2020 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar, guzel bir hafta gecirelim insallah bebijlerde uzmesin analarini.. erkenden gelmeye heves etmesinler... cogumuzun haftalarinin sona yaklastigi bu haftalarda , guzel guzel dinlenmeler diliyorum.. bir arakdasta sanci cikmisti umarim hicbi sikintisi yoktur ve sag salim evin yolunu tutar bebisi zamaninda hepimizinn gelir🙏🏻 Ben neler neler yiyorum bebekler az beslensin kendinde gelsin diye ama istahli degilim... simdi kahvalti yapicam ya mide bulantisi ve istahsizlik yasiyorum... aldigim progestan ilacina bagliyorum ben... hadi herkese selamlar guzell gunlerrrr 💕💕

Gunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdin 😭 dogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece😁 suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde 😐😐
Yol sonu diye indirimde canım herşey tam zamanında bakıyorsunuz

Kızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Sivil hastanelerde bu sistem nasıl acaba ne alınır veya alınır mı 🤷🏻‍♀️
kızımda özelde bir doktora gidiyordum
Pier Cardin cüzdan Kemer seti almıştım
Bunda yine aynı doktor ama bilmiyorum
K

Günaydın
Artık izne ayrılmış olmanın verdiği güzellikle yayılıyoruum
Sabah eşimi ve kızımı yollayıp geri yattım
Az önce uyandım kahvaltımı ettim
Eski komşumun annesi ölmüş oraya gitti
Liseye giden iki kızı bende misafir
Yarında onlar gidecek kız kardeşim gelecek yılbaşı için
Sonrasında son son hazırlıklarımı tamamlayacağım
Gelen keselere yerleştireceğim valizdekileri

Alinti yapamadim kizlar hepinize tesekkur ederim, ciktik hastaneden cok sukur dr um icimi rahatlatti korkmana gerek yok bunlar cok onemli sancilar degil zaten oyle olsaydi gecen haftadan beri dogururdun dedi 😃 2 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi, rahim agzi uzunluguma da cok iyi kisalma yok dedi. Tahmini dogum tarihine de 21 subat dedi 40 haftayi baz alarak ama tabi 37den sonra heran gelebilir dedi oglum tam dayisi olacak sanirim kardesimde 21 subat dogumlu 😂

Hergün farklı rüyalar görür oldum ya bugünde babam başka biriyle evli oluyo üvey ana bana iftira atıyo anlaşamıyoruz kızıda oluyo babama beni dolduruyo babam bana kızıyo nasıl zoruma gidiyo ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra uyandım eşim neye uğradığını şaşırdı 🤦🏻‍♀️ Ayy bu kadar karışık şeyler görmezdim ama çok uykum bölünüyo dönüp ederken uyanıyorm geri yatıyorum ondanmıdır nedir 😂 yada üstüm açık kalıyo yorganı bacağımın arasına alıyorum sarılıyorum falan eşime bile vermiyorum bugün bana yere yatak yapalım şurda yatarım ben dedi 😂

Ay Ebru şu ism olayınız benim rüyama girdi 😆
Size isim bulmuşum rüyamda mettah mı neydi 😂
ay o ne kız hiç duymadım öyle bişey :D
herkesin rüyasına giricem bu gidişle, kendinize isim buldunuz bana da bulmak göreviniz oldu artık :D

Gunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdin 😭 dogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece😁 suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde 😐😐
çok geçmiş olsun o kadar yorma kendini bu halde.
zevkler uyuşmayınca eşya seçmek de çok zor olur.

Alinti yapamadim kizlar hepinize tesekkur ederim, ciktik hastaneden cok sukur dr um icimi rahatlatti korkmana gerek yok bunlar cok onemli sancilar degil zaten oyle olsaydi gecen haftadan beri dogururdun dedi 😃 2 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi, rahim agzi uzunluguma da cok iyi kisalma yok dedi. Tahmini dogum tarihine de 21 subat dedi 40 haftayi baz alarak ama tabi 37den sonra heran gelebilir dedi oglum tam dayisi olacak sanirim kardesimde 21 subat dogumlu 😂
çok sevindim canım demiştim sana önemli sancılar değildir belki diye. önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açıklık olmaması. şimdi stres yapmadan gününü bekle bakalım 😀 40. haftayı geçebilir bile bak gör.

Günaydın herkese ❤️

gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.

burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam 😀

Günaydın herkese ❤️

gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.

burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam 😀
Kıyamam tavuk suyu çorba içir toplar biraz

Kartal Soğanlık özel birlik hastanesi . Aslında hastane pek iyi değil yani 1. Sınıf bir hastane değil ama ebe hanım 4 ay önce başlamış daha önce ankaradaymış orda eğitimler felanda almış orta yaş biri hastane içi öyle lüks konforlu felan değil doktorum orda olduğu için oraya gidiyorum. Tabi eğer gerçekten söyledikleri gibi ilgilenirse ekstradan para vermek gerekirmi de bilmiyorum. Eşimle konuştuk oda gerçekten söylediği gibi yaparsa ve elinden geleni yaptığına tatmin olursam bende vermeyi düşündüm dedi.
Valla masallah ins soyledigi gbi olur ozendim🙃🥰

Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Ben böyle bir şey düşünmüyorum ama yapılıyor benim gittiğim doktor çok popüler hediye gönderen cok oluyor instagramdan da paylaşıyor kadın ama ben gerek duymuyorum 🙂 içinden gelmiş yaparsın bir şeyler

Günaydın herkese ❤

Oyyyyy ponçikkkkk🥳

ilk dogumumda doktoruma küba purosu ve viski hediye etmistik😂
cok seviyorum doktorumu 30 tane dogursam yine ona giderim ,simdide hediye almak istiyoruz ama alkolu ve sigarayi birakmis adamin parfumu saati dolu ne hediye alsam bilmiyorum ama kesin bisey alicam bak iyi aklima getirdin

Kızımın dogumundan sonra nedense nasip olmadi halbuki niyetim vardi.
Bu defa simdiden ayarladim hediyesini dr umun. Hani olurda dogumu orada yapamazsam da bi ara gidip veririm hediyesini. Çok seviyorum zira kendisini. Orkide aşığı bi kadın. Orkide götüreceğim hediye olarak ben de 🤗

aynen bende oyleyim sekerim oksurmekten kemiklerim agriyor artik ,dun aksamdan beri sirkeli suyla gargara yapiyorum balli ihlamur ve pastil aldim 1_2 saattir biraz iyi gibiyim ama vucudum agriyor,
bana kalirsa cok fazla yurume artik cocuk iyice asagiya dusuyor kanala baski yapiyor sonra agrim var diyosunuz😀hepinize soyluyorum anacim son haftalarda yaticaksiniz baska caresi yok

Kizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda

Back
X