2020 Şubat Anneleri

canım yani bu konuda pek yardımcı olamam ben sanırım çünkü yılbaşında dışarda olmayı sevmem ben pek. alkol de alsak evde oluruz biz genelde her yılbaşında.

eşim enstürman da çalıyor, hazır canlı müziğimiz var :) bazen sevdiğimiz arkadaşlarımızla bazen ailecek evde güzel vakit geçiriyoruz öyle. dışarda tanımadığımız insanlar, gereksiz gürültü vs tarzım değil zaten pek. o yüzden biz bu yıl da evdeyiz.

ama senin içinden çıkmak geliyorsa çık. seneye neredeyse bir yaşında olacaklar belli olmaz annene bırakır çıkarsın neden çıkamayasın.

yok canim ilk yilbasini beraber gecirmek isterim seneye cikmam kesin 😊

Kizlar yuruyuse ciktim hava cok soguktu sonra bir spor salonu var kendimi orada buldum spor salonuna yazildim

Eklentiler

• 47419B07-ADBC-4147-9519-B4FFF24B5F6E.webp
    47419B07-ADBC-4147-9519-B4FFF24B5F6E.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 85807E88-F167-4ABA-854D-06E64D870653.webp
    85807E88-F167-4ABA-854D-06E64D870653.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
Bebeği bırakıp çıkabilirsin seneye de aileyle evde çok güzel olur şahsi fikrim

Evet canım Bursalıyım ya bende seviyorum şehrimizi🤲🏻Her zaman bekleriz güzeldir Bursa
bende evlendim bursaya gelin gittim 2 sene oturduk çok seviyodum hiç taşınma planımız yoktu ama şu an ankaradayız nasip işte bende çok özlüyorum bursayı eşimin ailesi orda hep arkadaşlarım komşularım çoktuuu ah ahh

kızlar doğuma hazırlık bebek bakım kurslarına falan gidiyomusunuz gittinizmi yada ankarada varmı varsa nerde hiç bi fikrim yok valla olsa gitmeyi çok isterdim

kızımda hiç aklıma gelmedi ya. ama bu sefer bende ufak bi hediye istiyorum. çok seviyorum doktorumu. belki çiçek çikolata yolların klasik olarak.

eğer bizim memleketten hediyelik organik çay ya da bal getirtebilirsem dayıma söyleyip belki öyle bişey de olabilir ☺

ah bir içse. çok yemek seçiyor 😭

bende çok severim ya Can ismini çok güzel gerçekten Can işte daha ötesi var mı 😍
benim gıcık kocam bakalım ne beğenecek.

gönderme gerekirse cuma da gönderme iyice toparlasın.
olmadı öyle yapıcam canım servisle gideriz biraz durur ben alır getiririm geri. içinde kalmasın.
aynen oyle canim evde kalinca sikiliyor cocuklar alisti hergun orda aktifler

kizlar doktordan ciktik ,44 cm 1900 kg olmus , yuzunu gozunu biraz gosterdi ablasinin aynisi resmen 😍 19 subatta dogursam olurmu balik burcu olsun istemiyorum dedim, muhtemelen 24_25 subat civari olur dogum ,sansin yok dedi,
ama direncten dolayi kilo alimi durursa ozaman soyledigin tarihleri konusuruz dedi,neyse artik gelisimini iyice tamamlasinda doktor ne diyosa onu yapicaz

Kızlar bebişin kapı süsü hediyelikleri geldi çok şükür Çoğu şeyimizi yetiştirdil bir çikolatamız kaldı onuda bu hafta içi sipariş vermeyi düşğnüyorum kutularını çok önceden almıştım zaten.

Eklentiler

• CFD01510-4B29-4608-B13F-AF2977A3EB86.webp
    CFD01510-4B29-4608-B13F-AF2977A3EB86.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 67
  • A4040AA0-3600-442A-936B-4C723EE3F418.webp
    A4040AA0-3600-442A-936B-4C723EE3F418.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 75
  • 76612D28-D59D-414F-9FB3-A491FA3D5354.webp
    76612D28-D59D-414F-9FB3-A491FA3D5354.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 72
bende evlendim bursaya gelin gittim 2 sene oturduk çok seviyodum hiç taşınma planımız yoktu ama şu an ankaradayız nasip işte bende çok özlüyorum bursayı eşimin ailesi orda hep arkadaşlarım komşularım çoktuuu ah ahh
Aa kötü olmuş olsun canım belki dönüş yaparsınız yine

bu canim , sen yinede doktoruna sorda ic ne olur ne olmaz, gunde max 3 tane ic dedi , birde prospan oksuruk surubu verdi
tamam canim cok saol sana kadin dogumcumu verdi kbb mi
Kızlar bebişin kapı süsü hediyelikleri geldi çok şükür Çoğu şeyimizi yetiştirdil bir çikolatamız kaldı onuda bu hafta içi sipariş vermeyi düşğnüyorum kutularını çok önceden almıştım zaten.
Cok guzel olmus canim gule.gule kullanin bende artik isim konusunda netlestirdik siparisni verecegim şükür😁

Back
X