- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok memnunum canım böyle bastıkla pofur pofur yapıyo yumuşacıkGüzelmi canım tüğ çıkarıyomu memnun kaldın mıı ayy iyiki dikkat etmişim halıyabaktım baktım güvenemedim de
![]()
Ben de hep gobekli adamlarin yasam kalitesini merak ediyorum. Hami boyle baya baya hamile gobegi gibi göbekli amcalar varya etrafta, nasil yasiyorlar ki ya boyle. Yatarken kalkarken eğilirken çok zor. Hele ozel bolgelerinin temizliğini nasil yapiyorlar ki.Karnim sisti tas gibi oldu wc cikamiyorum Allahimm sana geliyorummm sisman olan insanlarin Allah yardimcisi olsun nasil hareket edebiliyolar ya asiri sis olmayan karnimla yuvarlaniyorum resmen top gibi ordan oraya oyy ooyy![]()
Evet bende bu gunlerde hep onlari sorguluyorumBen de hep gobekli adamlarin yasam kalitesini merak ediyorum. Hami boyle baya baya hamile gobegi gibi göbekli amcalar varya etrafta, nasil yasiyorlar ki ya boyle. Yatarken kalkarken eğilirken çok zor. Hele ozel bolgelerinin temizliğini nasil yapiyorlar ki.
Valla en cok gezmemiz gereken aylarda bende bunu dusunuyorum ayaga kalkinca agrim oluyo yuruyus yapamayacak miyim dogurana kadarBugün son ihtiyaçları alalım diye dışarı çıkmıştık, hep bir kasık ağrısı eşlik etti dışarıda dolaşırken böyle regl ağrısı gibi, hatta oturup uzanırken de devam ediyorKanala baskı yaptığı için mi şimdi bu ağrı, daha önce olmuyordu. Bu haftadan sonra hiç gezemeyecek miyim ağrı olmasın diye
![]()
Anladım anladımCok memnunum canım böyle bastıkla pofur pofur yapıyo yumuşacıktarif edebildimmi bilmiyorum ama bn beğendim
Bizim 1 metre en 2,5 boy oldu yolluk gibi 400 tl tuttu.
İstediğin ölçüde yapıyolar
teşekkür ederim canım
Hadi inşallah kuzum.teşekkür ederim canım ❤
calpol verdim düştü, düşünce keyfi de yerine geldi. 38,5 olmuştu. 39,5 geçmedikçe ilaç vermiyorum pek vücut mikroplarla savaşsın diyorum ama benim halim yok, onun hiç yok dayanamadım verdim ilaç. inşallah gece çıkmaz bakalım![]()
Benim esimde 20.02.2020 ye takti dedim o kadar bekleme durmaz bu cocuk icerde o kadarseninki sezaryen olacak sanirim eger dr un uygun gorurse 2 si de olur sanirim
![]()
Aaa ama senin gecmedimi kolestazin onun icin 38 de alcak seni![]()
Yaa ben de o tarihte istiyorum ama doktorum ayın onundan sonra alabiliriz dediolsun o da annemin doğum günü
![]()
ilk bastaki 4 lu cekmece senin en cok isini gorucek sey,ben cekmeceden yanayim sekerimKızlar size birşey danışıcam. Dün hastaneden sora ikeaya uğradık bebeğe dolabını alalım dedik. Eşim yürüyebilecekmisin diye sordu zorlansamda mevzu hem şke bebiş dolabı olunca eşime yürürüm yürürüm dedim. Beğendiğimiz bir dolap vardı aşağıdaki resimdekiyle çok benzer ama stokta kalmamış. Oanda da başka bir dolaba karar veremedik. kararsızlık çok kötü bişey. Sora evde düşündüm dolap değilde şifonyermi alsam. Ama askı olmuyor bu sefer. Dolapta alsak şifonyerde alsak yatak odamdaki şifonyerin yerine koyacağız bebeğin yatağı yanımda olacağı için eşyalarına kolay erişmem lazım. Dolabıda küçük tercih etmemizin sebebi yerimiz yok evimiz küçük bizi 2-2,5 yıl idare etmesi lazım sora kendi evimize çıkınca odasını yapıcam. O sebeple alacağım şeyin bizi bu kadar süre idare etmesi gerek seneye felan tekrar dolap alamayız. eğer şifonyeri alırsam yanına birde bebeğin bakım malzemelerini koymak için bu servisliktende alıcam. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Okun olduğu yerde şifonyerimiz var yanında aynalı. Bebeğimin beşiğini yatağımın yanına koyucam komidini alıcaz ordan. Yatak odasının dolabı küçük odada ütü masası ve çamaşır askımızda orda alanı küçük başka bişey sığmaz.
Bunlarda dolapla şifonyer tecrübeli anneler hangisinin kullanışlı olduğunu daha iyi anlar.
Eki Görüntüle 2570451
cok gecmis olsun ebrucugum hastaliklar bizide mahfetti, bu okul hem iyi ayni zamanda tehlikeli ,surekli hasta ,banada getiriyor bende hasta gibiyim yine,iyi pazarlar kızlar ❤
bu haftasonum hiç iyi geçmedi ya.
dünden beri içimde bir sıkıntı var, gece doğru düzgün uyuyamadım.
bugün de kızımın ateşi var 38 çok değil ama azıcık çıksa dayanamıyor kolu kanadı kırılıyor sanki. ilaç verdim rahatlasın diye. yeni yıla hasta giricez sanırım.
temizlik yaptım bi de bugün evim o kadar tozluydu ki kızım da ben de tozda hemen hapşuruyoruz. biraz temizlik yapayım dedim ama tövbe bismillah bir yerlerim sakatlanmış gibi bir hale geldim yani. yorulunca çok hareket edince bebeğin hareketlerini de çok hissedemiyorum iyice sinirim bozuluyor.
sıcak bir duş iyi gelecekti şimdi de sular gitti
bu haftasonu bi kötüydü yani ya allah beterinden korusun da![]()