- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
butun planlarim altust olduBalık oluyo gıııız kova deel.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
butun planlarim altust olduBalık oluyo gıııız kova deel.![]()
Evet evet canım hatta bir süreden beri öyle ıslaklık çok oluyor ya bende korkuyorum aslında normaldir muhtemelen ama dünki top gibiydi yaAyyy nasıl anlatıcam bilemedim kıvamlı beyaz yani ama etrafı ıslaktı canım benim senindemi öyle oldu
hahha durum okadar vahim diyosunya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence
liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert
geçmiş olsun size de canım
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.
o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım![]()
bu kadar çok derin düşününce işin içinden çıkamıyoruz isim konusunda gerçekten. eşim en sonunda düz Ali koycam o olcak dediAbartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.
Her krese başlayan mutlaka hasta oluyor mu canim ya?
Normalde Bahar i 2020 yeni donemde verecegiz ya biz krese, belki bi ihtimal erkene cekebiliriz haftada 3 gun seklinde baslasak mi diyorum. Bi arkadasimin oglu gidiyor o bayagi bi cesaretlendirdi beni, eger kesin hasta oluyorsa her cocuk o zaman mecbur beklerim eylulu. Ne dersin?
Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yokhahha durum okadar vahim diyosun
insallah canim ilk sene bizi zorluyor biraz ,hastaliklari birbirimize satip durmasak bitecekte ,
sekerim baris cok guzel urazda hos bir isim , doruk nasil? can? kerim? hakan?
seneye eylulde ver canim,Abartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.
Her krese başlayan mutlaka hasta oluyor mu canim ya?
Normalde Bahar i 2020 yeni donemde verecegiz ya biz krese, belki bi ihtimal erkene cekebiliriz haftada 3 gun seklinde baslasak mi diyorum. Bi arkadasimin oglu gidiyor o bayagi bi cesaretlendirdi beni, eger kesin hasta oluyorsa her cocuk o zaman mecbur beklerim eylulu. Ne dersin?
benim isminde HilalBunlarda kız bebek isim listem
Mihrimah
Burcu
Nilhan
Buğlem
Derin
Yaren
Sezen
Sezin
İnci
Gökçe
Özge
Yade
Aslıhan
Beyza
Neslişah
Zeynep
Meryem
Aylin
Alya
Miray
Melis
Cemre
Hazal
Hilal
Gonca
Ilgın
Sümeyye
Burçak
Sena
Çisem
Beray
Mihra
Adin
İpek mila
Benan
Nur Sena
Ezgi
Tuğyan (coşkun)
Hale
Alina
Lara
Gülce
Deren
Meyra
Aybüke
Süheyla
Süheda
benimkide ayni senin gibi,hatta biraz daha buyuk olabilirBuarada benim kocaman bir gobegim oldu 31+1 im daha 38 i dusunemiyorum. Bugun diger acidan cektim daha da buyuk. Asiri irilesti ust kismim dev anasi gibiyim![]()
Montlarima sigabiliyorum cok sukur ama yurumekten korkuyorum artik bir sey olacak diye zaten ayakta duruncada agrilarim oluyo su son aylari da kazasiz belasiz atlataydik iyiydiBende havalar sogudu ama montlarin onu acik geziyorum. Esim nont alalim dedi dedim ne gerek var xxl falan alcaz. 1bucuk ay sonra dogum var bu surede en fazla 10-15 kere giyerim gerek yok dedim. Idare etmeye calisiyorum. Hatta bugun kendime pantolon aldim 3 hamile pantolonum vardi bunu normal pantolon aldim dusukbel giycem cok yakisti hemde hamilelik oncesi bedenim kumas pantolon normalde arabel gibi ben dusuk bel yapcamhamilelik oncesi bedenime zor da olsa sigiyorum bacak ve basenden de almisim ama az. Hamile koyafet ve pantolonlarima aciyorum zaten cok sevmedim pantolonlarimi sanki duscek gibiler hep hic rahat degil ag kismi surekli dusuyor belimi mi ayarlayamadim acaba
Kiz harbi baya kocaman duruyo heBuarada benim kocaman bir gobegim oldu 31+1 im daha 38 i dusunemiyorum. Bugun diger acidan cektim daha da buyuk. Asiri irilesti ust kismim dev anasi gibiyim![]()
Napcaz peki son haftalarbenimkide ayni senin gibi,hatta biraz daha buyuk olabilir
Bende 38 e kadar bari beklesek diye teklifle gtcem kolestaz cikarsa ama bnce cikcak ayaklarim cok kaşınıyo cnm ya![]()
Beni goren guluyor ne ara buyudu bu kadar diyorKiz harbi baya kocaman duruyo he![]()
Su yazdiklarinin aynisini dusunuyor ve soyluyorum ben de.bu kadar çok derin düşününce işin içinden çıkamıyoruz isim konusunda gerçekten. eşim en sonunda düz Ali koycam o olcak dedineyse bi karara bağlayalım artık kız doğacaklar nerdeyse.
hasta oluyorlar canım ya kaçınılmaz bir durum. ilk kez kalabalık ortama giriyor, ve biri hastaysa sınıfta hemen kapıyorlar.
sen 2020 ikinci dönemde mi düşünüyordun? benek eve yeni geldiğinde çocuğu okula göndermeyi pek uygun bulmuyor uzmanlar aslında, sanki o geldi hadi sen okula der gibi hissediyorlarmış.
ikisiyle başa çıkabilecek misin o da var tabii. ama haftanın üç günü oyun grubu gibi bişey olabilir aslında. normalde eylülde başlasa daha iyi yaşı da tam uygun olur.
Begendigimiz isimlerin cogu ayni seninle.Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.
Gobus bu kadar ama gel gor ki kendimi 250 kg gibi hissediyorumBeni goren guluyor ne ara buyudu bu kadar diyorson 4 hafta. Bir anda cikti 4 hafta once birsey yoktu belli belirsizdi yeni yeni
simdi 35-36 haftalik gibiyim.
iyice kamyon gibi olucazNapcaz peki son haftalar![]()
sen eylülde ver derim ben canım. hem biraz küçük şu an hem de alışma sürecinde yanında olman gerekiyor. 3 buçuk yaşında verdim ben ve 1 ay alışsın diye çok uğraştım. her çocuk bir değil tabii ama ne yapacağı da belli olmaz.Su yazdiklarinin aynisini dusunuyor ve soyluyorum ben de.
Oyun grubu seklinde ilerlemem imkansiz.
Ev ile oyun grubunun oldugu yer mesafe olarak uzak ve git gel yapmak bebekle zor, hamileyken de zordu hafta sonlari esimle gittik birkac kez.
Kres konusunda dedigim gibi arkadasimin tecrubelerini aktarmasıyla ve bazi ogutleriyle fikrim degisir gibi oldu. Ama benim kararim 2020 eylul de krese baslamasi. Hem o zamana kadar da oglan bayagi buyumus olacak.
Evde 2 bebek tabiki zorlayacak ama sirf bu sebepten kizimi krese vermem asla. Derdim Bahar in keyifli zaman gecirmesi akranlariyla paylaşması zamanini vs. Gerci ekonomik olarak da hazirandan sonra bayagi rahatlicaz o da var bi yandan :))))
Begendigimiz isimlerin cogu ayni seninle.
Sonucta bi adi olacak oglanlarin..
sen eylülde ver derim ben canım. hem biraz küçük şu an hem de alışma sürecinde yanında olman gerekiyor. 3 buçuk yaşında verdim ben ve 1 ay alışsın diye çok uğraştım. her çocuk bir değil tabii ama ne yapacağı da belli olmaz.
yaza kadar zorluk, sonra hastalıklar azalacak, dışarı rahat çıkabileceğiz. evde bile oyalamak yazın daha kolay. havuza at oynasın en bayıldıkları şey :)
ben buldukça yazıyorum canım, fırsat bulduğum bir an son listemi yazarım sana.