2020 Şubat Anneleri

Bende sivi azligina havuc suyunun iyi geldigini duymustum canim suyuda bolca tuketmeye calis. İlaci agizdan mi yoksa vajinadan fitil olarak mi aliyorsun ?
Günaydınlar ,

Günde 1 bardak havuç suyu içiyorum şu anda. En az 2.5 litre de su tüketmeye çalışıyorum. Bu hafta yeniden kontrolümüz var. Güzel şeyler duymak istiyorum çok tedirginim :( Fitil olarak almamı söyledi doktorum. Vajinal fitil olarak alıyorum.

Birde doğum zamanı masaj yaptığını rahat geçmesi için elinden geleni yaptığını istersem daha öncesinde beğendiğim bir müzik ezgi vb telefonuma yükleyip doğum zamanı onu açabileceğini. İstersem illa yatmak zorunda olmadığımı ayaktada doğum yaptırabileceğini sen nasıl rahat edersen dedi. Yine tavsiye olarak yanınızda eşinle ikinşzden başka kimse olmasın oda ya gelip soru soruyolar yok ne kadr açıklık oldu vs hamileyi bu gerginleştirebiliyor olumsuz etki yapıyor dedi. Zaten doğum çok saatte alabilşyor. Doğum sorasıda ben bir süre odada eşiniz ve bebeğinizle başbaşa kalmanızı isterim dedi. Dedim aahh bende aynı şeyleri istiyordum😀. Anneler gelirlersede ben onlara anlatır aşağıya kantine felan yollarım dedi😀
Canim sen hangi hastaneye gdiyosun ya masallah nsl ozel ilgi bu boyle kendini prenses gbi hsstmissindir🙃

ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar 🤷‍♀️
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence :KK70:

liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert

geçmiş olsun size de canım :KK43:
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.

o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım 😂
Yanlış kişiye etiket yapmışım , benim oğlumun da atakan olcak inşallah :) Çok fazla konulan isim değil. O yüzden bende atakan düşünüyorum.Daha doğrusu eşim düşünmüştü :)

Canim sen hangi hastaneye gdiyosun ya masallah nsl ozel ilgi bu boyle kendini prenses gbi hsstmissindir🙃
Kartal Soğanlık özel birlik hastanesi . Aslında hastane pek iyi değil yani 1. Sınıf bir hastane değil ama ebe hanım 4 ay önce başlamış daha önce ankaradaymış orda eğitimler felanda almış orta yaş biri hastane içi öyle lüks konforlu felan değil doktorum orda olduğu için oraya gidiyorum. Tabi eğer gerçekten söyledikleri gibi ilgilenirse ekstradan para vermek gerekirmi de bilmiyorum. Eşimle konuştuk oda gerçekten söylediği gibi yaparsa ve elinden geleni yaptığına tatmin olursam bende vermeyi düşündüm dedi.

Gunaydin kizlar dr um yine ameliyattaymis. Nst ye bagliyim suan ve ebe yine uzatti sureyi sancim cikiyo yine 🤦🏻‍♀️
Günaydınlar ,

Günde 1 bardak havuç suyu içiyorum şu anda. En az 2.5 litre de su tüketmeye çalışıyorum. Bu hafta yeniden kontrolümüz var. Güzel şeyler duymak istiyorum çok tedirginim :KK43: Fitil olarak almamı söyledi doktorum. Vajinal fitil olarak alıyorum.

Rabbim ikinizede şifa versin kızlar sağlıcakla zamanımda doğum nasip etsin.

Yanlış kişiye etiket yapmışım , benim oğlumun da atakan olcak inşallah :) Çok fazla konulan isim değil. O yüzden bende atakan düşünüyorum.Daha doğrusu eşim düşünmüştü :)
hayırlı olsun isminiz ☺️
bende eşim o tarz isimleri seviyor diye ekledim listeye ama bakalım ne olacak daha belli değil ☺️

Kızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Sivil hastanelerde bu sistem nasıl acaba ne alınır veya alınır mı 🤷🏻‍♀️

Kartal Soğanlık özel birlik hastanesi . Aslında hastane pek iyi değil yani 1. Sınıf bir hastane değil ama ebe hanım 4 ay önce başlamış daha önce ankaradaymış orda eğitimler felanda almış orta yaş biri hastane içi öyle lüks konforlu felan değil doktorum orda olduğu için oraya gidiyorum. Tabi eğer gerçekten söyledikleri gibi ilgilenirse ekstradan para vermek gerekirmi de bilmiyorum. Eşimle konuştuk oda gerçekten söylediği gibi yaparsa ve elinden geleni yaptığına tatmin olursam bende vermeyi düşündüm dedi.
Canım önemli olan doktor ve doktorun ilgisi gerçekten çok güzel sürekli araması konuşmanız falan benim doktorda o yok numara verme adeti hiç yok bende böyle özel ilgilenmesini isterdim yani normal doğum olsa sancım olsa başka doktor giricek nöbetci kim varsa seninki çok güzel bence için rahattır en azından güven vermektir bu ya en ihtiyacımız olan şeyde o güveni hissetmek zaten ☺️ İyiki değiştirmişsin sonradan doktorunu buda nasip işte yaşayarak öğreniyoruz

Canım önemli olan doktor ve doktorun ilgisi gerçekten çok güzel sürekli araması konuşmanız falan benim doktorda o yok numara verme adeti hiç yok bende böyle özel ilgilenmesini isterdim yani normal doğum olsa sancım olsa başka doktor giricek nöbetci kim varsa seninki çok güzel bence için rahattır en azından güven vermektir bu ya en ihtiyacımız olan şeyde o güveni hissetmek zaten ☺ İyiki değiştirmişsin sonradan doktorunu buda nasip işte yaşayarak öğreniyoruz

Doktorlarım yoğunlukları çok önemli bu noktada. Şuanlık evet güzel gidiyor inşallah sonuda güzel olur

Gunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdin 😭 dogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece😁 suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde 😐😐

Back
X