2020 Şubat Anneleri

Ayyy nasıl anlatıcam bilemedim kıvamlı beyaz yani ama etrafı ıslaktı canım benim senindemi öyle oldu
Evet evet canım hatta bir süreden beri öyle ıslaklık çok oluyor ya bende korkuyorum aslında normaldir muhtemelen ama dünki top gibiydi ya

Buarada benim kocaman bir gobegim oldu 31+1 im daha 38 i dusunemiyorum. Bugun diger acidan cektim daha da buyuk. Asiri irilesti ust kismim dev anasi gibiyim 😂

Eklentiler

• DA0AE18F-3F59-4812-8F26-D4B674AEDF7F.webp
    DA0AE18F-3F59-4812-8F26-D4B674AEDF7F.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 90
ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar 🤷‍♀️
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence :KK70:

liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert

geçmiş olsun size de canım :KK43:
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.

o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım 😂
hahha durum okadar vahim diyosun😂
insallah canim ilk sene bizi zorluyor biraz ,hastaliklari birbirimize satip durmasak bitecekte ,
sekerim baris cok guzel urazda hos bir isim , doruk nasil? can? kerim? hakan?

Abartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.

Her krese başlayan mutlaka hasta oluyor mu canim ya?
Normalde Bahar i 2020 yeni donemde verecegiz ya biz krese, belki bi ihtimal erkene cekebiliriz haftada 3 gun seklinde baslasak mi diyorum. Bi arkadasimin oglu gidiyor o bayagi bi cesaretlendirdi beni, eger kesin hasta oluyorsa her cocuk o zaman mecbur beklerim eylulu. Ne dersin?
bu kadar çok derin düşününce işin içinden çıkamıyoruz isim konusunda gerçekten. eşim en sonunda düz Ali koycam o olcak dedi 😂 neyse bi karara bağlayalım artık kız doğacaklar nerdeyse.

hasta oluyorlar canım ya kaçınılmaz bir durum. ilk kez kalabalık ortama giriyor, ve biri hastaysa sınıfta hemen kapıyorlar.

sen 2020 ikinci dönemde mi düşünüyordun? benek eve yeni geldiğinde çocuğu okula göndermeyi pek uygun bulmuyor uzmanlar aslında, sanki o geldi hadi sen okula der gibi hissediyorlarmış.

ikisiyle başa çıkabilecek misin o da var tabii. ama haftanın üç günü oyun grubu gibi bişey olabilir aslında. normalde eylülde başlasa daha iyi yaşı da tam uygun olur.

hahha durum okadar vahim diyosun😂
insallah canim ilk sene bizi zorluyor biraz ,hastaliklari birbirimize satip durmasak bitecekte ,
sekerim baris cok guzel urazda hos bir isim , doruk nasil? can? kerim? hakan?
Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok 😀
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.

Abartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.

Her krese başlayan mutlaka hasta oluyor mu canim ya?
Normalde Bahar i 2020 yeni donemde verecegiz ya biz krese, belki bi ihtimal erkene cekebiliriz haftada 3 gun seklinde baslasak mi diyorum. Bi arkadasimin oglu gidiyor o bayagi bi cesaretlendirdi beni, eger kesin hasta oluyorsa her cocuk o zaman mecbur beklerim eylulu. Ne dersin?
seneye eylulde ver canim,

Bunlarda kız bebek isim listem
Mihrimah

Burcu

Nilhan

Buğlem

Derin

Yaren

Sezen

Sezin

İnci

Gökçe

Özge

Yade

Aslıhan

Beyza

Neslişah

Zeynep

Meryem

Aylin

Alya

Miray

Melis

Cemre

Hazal

Hilal

Gonca

Ilgın

Sümeyye

Burçak

Sena

Çisem

Beray

Mihra

Adin

İpek mila

Benan

Nur Sena

Ezgi

Tuğyan (coşkun)

Hale

Alina

Lara

Gülce

Deren

Meyra

Aybüke

Süheyla

Süheda
benim isminde Hilal🙈

Bende havalar sogudu ama montlarin onu acik geziyorum. Esim nont alalim dedi dedim ne gerek var xxl falan alcaz. 1bucuk ay sonra dogum var bu surede en fazla 10-15 kere giyerim gerek yok dedim. Idare etmeye calisiyorum. Hatta bugun kendime pantolon aldim 3 hamile pantolonum vardi bunu normal pantolon aldim dusukbel giycem cok yakisti hemde hamilelik oncesi bedenim kumas pantolon normalde arabel gibi ben dusuk bel yapcam 😂 hamilelik oncesi bedenime zor da olsa sigiyorum bacak ve basenden de almisim ama az. Hamile koyafet ve pantolonlarima aciyorum zaten cok sevmedim pantolonlarimi sanki duscek gibiler hep hic rahat degil ag kismi surekli dusuyor belimi mi ayarlayamadim acaba
Montlarima sigabiliyorum cok sukur ama yurumekten korkuyorum artik bir sey olacak diye zaten ayakta duruncada agrilarim oluyo su son aylari da kazasiz belasiz atlataydik iyiydi ☹️ benim hamile pantolonum 38 beden cok rahat oluyo canim dusmuyo da 🙄

Buarada ben 3 ay dolunca ombremi yeniletmistim. Simdi tekrar sarilari cogaltmak istiyorumm kizlar. Bebek dogumca 5-6 ay kuafore gitmem diye dusunuyorum boya icin. Yani bebegimi birakiyim da 3-4 saat boyatiyim diye dusunmem. Dersler icin birakirim tek bebisimi aksi halde vicdanim rahatsiz olabilir. O yuzden saclarimi tekrar boyatmak istiyorum. Dipten olmayacak. Ombre gibi gene ama aradaki siyahlari da sari agirlikli yapcaz. Sonra da kesim yapariz. Sizce sorun olur mu doktora da soracagim ama boyanin zarari var mi bu aylarda dipten olmadikca????

Bende 38 e kadar bari beklesek diye teklifle gtcem kolestaz cikarsa ama bnce cikcak ayaklarim cok kaşınıyo cnm ya😞

Ayy topuklar, kenarlar fırt fırt tatlı tatlı di mi? Ellerin ne durumda? Ursactive iyi geliyo merak etme.
Bi de yarın sonuçların normal çıksa bile kaşıntın devam ediyosa 3-4 gün sonra tekrar karaciğer değerlerine (alt / ast) baktır. Çünkü çoğunlukla önce kaşıntı coşuyo, değer de sonradan yükselebiliyomuş.

bu kadar çok derin düşününce işin içinden çıkamıyoruz isim konusunda gerçekten. eşim en sonunda düz Ali koycam o olcak dedi 😂 neyse bi karara bağlayalım artık kız doğacaklar nerdeyse.

hasta oluyorlar canım ya kaçınılmaz bir durum. ilk kez kalabalık ortama giriyor, ve biri hastaysa sınıfta hemen kapıyorlar.

sen 2020 ikinci dönemde mi düşünüyordun? benek eve yeni geldiğinde çocuğu okula göndermeyi pek uygun bulmuyor uzmanlar aslında, sanki o geldi hadi sen okula der gibi hissediyorlarmış.

ikisiyle başa çıkabilecek misin o da var tabii. ama haftanın üç günü oyun grubu gibi bişey olabilir aslında. normalde eylülde başlasa daha iyi yaşı da tam uygun olur.
Su yazdiklarinin aynisini dusunuyor ve soyluyorum ben de.
Oyun grubu seklinde ilerlemem imkansiz.
Ev ile oyun grubunun oldugu yer mesafe olarak uzak ve git gel yapmak bebekle zor, hamileyken de zordu hafta sonlari esimle gittik birkac kez.
Kres konusunda dedigim gibi arkadasimin tecrubelerini aktarmasıyla ve bazi ogutleriyle fikrim degisir gibi oldu. Ama benim kararim 2020 eylul de krese baslamasi. Hem o zamana kadar da oglan bayagi buyumus olacak.
Evde 2 bebek tabiki zorlayacak ama sirf bu sebepten kizimi krese vermem asla. Derdim Bahar in keyifli zaman gecirmesi akranlariyla paylaşması zamanini vs. Gerci ekonomik olarak da hazirandan sonra bayagi rahatlicaz o da var bi yandan :))))
Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok 😀
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.
Begendigimiz isimlerin cogu ayni seninle.
Sonucta bi adi olacak oglanlarin..

Beni goren guluyor ne ara buyudu bu kadar diyor 😂 son 4 hafta. Bir anda cikti 4 hafta once birsey yoktu belli belirsizdi yeni yeni😂 simdi 35-36 haftalik gibiyim.
Gobus bu kadar ama gel gor ki kendimi 250 kg gibi hissediyorum 😔

Eklentiler

• P_20191229_235707_vHDR_On_HP_1_1_1.webp
    P_20191229_235707_vHDR_On_HP_1_1_1.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 87
Su yazdiklarinin aynisini dusunuyor ve soyluyorum ben de.
Oyun grubu seklinde ilerlemem imkansiz.
Ev ile oyun grubunun oldugu yer mesafe olarak uzak ve git gel yapmak bebekle zor, hamileyken de zordu hafta sonlari esimle gittik birkac kez.
Kres konusunda dedigim gibi arkadasimin tecrubelerini aktarmasıyla ve bazi ogutleriyle fikrim degisir gibi oldu. Ama benim kararim 2020 eylul de krese baslamasi. Hem o zamana kadar da oglan bayagi buyumus olacak.
Evde 2 bebek tabiki zorlayacak ama sirf bu sebepten kizimi krese vermem asla. Derdim Bahar in keyifli zaman gecirmesi akranlariyla paylaşması zamanini vs. Gerci ekonomik olarak da hazirandan sonra bayagi rahatlicaz o da var bi yandan :))))

Begendigimiz isimlerin cogu ayni seninle.
Sonucta bi adi olacak oglanlarin..
sen eylülde ver derim ben canım. hem biraz küçük şu an hem de alışma sürecinde yanında olman gerekiyor. 3 buçuk yaşında verdim ben ve 1 ay alışsın diye çok uğraştım. her çocuk bir değil tabii ama ne yapacağı da belli olmaz.

yaza kadar zorluk, sonra hastalıklar azalacak, dışarı rahat çıkabileceğiz. evde bile oyalamak yazın daha kolay. havuza at oynasın en bayıldıkları şey :)

ben buldukça yazıyorum canım, fırsat bulduğum bir an son listemi yazarım sana.

sen eylülde ver derim ben canım. hem biraz küçük şu an hem de alışma sürecinde yanında olman gerekiyor. 3 buçuk yaşında verdim ben ve 1 ay alışsın diye çok uğraştım. her çocuk bir değil tabii ama ne yapacağı da belli olmaz.

yaza kadar zorluk, sonra hastalıklar azalacak, dışarı rahat çıkabileceğiz. evde bile oyalamak yazın daha kolay. havuza at oynasın en bayıldıkları şey :)

ben buldukça yazıyorum canım, fırsat bulduğum bir an son listemi yazarım sana.
:KK36:

Back
X