- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 35
Evet cnm o ilacı devamlı hastanede verdiler ama bnde taşikardi olduğu için evde kullanmam için vermediler hastanede bile nabzım hemen 100lere geldi canım.Ama bu sancıyı yarın dr uma diyicem demek ki ikimizin ki farklı oluyor canım benm aniden gelip ani şeklde geçti akşam saniyelik sürdü geçti ama çok feciydi bağırarak uyandım bakalım ne diyicek ilaç verrse mecbr kullanıcam nst ye de giricem bakalm yne sancı çıkıcak mıcnm kasıkta ağrı bende de oluyor ama 1-2 dakikalık değil ve birden çok şiddetli olacak şekilde değil. Önce karnım geriliyor göğsümün altında baskı oluyor sora kasıkta oluyor yrm saat 40 dk kadr sürdüğü oldu geçen cumartesi proluton depot iğnem vardı vurulacağım. Hemen gittik onu vurulduk o iyi gelmişti gece uyandığımda yine kasığımda ağrı vardı. Sonrası zaten doktorum çağırdı pazartesi nidicard kullanıyordum onu 4 e hatta 6 ya kadar kullanabileceğimi söyledi şimdilik 4 kullanıyorum birden yüklenme olmasın diye. Sana böyle ilaç verdimi cnm erken doğumu önlemek için

O ilaç ağrılarımı baya rahatlatmıştı hastanede onu içince taş gbi karnım yumuşuyordu saati gelene kdr gene taş oluyordu snra onu kullanınca gene yumuşuyordu baya etkiliydi cnm sana da şifa olsun