi gitti. iyiydi zaten. bi kar da yağmadı ki şu mikroplar bi ölsün 🤷‍♀️

kendi kendime iş açıyorum başıma ya 🤦‍♀️
kayınvalidemin halı, yatak, koltuk yıkama makinesi var, rica ettim getirip kurar mısınız kullanmasını da bilmiyorum. getirdiler sonra görümcem kızımın eski yatağını yıkadı gösterdi nasıl olacağını. koltukları da halledelim bunla ya çok güzelmiş dedim, akşam geç olmuştu zaten de o da dedi ki koltuklar daha kolay sen bile yaparsın 😀

bende bugün kendi kendime yaptım, kolay görünüyo ama ne kadar zormuş. güç gerekiyo bayağı. çok temiz oldu bayağı kir çıktı ama mahvoldum. bir an karnım öyle sert oldu ki korktum.

çok salağım ya sinirleniyorum birine sonra kendi kendime eziyet ediyorum, çok salak bir huy evet 😂 halbuki bekle akşam kocan yapsın di mi 🤷‍♀️ ne oldu sanki kendimi yorduğumla kaldım sinirimden. ay çok salağım ya gülüyorum şu an kendime sinir olmaktan :D

Çok sağol canım 🤲🏻Zaten kronik crohn rahatsızlığı var canım bir amda atak geçiriyor ama bu sefer apandisit te olabilir dediler
Tekrardan geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin
Emzik konuşulmuş bende almayı düşünüyorum kızıma avent almıştım tutmuştu 2 ay sonra da kendiliğinden bırakmıştı 🥰 inşallah oğlumda da öyle olur
Yeni emzik araştırırken şu markayı
buldum biraz pahalı ama ya bunu yada yine avent markasını alıcam
Bende bundan aldım cnm aventinkiler büyük geldi gözüme bu emzik hemde hafif eğer almazsa bebiş ozmn başka denerim sadece 1 emzik aldım

İnşaAllah düzelmiştir cnm :(
Bugün insülin başlandı doktor kontrol altına alamıyoruz düşük doz başlayalım dedi kafama bir de bunu takmak istemiyorum o yüzden başladık bakalım ne olacak şeker durumu
Allah şifa versin cnm bi arkadaşımın gelinleride böyle hamilelikte şeker çıkmış taa en başta çok sıkıntılar çekmişler hep hastamede yattılar ama 38. Haftasında doğumu oldu be sorasında bişeyi kalmadı iyileşti
Doktorun önlemini alır inşaAllah cnm
kayınvalidemin halı, yatak, koltuk yıkama makinesi var, rica ettim getirip kurar mısınız kullanmasını da bilmiyorum. getirdiler sonra görümcem kızımın eski yatağını yıkadı gösterdi nasıl olacağını. koltukları da halledelim bunla ya çok güzelmiş dedim, akşam geç olmuştu zaten de o da dedi ki koltuklar daha kolay sen bile yaparsın 😀

bende bugün kendi kendime yaptım, kolay görünüyo ama ne kadar zormuş. güç gerekiyo bayağı. çok temiz oldu bayağı kir çıktı ama mahvoldum. bir an karnım öyle sert oldu ki korktum.

çok salağım ya sinirleniyorum birine sonra kendi kendime eziyet ediyorum, çok salak bir huy evet 😂 halbuki bekle akşam kocan yapsın di mi 🤷‍♀️ ne oldu sanki kendimi yorduğumla kaldım sinirimden. ay çok salağım ya gülüyorum şu an kendime sinir olmaktan :KK70:
Cnm nasıl cesaret ettin benim bazayı kaldırmam tek seferlik ama koltuk yıkamak ondan beter görümcende sen de yapabilirsin derken hangi kafadaymış acaba 8 aylık namile kadına koktuk yıkama tavsiyesimi verilir. Bence direk uzanıp dinlen ayakta durma daha

Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin eşine.
Insallah hemen iyilesir.🤲

Yardimci sart ama babama anlatamiyorum bunu :KK43:

Plajyolu

Babam asla kabul etmiyor, onun sözünü çiğneyip kendi bildiğimi okuyamiyorum. Bana bi biraksa, ilk once 1+1 ev tutup esyalari minumuma indirip sade bi ev duzecegim babama ve sonra da haftada yada 15 de yarim gun kadin ayarlayip bi düzen turturacagim.
Dün yoruldum ama yorgunluktan cok mutsuzluk ve hüzün doluydum.
Neyse Allah illaki bi yol gösterecektir.

Bayrama kadar boyle gider bu is canim.
O vakitte sirket ile anlasip kokten bi temizlik yapilir, sart çünkü.
İnşallah canım çok teşekkür ederim ama kronik hastalık olunca biraz zor oluyor elde değil bende çok üzülüyorum😔Rabbim herkese sağlık versin inşallah🤲🏻

çok salağım ya sinirleniyorum birine sonra kendi kendime eziyet ediyorum, çok salak bir huy evet 😂 halbuki bekle akşam kocan yapsın di mi 🤷‍♀️ ne oldu sanki kendimi yorduğumla kaldım sinirimden. ay çok salağım ya gülüyorum şu an kendime sinir olmaktan :KK70:
Ben taşınırken yatağı 80 TL ye
Koltuk takımını da 100 e yıkattım maşallah iyi gene yapmışsın

34+0 dan Günaydın arkadaşlar :halay:
Bu hafta çanta hazırlıcam inşallahhh 😂 dün kıyaferlerin etiketlerini çıkardım makina temizleyicisiyle makinayı temizledim üzerine beyazları yıkadım kimyasal bişey kalmasın diye gün bitti zaten 🤣akşamda bebegin kıyafetlerini yıkamaya başlıcam İnşallah gözümde büyüyo o minik şeyler
Bide e bebegin zıbınından bi 20 25 tane almışım ben ya 🤦🏻‍♀️
çok almışsın 😂ben oğluma 7 takim almıştım 4 tane giydi oburlerine kadar büyüdü 😂çok çabuk büyüyorlar

Canım Çok geçmiş olsun sanada inşallah bir an önce geçer

Tekrardan geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin

Bende bundan aldım cnm aventinkiler büyük geldi gözüme bu emzik hemde hafif eğer almazsa bebiş ozmn başka denerim sadece 1 emzik aldım

İnşaAllah düzelmiştir cnm :KK43:

Allah şifa versin cnm bi arkadaşımın gelinleride böyle hamilelikte şeker çıkmış taa en başta çok sıkıntılar çekmişler hep hastamede yattılar ama 38. Haftasında doğumu oldu be sorasında bişeyi kalmadı iyileşti

Doktorun önlemini alır inşaAllah cnm

Cnm nasıl cesaret ettin benim bazayı kaldırmam tek seferlik ama koltuk yıkamak ondan beter görümcende sen de yapabilirsin derken hangi kafadaymış acaba 8 aylık namile kadına koktuk yıkama tavsiyesimi verilir. Bence direk uzanıp dinlen ayakta durma daha
Sağol canım Allah razı olsun 🤲🏻

Back
X