- 7 Temmuz 2019
- 145
- 243
- 18
Tamam canım çokk teşekkür ederimmmEvet cnm yan yatarakta koyabilirsin cnm belinin altınI poponun altını destekle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çokk teşekkür ederimmmEvet cnm yan yatarakta koyabilirsin cnm belinin altınI poponun altını destekle
Hic sormagurbette olunca hastaneye gelenimiz bile olmuyo baksana
bence de hastaneye kimse gelmesin zaten. çok yakınım dışına hastanede ziyaret etmem ben. annenin en özel anları, bebek daha savunmasız, emzirme, gaz çıkarma vs. hastanede ziyaret etmemeyi düşünmek bir inceliktir bana göre.
Yan yatarsan daha iyi olurSırtüstü yatıp belinizin altına koyucaz yastığı di mi, bu şekilde bebek damarlara baskı yapıyo mudur acaba
Ama anca gelişimine etki edicek sıkma canını1 hafta oldu ama fark yok gibi
180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor
bence de gelmesinler, hata eve gidince de bir süre gelmesinler.Hic sormagelmesinler zaten bosver ben kalabalik sevmem cok
katiliyorum sana sonuna kadar ama bunu dusunen maalesef o kadar az insan var ki
![]()
şekerden çok anlamıyorum ama aşırı yüksek gelmedi bana doktorun çok mu yüksek buldu? insüline daha yeni başladın biraz daha bekle bakalım inşallah işe yarayacak sıkma canını.1 hafta oldu ama fark yok gibi
180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor
Canim daha yeni baslamissin vucudunun alismasi gerek once insuline fayda etmesi icin. Genellikle sebze agirlikli beslenmeye calis, bol bol ceviz ye hem bebis icin cok faydali hemde sekeri dusuruyo. Dogal maden suyu ic, tarcin tuketebilirsin sutle. Kabak cekirdegide sekeri dusuruyor. Et , tavuk bunlarida izgara seklinde tuket ama hepsinin gramina dikkat et canim benim girer duzene en kisa zamanda insaAllah1 hafta oldu ama fark yok gibi
Gelen misafire tabikide surat asilmaz ama ben genel olarak kalabaliktan hoslanmadigim icin belli bi zaman sonra daraliyorum hele ki lohusayken kendimi dusunemiyorumbence de gelmesinler, hata eve gidince de bir süre gelmesinler.
ben misafir severim, hele değer verip geliyor hiç surat asmam ama bir süre gerçekten kimseyi istemiyorsun o lohusa kafasıyla.
ben istanbulda yaşasam ay benim akrabalarım hastane odasına sığmazdı, eve sadece halamlar teyzemler gelse zaten bir ordu misafir olurdu. uzaktayım ama bu konuda şanslıyım en azından![]()
Baya uygunmus guzele de benziyokızlar daha erken almak için ama belki fiyatı uygun diye almak isteyebilirsiniz. sandalye de güzel görünüyor ama gidip yerinde görmek lazım.
Eki Görüntüle 2570917
şekerden çok anlamıyorum ama aşırı yüksek gelmedi bana doktorun çok mu yüksek buldu? insüline daha yeni başladın biraz daha bekle bakalım inşallah işe yarayacak sıkma canını.
Canim daha yeni baslamissin vucudunun alismasi gerek once insuline fayda etmesi icin. Genellikle sebze agirlikli beslenmeye calis, bol bol ceviz ye hem bebis icin cok faydali hemde sekeri dusuruyo. Dogal maden suyu ic, tarcin tuketebilirsin sutle. Kabak cekirdegide sekeri dusuruyor. Et , tavuk bunlarida izgara seklinde tuket ama hepsinin gramina dikkat et canim benim girer duzene en kisa zamanda insaAllah![]()
Şimdiden tahmin edemezsin ama 35.hafta gibi doktorun tahmini bi şey söylicektirKizlar bugun oglusum 2036 gr cikti 32+6 yiz sizce doguma kadar kac kg olur bir fikriniz var mi ?
Bi dahaki kontrolumde o zamanŞimdiden tahmin edemezsin ama 35.hafta gibi doktorun tahmini bi şey söylicektir
Evet bidahakine sorarsan tahmini bişeyler söyler, bu haftadan sonra genetiklerine göre kiloları çok değişkenlik gösteriyor :)Bi dahaki kontrolumde o zaman![]()
Kurutmak için doğal sabunlar denedin mi?kızlar bende hamilelikten önce pko vardı ve benim son 1 aydır aşırı sivilcelerim oldu sırtım göğsüm boğazım çenem her yerim ilthaplı sivilce doldu çok acıyor ve kaşınıyor doktora gittim konazol şampuan bi krem bide sabun verdi. şampuan evde vardı diğerlerini almadım
arkadaşım eczanede çalışıyor ilaçları ona attım kullanma dedi kortizonlu diye zaten az kaldı doğumdan sonra geçer dedi ama doğum doktorum kullanabilirsin dedi napıcamı şaşırdım aslında kimyasal kullanmak istemiyorum ama canım çok yanıyor![]()
yok denemedim aktaramı gitsem doğal şeylerden faydalansamKurutmak için doğal sabunlar denedin mi?
Kükürtlü sabun filan?
Sirke de iyi gelir diye duymuştum ama denemedim. Gerçi kükürtlü sabunu da denemedim benim cildim çok kurudur sivilce çıkmaz. Sürekli kuruluktan döküntüler hatta yaralar olur.yok denemedim aktaramı gitsem doğal şeylerden faydalansam
Olsun kasılmalar dursun da onlar geçer :)Benimde yüzümde hamilelikten öncede şimdide kızarık irinsiz sivilceler çıkıyor ama sadece yüzümde çıkıyor başka biyerimde çıkmıyor. Şimdi kullandığım ilaç nidicardda yaparmış dahada arttı :s