Fikirleriniz cok degerli, cok teşekkür ediyorum.
Diger arkadaslarda yorumladiktan sonra iyice dusunup son bi karar verecegim.
Aslinda şurada tikaniyorum, ben titiz biriyim (kendi capimda diyelim) kv ler de coj temiz insanlardir anma velakin dus vc olaylarinda ne yaparim diye kara kara dusunuyorum. Annanenin evinde fiskiye yok kovaya su doldurup tasla yikaniliyor ve ben açıkça yazmak gerekirse o sekil hikyenik gelmiyor. Benin evde yatak odasinda banyo wc ayri hep orayi kullanirim mesela normalde de. Alafranga wc de kim olursa olsun kendim disinda, iyce temizler otururum normal sartlarda lakin ameliyat yarasi gecene kadar orada kalirsam bunu yapamam sonucta. Ote yandan kizim icin esimdeki yuk acisindanda harika olur orasi. Kalabalik olur canlari sikilmaz. Evin salonu ve bir odasi tahta yerleri, cok ses yapiyor gacur gucur, o seste de kızımin uykusu hafif uyanirsa normalde yanimda yatiyor orada yatili kaldığımızda, e simdi bebekle ben ayri odada esimle kizim baska odada kalacaz orada. Cok uzattım, kisacasi cok detaya takiliyorum ve sirf bu detaylar yuzunden yüzeysel olarak sizlerin fikirlerini almak istedim. Nihai karar acisindan.