- 8 Mart 2017
- 1.259
- 2.825
- 133
- 32
Boyum 163.164 falan ama senin kac boyunHa bir de Şu ana kadar 13 kilo almışım :) Sen kaç kilo aldın ?Merve2407

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 163.164 falan ama senin kac boyunHa bir de Şu ana kadar 13 kilo almışım :) Sen kaç kilo aldın ?Merve2407
Ben 2 haftadir sadece 500 gram aldim canim yuruyusten. Normalde haftada 1 kg aliyordum tam. Cok hizli almistim. Hatta kilomu koyuyorum eke hangi haftalar kac almisim herkes gorsunHa bir de Şu ana kadar 13 kilo almışım :) Sen kaç kilo aldın ?Merve2407
İyi çok şükür canm Sorunsuz gider inşallah. Benim de ağrılarım var tabi özellikle Bel ağrım çok fazla. Ben Emzirme zütyeni almıştım o telsiz valla çok rahat :))))) Bebeğin hareketleri de günden güne değişiyor. Genel de gece yattığımda hissediyorum gün içerisinde çalıştığım için pek hissetmiyorum. Bazen hiç hissetmiyorum. Yorulunca hiç oynamıyo mesela ama yatınca da uyutmuyo :))) Benim de 31+2 şu anda tam.Benim normal canim en son iki hafta once gittigimde hersey normaldi cok sukur. Haftaya pazartesi randevum. Bu ara bebek biraz az hareket ediyor nedenini anlamadim ama kotuye yormuyorummm. Normaldir heralde donem donem. 2-3 gundur gunde 5-6 kere en fazla hissediyorum. 31+3 oldum sanirim bugun ya da 4. Kendimi dinc hissediyorum ama sadece sutyenin o tel kisimlari cok acitiyor gogus altimi sutyensiz geziyorum
onun disinda iyiyim arada ozel bolge kemik agrim disinda. Bebislerin hareketleri nasil azaliyor mu bu haftalar falan? 69 ile basladim kg olarak 79-80 cikiyorum gunune gore
Benim boyum da 1.64 :)))Boyum 163.164 falan ama senin kac boyun![]()
Ben de ilk 6 ay 5-6v kilo aldım ama son 2 ayda baya aldım :)Ben 2 haftadir sadece 500 gram aldim canim yuruyusten. Normalde haftada 1 kg aliyordum tam. Cok hizli almistim. Hatta kilomu koyuyorum eke hangi haftalar kac almisim herkes gorsun![]()
Acaba ayni kisi miyizBenim boyum da 1.64 :)))
Büyük ihtimal donaxil fitil vermiştir. Banada verdi sarı yeşil akıntı cok fazla diye. Hiç bir işe yaramadı hala devam akıntı. Kronik idrar yolu enfeksiyonu oldum geçmiyor. Geçiyo gibi olup tekrarlıyor. Antibiyotik murunol şase bile kullandım akıntı devam ettiğine göre geçmemiş. Öbürgün tahlillerimi yineletcemKızlarrr günaydın. Bir şey sormam lazım. Doktorun akıntımın çok fazla olduğunu bunun enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi fitil verdi. Kaç gündür kullanıyorum ama akıntım öyle arttı ki afedersiniz bacaklarına dam dam damlıyor kaç kere suyum geldi diye lavaboya koştum bir baktım akıntı. Fitilden önce yoktu ne yapsam suyum mu azalıyor acaba??![]()
![]()
Banada 2 li bi fitil vermişti sonrasında akıntım olmuştu su gibi normal bende çok korkmuştum 2 cisini kullanmamıştım ama aşırı fazla geliyosa doktora görün tabi bi kaç gündür bendede var akıntı yarın kontrolüm var onu bekliyorumKızlarrr günaydın. Bir şey sormam lazım. Doktorun akıntımın çok fazla olduğunu bunun enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi fitil verdi. Kaç gündür kullanıyorum ama akıntım öyle arttı ki afedersiniz bacaklarına dam dam damlıyor kaç kere suyum geldi diye lavaboya koştum bir baktım akıntı. Fitilden önce yoktu ne yapsam suyum mu azalıyor acaba??![]()
![]()
dualarımda hep varsınız, geçecek bu kötü günler inşallah.. bebekler doğdukları kilonun altına düşerler zaten ama sonra toparlarlar. kendi kendine solunum yapabilmesi harika bir şey, emme olayını da hallederse çabucak gelecek annesinin koynuna inşallah :)Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
inşallah sağlıklı ve güzelce emen bebişler olur hepsiBende en çok sağlığını düşünüyorum ve birde en çok hemen emmesini istiyorum başka birşey düşünemiyorum☹ Bende hep sadelikten yanayımdır herşeydeBurcun ne adaşım
![]()
daha uygunları da var ama onlar da çok dandik, iki sallasa yıkar çocuk onları.Fiyat çok uygun değil canım daha uygunlarını gördüm
Doktorumu aradım asistanıyla konuştum fitil akıyordur diyor. Fitili akşam kullanıyorum gece de kaç kere alavaboya çıkıyorum ertesi günü ilaç kalır mı ki? Normalde perşembe gününe çağırdı bugünde gelebilirsiniz dedi. Birde acayip nefes darlığı çekiyorum. Beklesem mi perşembe gününe?Büyük ihtimal donaxil fitil vermiştir. Banada verdi sarı yeşil akıntı cok fazla diye. Hiç bir işe yaramadı hala devam akıntı. Kronik idrar yolu enfeksiyonu oldum geçmiyor. Geçiyo gibi olup tekrarlıyor. Antibiyotik murunol şase bile kullandım akıntı devam ettiğine göre geçmemiş. Öbürgün tahlillerimi yineletcem
Doktorumu aradım asistanıyla konuştum fitil akıyordur diyor. Fitili akşam kullanıyorum gece de kaç kere alavaboya çıkıyorum ertesi günü ilaç kalır mı ki? Normalde perşembe gününe çağırdı bugünde gelebilirsiniz dedi. Birde acayip nefes darlığı çekiyorum. Beklesem mi perşembe gününe?Banada 2 li bi fitil vermişti sonrasında akıntım olmuştu su gibi normal bende çok korkmuştum 2 cisini kullanmamıştım ama aşırı fazla geliyosa doktora görün tabi bi kaç gündür bendede var akıntı yarın kontrolüm var onu bekliyorum
Kalır canım benimde 1 gün sonra gelmişti su gibi mi akıyo yoksa iç çamaşırındamı ıslaklık oluyoDoktorumu aradım asistanıyla konuştum fitil akıyordur diyor. Fitili akşam kullanıyorum gece de kaç kere alavaboya çıkıyorum ertesi günü ilaç kalır mı ki? Normalde perşembe gününe çağırdı bugünde gelebilirsiniz dedi. Birde acayip nefes darlığı çekiyorum. Beklesem mi perşembe gününe?
Çokta su gibi değil canım damlıyor normal akıntı ama bayağı çok.Kalır canım benimde 1 gün sonra gelmişti su gibi mi akıyo yoksa iç çamaşırındamı ıslaklık oluyo
Yılın son gününden günaydın kızlar ❤
Bugün bebişlerimizden biri sabırsız çıkmazsa artık doğumlar 2020 olacak inşallah
yeni yıl gününü çok severim, yepyeni bir başlangıçumarım hepimiz için harika bir yıl olur. küvezdeki iki bebişimiz annelerinin koynuna kavuşur, doğacak olan tüm bebişlerimiz de sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤
bol bol sütümüz olur bebişlerimiz cuk cuk emer ama gazı olmaz, geceleri güzel güzel uyur, ağlamaz ve annelerini yormazlar inşallah ❤
bazıları biraz uç dilekler oldu ama imkansız değil
her şeyden önce bizler için güzel ve mutlu bir yıl olur umarım ki bebeklerimize ancak öyle güzel bir aile olabiliriz ❤ hepinize iyi yıllar diliyorum![]()