2020 Şubat Anneleri

Hamileyiz stres yapmayalım diyoruz onlarda faydalanıyor bu durumdan yinede ifşa sayfalarına yaz için rahat etmeyecekse artık nasibimiz böyleymiş diyorum ben böyle durumda ama buda kötü degilki zaten aynı rengi tutturmamiza imkan yok keyfine bak bununlada konsept olur hiç farketmez bu takım tonlarinda birkaç bişey daha ilistir lacivertlerinin içine
Öyle yapıyorum canım kapı süsüne füme eklettiriyorum. 😌Kötü değil lacivert anlaşıp bu renk göndermeleri beni üzdü 😔

Sunneti bende 40 çıksın bı toparlanalim kendimize gelelim yaptıralim diyorum doktorumuz ne diyecek bakalım muayenede sorariz.Sizler çocuk doktoru araştırdinizmi nasıl olacak ilerleyecek yol alacağız şimdi dogum yaptığımiz hastanenin çocuk doktoru direk ilgilenecek mi bizimle
Ben mesela özel muayenehane ye gidiyorum doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapacağım hiç o hastaneyle iletisimimde olmadı bu zamana kadar

selam kızlar benim bebeğim 32. haftada 1400 grdı (gerçi ben 32den küçük olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle dediği için öyle kabul ettim artık)
bebeğim kilo alsın diye özellikle bişeyler yiyip içiyomusunuz
et balık yiyorum biraz süt ürünlerinde sıkıntım var ama onuda pekmezli süt,ayran falan içiyorum
geçen gittik 1100dü bir hafta sonra tekrar gittik(32de) 1400 olmuştu yani 1 haftada 300 gr almıştı
şimdi haftaya 34. haftamda gidicem inşallah büyümüş olur 2 kilo falan olmuş olsa daha ne isterim
Canım süt içemiyorsn yoğurt yiyebilirsin seviyorsan,muz,mercimek onlarda kilo aldırıyor diye biliyorm bnde hergn muz yemeye çalışıyorm ceviz de yemeye çalışıyorm ama bu aralar bktm yyeblrsen ye mutlaka ve katkısız seversen şekersiz tuzsuz fıstık ezmeleri oluyor migrostan almıştm bol protein içeriyor dye braz da kahvaltıda ondan yyrm. Bende erken doğar dye korktuğum için bebiş kilo alsın istiyorum.

Direnç sorunn filan yok dmi canım ? Aspirin gibi bşey alıyormusun ?

Canım süt içemiyorsn yoğurt yiyebilirsin seviyorsan,muz,mercimek onlarda kilo aldırıyor diye biliyorm bnde hergn muz yemeye çalışıyorm ceviz de yemeye çalışıyorm ama bu aralar bktm yyeblrsen ye mutlaka ve katkısız seversen şekersiz tuzsuz fıstık ezmeleri oluyor migrostan almıştm bol protein içeriyor dye braz da kahvaltıda ondan yyrm. Bende erken doğar dye korktuğum için bebiş kilo alsın istiyorum.

Direnç sorunn filan yok dmi canım ? Aspirin gibi bşey alıyormusun ?
yok hiç bişey kullanmıyorum canım
yoğurt yerine ayran içiyorum genelde aynı şey zaten
olmadı bugun yeşil mercimek pişireyim
muzuda ara öğünde yada akşamları yiyorum
ya evdeykende geç kahvaltı yapıyosun o zamanda canın bi daha bişey çekmiyor
işten ayrıldım bu hafta işyerinde herşey yiyodum :D

Geçmiş olsun gamzeli inşallah grip olmazsın c vitaminli meyveler ye bol bol. Sende de şeker vardı kilo alımın nasıl canım
Valla ben moralim bozulmasın diye tartılmıyorum doktorumda her kontrolde tartmıyo😀 ama kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum yürüyüşümü yapıyorum diyete uyuyorum
Bi tek geçen hafta kaçamaklarım oldu kardeşimin nişanı vardı yememem gereken bi kaç şey yedim 😶

Sunneti bende 40 çıksın bı toparlanalim kendimize gelelim yaptıralim diyorum doktorumuz ne diyecek bakalım muayenede sorariz.Sizler çocuk doktoru araştırdinizmi nasıl olacak ilerleyecek yol alacağız şimdi dogum yaptığımiz hastanenin çocuk doktoru direk ilgilenecek mi bizimle
Ben mesela özel muayenehane ye gidiyorum doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapacağım hiç o hastaneyle iletisimimde olmadı bu zamana kadar
doğumunda o an hastanedeki çocuk doktoru kimse o gelip muayene ediyor, sonra taburcu olmadan tekrar muayene ediyor. bir hafta sonra tekrar çağırıyor. işitme testi ve muayene için. sonrasında o doktorla devam edip etmemek tabiiki sizin tercihiniz. biz çok aceleci davrandığı ve sorularımıza düzgün cevap vermediği için devam etmemiştik. sonra kızımda deneyerek içimize sinen bir doktor bulduk. doğum yapacağım hastaneden başka bir hastanede, oğlumu da ona götürmeyi düşünüyorum. yani tavsiye alarak, deneyerek bulunuyor genelde :)

YEKTA61 YEKTA61 bende de ara sıra alt kısımda sancı giriyo ama üşüttüm heralde akşama mı gidceksin kontrole bizede haber ver gelince

selozy selozy sen ne yaptın aradın mı

Akşam 9 gibi gidicez kontrole. Ağrım hala devam ediyor kızlar. Şimdi ilaç saatimdi ilaçları içtim inşallah yumuşatır. Normaldede dinleniyordum ama rahattım ufak tefek bişiciklerde yapabiliyordum oturma odasında koltukta dinlenir vaziyetteydim film felan izliyordum. şuan hiç ayakta duramıyorum. Yatak odasında yatıyorum halsiz ve uyku modundayım sürekli bebeğimde hareket ediyor çok şükür sıvıda daha gelmedi.

erkenden yaptirin kizlar ben 1 yasinda yaptirdim gec kalmışım simdi hic dokundurtmaz o zaman dan beri orasina hep bi mesafeli silerken bile korkardi 1 yas nedir halbuki keske bebekken yaptirsaymisim dedim

Canim insallah birsey olmayacak az kaldi allahin izniye hayirlisiyla bitirelim şu sureci insallah🙏🙏 aklina kotu seyler getirme hersey guzel olacak siizin icin insallah
evet canım konuşmuştuk bunu, bir aksilik olmazsa kesinlikle bebekken yaptırmayı düşünüyorum.

çok sağol canım
bu hocayı bende dinlemiştim daha önce
ama şöyle bakınca 1400 de kulağa çok az geliyor gerçekten 32.haftaya göre
tamam çok şükür sağlığı yerinde hatta ben kendimde 2600 doğmuşum tamamen genetik olduğunu düşünüyorum bu durumun ama yinede her olasılıkta mesela erken doğum falan olursa bebek küçük doğup küvezde falan tutarlarsada diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum :/
aslında ben bu konuda aşırı rahatım doktorum şekerim bu çocuk neden böyle ya diye sorduğunda ben olsun hocam doğunca büyütürüz diyorum :) ama annelik içgüdüsü heralde rahat bırakmıyor beni :)
senin son adet tarihinden emin olmadığını okumuştum, belki de dediğin gibi 32 haftalık değildir onu da bilemiyosun.

ikincisi sen zaten söyledin bak kendin de aşırı kilolu doğmamışsın, kilo ve boy tamamen genetik oluyor bebekte. şu an erken doğum için de bir riskin yok şükür, o yüzden kendini strese sokma. daha çok vakit var ve bir haftada bile çok kilo alabiliyolar özellikle son zamanlarda.

Akşam 9 gibi gidicez kontrole. Ağrım hala devam ediyor kızlar. Şimdi ilaç saatimdi ilaçları içtim inşallah yumuşatır. Normaldede dinleniyordum ama rahattım ufak tefek bişiciklerde yapabiliyordum oturma odasında koltukta dinlenir vaziyetteydim film felan izliyordum. şuan hiç ayakta duramıyorum. Yatak odasında yatıyorum halsiz ve uyku modundayım sürekli bebeğimde hareket ediyor çok şükür sıvıda daha gelmedi.
sen sakın kalkma ufak tefek şeyler için bile, dinlen güzel güzel. akşam güzel haberlerle gel inşallah canım.

Kızlar herkese merhaba iki yaşında kızım olduğu için çok sık giremiyorum bir yandan eksikleri bitirmeye çalışıyorum.dün oğluma hast. Çıkışı sipariş verdiğim ürün geldi hüsran uğradım bn lacivert renk istemiştim onlar bana füme gönderdiler lacivert alt tonlu antrasitmiş güya 😔çok üzüldüm 210 TL ödedim tulum şapka ve battaniyeye aman dikkat edin benm gibi kandırılmayın değişime yapmıyorlar isme özel ürünmüş felan. Gebeyim uğraşmak istemiyorum yoksa bilirdim bn onlara yapıcaklarımı geri zekalılar engellediler bide beni
Canım insta dan mı aldın dolandırıcı ifşa diye bir sayfa var ifşa ediyor böylelerini para iadesi yaptırıyor uğraşıyor bayağı ona bir yazsan

Öyle yapıyorum canım kapı süsüne füme eklettiriyorum. 😌Kötü değil lacivert anlaşıp bu renk göndermeleri beni üzdü 😔
Cnm üzüldüm yaptıklarını sen ne hevesle yaptırdın onları. Bende ilk defa sıkıntı yaşadım farklı farklı yerlere kapı süsü magnet ve anahtarlık yaptırıyorum. Hepsinin parasınıda peşin ödedimki erken yollasınlar sıkıntı olmasın anahtarlıklar oazartesi kargolanması gerekirken hala kargolanmadı 2 gün önce yazdığımda babaannesinin vefat ettiğini salı günü kargoya verileceğini söylemişti. Magnetlerde abisi rahatsızlanmış o yapıyormuş bi kaç güne gelecek dedi biraz önce resim arttı süslemesi kalmış bugün süsleyip yrn kargolanacakmış. Kapı süsüde sabah geldi ama tekrar para istendi yanlış girilmiş sisteme kargoyu geri verdik sistemden yazılınca tekrardan gertireceklermiş

evet canım konuşmuştuk bunu, bir aksilik olmazsa kesinlikle bebekken yaptırmayı düşünüyorum.

senin son adet tarihinden emin olmadığını okumuştum, belki de dediğin gibi 32 haftalık değildir onu da bilemiyosun.

ikincisi sen zaten söyledin bak kendin de aşırı kilolu doğmamışsın, kilo ve boy tamamen genetik oluyor bebekte. şu an erken doğum için de bir riskin yok şükür, o yüzden kendini strese sokma. daha çok vakit var ve bir haftada bile çok kilo alabiliyolar özellikle son zamanlarda.
inşallah canım. sağlıkla doğsunlarda aslında nolcak az kilolu olmuş olmamış
bende zayıf doğmuşum sonradan kilo aldım kilo vermeye çalışmakla geçti hayatım resmen :)

YEKTA61 YEKTA61
İnşallah korktuğun olmaz bu ağrılar da sadece enfeksiyona bağlıdır
G gamzeli_bebis
Yok gamzelim aramadım bugün kesin gidemicem belki daha sonra. Dün nstde her şey yolundaydı aradan biraz geçsin dedim :)
Senin kontrol ne zaman?

Amin cnm enfeksiyon geçti zaten ama bir kere erken doğum olayı başlamış oldu şuan zaten ilaçlarla erteleniyor :s

Canım insta dan mı aldın dolandırıcı ifşa diye bir sayfa var ifşa ediyor böylelerini para iadesi yaptırıyor uğraşıyor bayağı ona bir yazsan
Onu bende düşünüyorum iade için değilde başka kimse kandırılmasım diye onun içinde bir ton yazışmam gerekecek kızım var 2 yaşında diş çıkarıyor gebelik stres bilmiyorum zor bir dönemde başıma geldi

Doğumdan sonra çocuk doktoru ziyarete gelecek ilk kontrollerini yapacak allah korusun zaten topuk kanında sıkıntı olsa o hafta içinde arıyorlar aileyi bilgilendirmek için
Haftası dolduğunda kimi istiyorsan ona kontrole gidiyorsun
Bizim çocuk doktorumuz da başka hastanede
Ben hiç sevmiyorum doğum yapacağım hastanenin doktorlarını hastane çıkışı bile kendi doktorumuza gidebilirim gerçi gidersem hoca kovabilir beni 😂 en pimpirikli anne benmişim gibi davranıyor hep bana😂

Back
X