2020 Şubat Anneleri

Güzelmi canım tüğ çıkarıyomu memnun kaldın mıı ayy iyiki dikkat etmişim halıya 🤣🤣 baktım baktım güvenemedim de 🤣
Cok memnunum canım böyle bastıkla pofur pofur yapıyo yumuşacık😀😀 tarif edebildimmi bilmiyorum ama bn beğendim😀
Bizim 1 metre en 2,5 boy oldu yolluk gibi 400 tl tuttu.
İstediğin ölçüde yapıyolar

Karnim sisti tas gibi oldu wc cikamiyorum Allahimm sana geliyorummm sisman olan insanlarin Allah yardimcisi olsun nasil hareket edebiliyolar ya asiri sis olmayan karnimla yuvarlaniyorum resmen top gibi ordan oraya oyy ooyy :KK43:
Ben de hep gobekli adamlarin yasam kalitesini merak ediyorum. Hami boyle baya baya hamile gobegi gibi göbekli amcalar varya etrafta, nasil yasiyorlar ki ya boyle. Yatarken kalkarken eğilirken çok zor. Hele ozel bolgelerinin temizliğini nasil yapiyorlar ki.

Bugun esim evi süpürdü cok iyi oldu.
Kızımizi disari cikartti, 2 saat dinlendim.
Oh be dunya varmis sessizligi ozlemisim didim🤪
Kurabiye malzemelerini ben doktum o yoğurdu, yuvarladi atti firina. Bahar hanım gunde 1 yer abur cuburu olsun o kadar :)

Ben bulasik makinasi yerlestirmekten nefret ederim. Asla eşim gibi yapamam. Adam prof. Bir yerlestirir dunya sey sigar ve de yikanir hepsi yani. Ben acaip sinirleniyorum elimde yikamak daha kolay geliyor. Bizim evde standart ona ait son yerlestirme calistirma :D

Bugün son ihtiyaçları alalım diye dışarı çıkmıştık, hep bir kasık ağrısı eşlik etti dışarıda dolaşırken böyle regl ağrısı gibi, hatta oturup uzanırken de devam ediyor :( Kanala baskı yaptığı için mi şimdi bu ağrı, daha önce olmuyordu. Bu haftadan sonra hiç gezemeyecek miyim ağrı olmasın diye :(

Ben de hep gobekli adamlarin yasam kalitesini merak ediyorum. Hami boyle baya baya hamile gobegi gibi göbekli amcalar varya etrafta, nasil yasiyorlar ki ya boyle. Yatarken kalkarken eğilirken çok zor. Hele ozel bolgelerinin temizliğini nasil yapiyorlar ki.
Evet bende bu gunlerde hep onlari sorguluyorum :( cok zor yaa resmen hayat kaliteni dusuruyo hadi bizimki gecici onlarin ki :(

Bugün son ihtiyaçları alalım diye dışarı çıkmıştık, hep bir kasık ağrısı eşlik etti dışarıda dolaşırken böyle regl ağrısı gibi, hatta oturup uzanırken de devam ediyor :KK43: Kanala baskı yaptığı için mi şimdi bu ağrı, daha önce olmuyordu. Bu haftadan sonra hiç gezemeyecek miyim ağrı olmasın diye :KK43:
Valla en cok gezmemiz gereken aylarda bende bunu dusunuyorum ayaga kalkinca agrim oluyo yuruyus yapamayacak miyim dogurana kadar 😔

Cok memnunum canım böyle bastıkla pofur pofur yapıyo yumuşacık😀😀 tarif edebildimmi bilmiyorum ama bn beğendim😀
Bizim 1 metre en 2,5 boy oldu yolluk gibi 400 tl tuttu.
İstediğin ölçüde yapıyolar
Anladım anladım 😂😂 Çok sağol canım bende burdan söyleyim madem memnunsun diğer sitelere güvenemedim de ☺️☺️ Yarın inceliyim bi model beğeniyim sipariş veririm

yeb4 yeb4 canim simdi nasil Begüm?
Ateşi halen yüksek mi?
Gecmis olsun cok 💜
teşekkür ederim canım ❤️
calpol verdim düştü, düşünce keyfi de yerine geldi. 38,5 olmuştu. 39,5 geçmedikçe ilaç vermiyorum pek vücut mikroplarla savaşsın diyorum ama benim halim yok, onun hiç yok dayanamadım verdim ilaç. inşallah gece çıkmaz bakalım 🤷‍♀️

teşekkür ederim canım ❤
calpol verdim düştü, düşünce keyfi de yerine geldi. 38,5 olmuştu. 39,5 geçmedikçe ilaç vermiyorum pek vücut mikroplarla savaşsın diyorum ama benim halim yok, onun hiç yok dayanamadım verdim ilaç. inşallah gece çıkmaz bakalım 🤷‍♀️
Hadi inşallah kuzum.
Yavrular hasta olunca hayatın tadi tuzu olmuyor.
Gece kontrol altinda olursun zaten 🌼

Benimde karın taş gibi afedersiniz wc sıkıntılı :) ayağa kalkınca karın altında ağrı oluyor 9. ay cidden sıkıntıymış inşllah çalışabilirim son güne kadar :((

Aman kızlar çok kabızlık hemoroid yapıyor kızımda olmuştum mahvetmişti beni bunda dolcolax verdi doktor ihtiyaç duydukça kullanıyorum
Sebze yiyememişsem

Benim esimde 20.02.2020 ye takti dedim o kadar bekleme durmaz bu cocuk icerde o kadar 😂😂 seninki sezaryen olacak sanirim eger dr un uygun gorurse 2 si de olur sanirim 🤔

Evet spinal sezaryen istiyorum ama bakalım. Son zamanlarda bikaç arkadaşım normal doğumda problem yaşadı, bebek açısından riske girmek istemiyorum. Benim açımdan sorun değil bağıra bağıra doğururum da, oksijensiz kalma vakaları ürkütüyo beni. özel eğitim öğretmeni olduğum için mesleki deformasyondan belki de :)
20.02 de güzel tarih ama balık burcu istemiyoruz :)) biz özellikle kova burcu olsun diye ayarlı tüp bebek yaptık. :rolleyes:

Aaa ama senin gecmedimi kolestazin onun icin 38 de alcak seni 🙈

Evet kolestaz doğurmadan tamamen geçmese de ilaçla dizginlenebiliyo ama yine de 40ı beklemiyorlar. Zaten beklense de kolestazı olan 40dan önce doğuruyomuş. :)

Benim dr kolestaz teşhisinden önce de 40ı bekleme taraftarı değildi zaten de 2 şubat'a yani 37+3e de erken diyebilir.

Emaan sağlıkla ve 21 ocaktan sonra gelsin de gerisi çok önemli değil :)

Yaa ben de o tarihte istiyorum ama doktorum ayın onundan sonra alabiliriz dedi😅 olsun o da annemin doğum günü😅

Bakalım benimki ne dicek. 12 veya 14 şubat da olur aslında.
Benim doğum tarihim 01.02 :) Belki kendiliğinden anasına hediye paketi olarak çıkar gelir 😄

Kızlar size birşey danışıcam. Dün hastaneden sora ikeaya uğradık bebeğe dolabını alalım dedik. Eşim yürüyebilecekmisin diye sordu zorlansamda mevzu hem şke bebiş dolabı olunca eşime yürürüm yürürüm dedim🙈. Beğendiğimiz bir dolap vardı aşağıdaki resimdekiyle çok benzer ama stokta kalmamış. Oanda da başka bir dolaba karar veremedik. kararsızlık çok kötü bişey. Sora evde düşündüm dolap değilde şifonyermi alsam. Ama askı olmuyor bu sefer. Dolapta alsak şifonyerde alsak yatak odamdaki şifonyerin yerine koyacağız bebeğin yatağı yanımda olacağı için eşyalarına kolay erişmem lazım. Dolabıda küçük tercih etmemizin sebebi yerimiz yok evimiz küçük bizi 2-2,5 yıl idare etmesi lazım sora kendi evimize çıkınca odasını yapıcam. O sebeple alacağım şeyin bizi bu kadar süre idare etmesi gerek seneye felan tekrar dolap alamayız. eğer şifonyeri alırsam yanına birde bebeğin bakım malzemelerini koymak için bu servisliktende alıcam. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Okun olduğu yerde şifonyerimiz var yanında aynalı. Bebeğimin beşiğini yatağımın yanına koyucam komidini alıcaz ordan. Yatak odasının dolabı küçük odada ütü masası ve çamaşır askımızda orda alanı küçük başka bişey sığmaz.

Bunlarda dolapla şifonyer tecrübeli anneler hangisinin kullanışlı olduğunu daha iyi anlar.

Eki Görüntüle 2570451
ilk bastaki 4 lu cekmece senin en cok isini gorucek sey,ben cekmeceden yanayim sekerim

Kızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
Artık karar ver, cok sıkıldım muallakta kalmaktan dedim.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.

iyi pazarlar kızlar ❤

bu haftasonum hiç iyi geçmedi ya.
dünden beri içimde bir sıkıntı var, gece doğru düzgün uyuyamadım.

bugün de kızımın ateşi var 38 çok değil ama azıcık çıksa dayanamıyor kolu kanadı kırılıyor sanki. ilaç verdim rahatlasın diye. yeni yıla hasta giricez sanırım.

temizlik yaptım bi de bugün evim o kadar tozluydu ki kızım da ben de tozda hemen hapşuruyoruz. biraz temizlik yapayım dedim ama tövbe bismillah bir yerlerim sakatlanmış gibi bir hale geldim yani. yorulunca çok hareket edince bebeğin hareketlerini de çok hissedemiyorum iyice sinirim bozuluyor.

sıcak bir duş iyi gelecekti şimdi de sular gitti :mad:

bu haftasonu bi kötüydü yani ya allah beterinden korusun da :KK43:
cok gecmis olsun ebrucugum hastaliklar bizide mahfetti, bu okul hem iyi ayni zamanda tehlikeli ,surekli hasta ,banada getiriyor bende hasta gibiyim yine,
oksurmekten kemiklerim agriyor dayanamadim artik parol ictim, uzan soluna dogru hareket eder canim.biz yorulunca onlarda keyifli olmuyor

Back
X