- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
EvetSenin düzensiz de olsa sancıların var çok yürümemen lazım,belin de ağrıyo dimi?
Bu arada mr çektirmiştin ne oldu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetSenin düzensiz de olsa sancıların var çok yürümemen lazım,belin de ağrıyo dimi?
Bu arada mr çektirmiştin ne oldu?
olsun bi kere oluyo sonuçta :)
kaç tane yaptırdınız
kullanılcak bişey olduğu için ben çok arada kaldım 40 tane sipariş ettim ama
yeter inşallah çünkü insan hiç aklına gelmeyen birinede verebiliyor o zaman geldiğinde
İnsaAllah yaa. Ben hamile platesine gidecektim hoca bana gec kalmissin cok 4. Ayinda baslaman gerekiyodu dedi ve 8 seansina 800 tl dedi dogum ustu oldu o zaman dedim bendePilates topuyla yapılan şeyler vardı bebek kanala girsin vs diye bende 37 haftada onlara başlıycaminşallah tereyağından kıl çeker gibi kolayca doğururuz hepimiz
![]()
Valla yaa ne kadar pahalıİnsaAllah yaa. Ben hamile platesine gidecektim hoca bana gec kalmissin cok 4. Ayinda baslaman gerekiyodu dedi ve 8 seansina 800 tl dedi dogum ustu oldu o zaman dedim bende![]()
Oyle valla dunyanin duzeni bu sekilde maalesef ki. Gelin basi,damat trasi,hamile diyince insanlar abaniyolar fiyataValla yaa ne kadar pahalı
Evde kendimiz top üstünde debelenicez artık![]()
Kızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum
çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.
henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmakbi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok
![]()
Çok teşekkür ederimmBen de öyle geçen hafta başladı benimde çok ayakta durunca alta baskı yapıyor bel ağrısı başlıyor sonrasında gittikçe ağırlaşıyor bebişlrr ondandır merak etme![]()
Bende biran önce doğurup spora başlanak istiyorum inşallah bebeler müsaade eder spor yapmamıza uslu durupOyle valla dunyanin duzeni bu sekilde maalesef ki. Gelin basi,damat trasi,hamile diyince insanlar abaniyolar fiyataEsime dedim o zaman dogumdan sonra giderim bende normal platese kilo vermede ve forma girmeme yardimci olur zaten evimizin altinda spor salonu var esimde oraya gidiyo sahibi arkadasi dogumdan sonra yapacagiz artik bir seyler
![]()
İnsüline yeni geçtiniz dimi umarım o çözüm olucaktırBugün ben de doktora gittim. Kızım 2066 gr 42 cm olmuş bugün 32+0 oldum ve çalışamaz raporu mu aldım. Her şey iyi ama karın çevresi 10 gün önde şekerden dolayı. Doktor dikkat et şeker en az açılman kadar önemli dedi. Insülin kullanıyorum diyet yapıyorum ama hala şeker yüksek resmen açım dedim. Suyu iyiymiş. Gerçekten bu şeker için ne yapacağım bilmiyorum
İnşallah allhın izniyle girer düzene şu şeker işi yaBugün ben de doktora gittim. Kızım 2066 gr 42 cm olmuş bugün 32+0 oldum ve çalışamaz raporu mu aldım. Her şey iyi ama karın çevresi 10 gün önde şekerden dolayı. Doktor dikkat et şeker en az açılman kadar önemli dedi. Insülin kullanıyorum diyet yapıyorum ama hala şeker yüksek resmen açım dedim. Suyu iyiymiş. Gerçekten bu şeker için ne yapacağım bilmiyorum
Yok canim sosyal medya kullanmiyorum benBende biran önce doğurup spora başlanak istiyorum inşallah bebeler müsaade eder spor yapmamıza uslu durup
Seninle instgrmda ekleşmişmiydik![]()
Cünkü hatırlayamadımda diğer arkadaslar ekli yine biliyorum kimin kim oldugunuYok canim sosyal medya kullanmiyorum benesim p.tesi izinli, sali gec girisli, persembe erken cikisli her gun full calismadigi icin bebisimiz uslu olursa o evdeyken 1-2 saatligine evden kacabilirim diye dusunuyorum
![]()
Çok teşekkür ederimm hemen deniyorumAşağıya doğru baskı hisseden arkadaşlar kalça bel kısmına yastık koyabilirler. Ebe söylemişti bu şekilde bebek yukarı doğru kayıyor baskı azalıyor dedi.
Sırtüstü yatıp belinizin altına koyucaz yastığı di mi, bu şekilde bebek damarlara baskı yapıyo mudur acabaAşağıya doğru baskı hisseden arkadaşlar kalça bel kısmına yastık koyabilirler. Ebe söylemişti bu şekilde bebek yukarı doğru kayıyor baskı azalıyor dedi.
Evet cnm yan yatarakta koyabilirsin cnm belinin altınI poponun altını destekleSırtüstü yatıp belinizin altına koyucaz yastığı di mi, bu şekilde bebek damarlara baskı yapıyo mudur acaba
İnsaAllah canim benimCünkü hatırlayamadımda diğer arkadaslar ekli yine biliyorum kimin kim oldugunudedm sende eklisinde kaynadınmı arada
İnşallah normal doğum yaparsak spora çabuk başlarızz![]()
gurbette olunca hastaneye gelenimiz bile olmuyo baksanaAl benden de o kadarbende hastane susu vs yapmayacagim zaten burada kimsem yok bi gelirse esimin teyzesi, yengeleri, kuzenleri falan gelir ama onlarida istemiyorum hastaneye mumkunse eve ciktiktan sonra gelsinler. Cikolatasini ve hediyeligini de dogumdan sonra siparis verecegim annem buradayken mevludunu okuyacak o zaman dagitacagim onlari da
el emeği ürünler güzel fikir ama dediğin gibi zor işler :)Ben de öyle düşünüyorum. Kendim bişeyler yapıp hediye etmeyi isterdim,mesela el örgüsü kız bebekler yapıp dağıtmayı düşünmüştüm ama yapacak azim ve vakit bulamadım :)
Başka şekilde de anlamsız geliyo.
Evlendiğimizde de bağışta bulunmuştuk yine bişey dağıtmamıştık. Kim napsın ki adımızın yazdığı amaçsız küçük eşyaları?
En güzel hediye lokumdur lokum :)
ilkinde abartmadan yapmıştım bir şeyler ama bunda aklım hep sağlığında, hiç düşünemiyorum hevesim de yokAl benden de o kadar hiç hevesli değilim böyle şeylere ben.ilkinde de yapmadım bunda da yapmayacağımmevlüt te de gelenler getirsin hediye mediye
![]()
Ben de sadece çikolata ve lokum yaptırcam. Magnet falan sevmiyorum niye hediye yaptırayım ki modundayımbalon alayım diyordum. Bi arkadaşım balonla süsletmişti odayı. Gece biz uyurken durduk yerde patladı çok korktuk bebeğim de çok ağladı dedi. Balon fikrinden de caydım. Kapı süsü için de oğlum şimdiden başladı kıskançlığa. Benim adım yazsın demeye başladı
o yüzden onu da eledim pek bi şey kalmadı
![]()
Benim hastanede ters tarafta hastaneye pek birilerinin geleceğini düşünmüyorum eşimin işyeri yakın ordan felan gelenler olabilir. Ben asıl eve gelen misafirlerimize vermek için yaptırdım. Bebeğimin mutluluğunu paylaşmak için.Daha öncede söylemiştim şu sıralar aslında sıkışığız ama geçici bir durum olduğu için sonradan üzülmemek için azarda olsa yaptırdım kapı süsünü zaten 65 e yaptırdım magnetlerde tanesi 2.75 tlye yaptırdım. En pahalı olan anahtarlıklardı onlarında nazar boncuklu olmaları hoşuma gitti. Anahtarlıklar zaten isimsiz etikette isim yazıyor. Magnetlerde de isteyen yuvarlak kısmı kesip dua yazan kısmı buzdolabına yapıştırabilir ben yakınlarımızın magnetlerini hep saklıyorum dolabımda. Kimsenin atmadım.
İnsüline yeni geçtiniz dimi umarım o çözüm olucaktır
İnşallah allhın izniyle girer düzene şu şeker işi yaama bazen şeker olmasa bile bebişler önde olabiliyor belki şekerin dengelenmiştir ölçüyomusun kaç çıkıyor bu aralar