2020 Şubat Anneleri

Kızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
ÜZgünüm ama bu konuda pek birşey yapamıyorsun benim kayınvalidem in sevme şekli de aynen götünü yerim😂kaç kez sölesemde olmuyor yine devam ediyor

Götünü mü yesin? Ay beni bi gülme aldı :KK70:
Alışkanlıksa zor vazgeçer.
Bence alışsan iyi olur,senin bebenin ilk kelimesi döt bile olabilir :KK70:
Benim ananemin ağzı çok bozuktur hepimizi öyle sevdi,kuşu bile öyle severdi. Kuş dediğin sultan papağan. Hayvan durup durup bezevengg derdi :KK70::rolleyes:
cokk güldüm yaaa yerlere atasim var kendimi :KK70: :KK70:
Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Canim benim ya rabbim sabir versin cok zor evladini orda birakmak insallah toparlar da yanina alirsin yavrunu soruna gelince daha cok yenisin canim ya 1 haftada ben yeni yeni toparlamıştım ondada egilip kalkmakta hala güçlük cekiyordum canim yaniyordu tam toparlanman 15 20 gunu de bulabilir bende ole olmustu😕

ecas80 ecas80 valla yurumeyince kendimi kotu hissediyorum ama en guzeli gercekten butun skntilarim kayboldu mide yanmam kac haftadir bitti nefes nefese kalmalarim gecti.
selozy selozy insallah kolay bir dogum olur 😊 hepimizin.
G gamzeli_bebis valla bende sadece gunde 1 saat yurucem onun icin yazildim cunku 1 ay sadece 2. Ay kayit yenilemem benim haftamda 31+3 suan ondan 4 hafta yururum 😊

Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Allah ikinize de şifa versin inşallah ikiniz de iyi olucaksınız🤲

2500gr 47cm haftasıyla uyumlu uykucu paşa umut selam diyor size
24 günde oğluşum 700gr annesi 300gr almış

20191230_112628.webp

Bugün hemen herşey tamamlandı sadece benim pijamam yok ameliyat önlüğüyle takılcam hastanede :KK70:
Siyah incinin 3lü polar takımları var ya onlardan aldım bir tane m beden çok da güzel oldu o cepte ama lohusa takımı aldığım şeyler hoşuma gitmiyor bir türlü bebeği emzirmek kolay olacak olsa başka bişi almıcam
Kızımda aldığım takım sadece birkaç kere giyildi verdiğim paraya acımıştım çok para da vermek istemiyorum tekrar en son pembe membe onu giycem sanırım

YEKTA61 YEKTA61 çok güzeller bayıldım yaptıracak olsam adres sorardım👍

Yazdım ve annem geldi aklıma ben sadece antep için düşündüm annem hayatta yetinmez

Daha adanada annemin halasının kızının kayınvalidesi var onlara verilmezse ayıp:skandal:
Ya mersinde kardeşimin kayınvalidesinin kardeşinin gelinine vermezsek ne kadar ayıp olur:skandal:

Canım Rabbim yardımcın olsun sağ Salim evine gelicek kuzunda tez zamanda inşallah çok zor gerçekten yaşadığın ama bak iyiymiş bebişde🤲🏻🧿

evet huyu öyle çok çok farklıyız kötü niyetli değil sağolsun hep yardımcı olmaya çalışıyor amaçok sıkılıyorum yanımdayken hiç rahat olamıyorum😀 çocukta alışkanlık olcak yrn öbürgğn okula kreşe gittiğinde abuk sabuk kelimeler kullancak o kelimelerin iyi bişey olduğunu sanıp söyleyecek eşimde uyarıyorda pek etkili olmuyor. Bebekle ilgili ne hayaller ne hayalleri var 😀
Yok yok alışkanlık olmuyor canım sadece. 1 kişi kullanınca çok etkilemiyor

Kızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Senin kv tokat il mı 🤣🤣 bizimki de öyle ve asla değişmez çok aşırıya giderse uyarırım ama gte filan birler demiyorum artık 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

kızlar bende hamilelikten önce pko vardı ve benim son 1 aydır aşırı sivilcelerim oldu sırtım göğsüm boğazım çenem her yerim ilthaplı sivilce doldu çok acıyor ve kaşınıyor doktora gittim konazol şampuan bi krem bide sabun verdi. şampuan evde vardı diğerlerini almadım
arkadaşım eczanede çalışıyor ilaçları ona attım kullanma dedi kortizonlu diye zaten az kaldı doğumdan sonra geçer dedi ama doğum doktorum kullanabilirsin dedi napıcamı şaşırdım aslında kimyasal kullanmak istemiyorum ama canım çok yanıyor :KK43:
Bence de kullanma şu dönem doğumdan sonra düzeliyor çoğu cilt problemi benim egzama da coştu şu aralar sabır bakalım

Back
X