Selam kızlar herkese mutlu yıllar diliyorumm..❣
Bu yil hayal ettigimizden bile daha güzel ve huzurlu gecer insallah
dogum yapmis arkadaslari tebrik ediyorum en kisa zamanda ins bebislere saglikla kavusurlar..
Ben de artik yavas yavas zorlaniyorum derste falan nefes nefese kaliyorum anlatirken, az kaldi ins donemi saglikla kapatmayi hedefliyorum. Fakat 10 gündür gecmeyen bir gribe sahibim :/ ihlamur zencefil limon bal, denemedigim kalmadi ama nafile..
Özellikle burun tikanikligi beni mahvediyor

saglikli olan arkadaslar cok dikkat edin diyecegim ama bulasacagi varsa engel olamiyor insan, diger gripli arkadaslarima da gecmis olsun bi care yontem bulursaniz lutfen benimle de paylasin :)
ben de hala cantasini tam olarak hazir edemeyenlerdenim, daha cok zaman varmis tozlanir kirlenirmis gibi geliyor bir yandan, bir yandan da hastaliktan firsatim olmadi hic 1 posta yikadim ama utuleyemedim hala

hurc siparis ettim artik o gelince baslarim diye dusunuyorum.. planim onumuzdeki haftasonuna tamamlayabilmek..
son olarak benim bebis suan makat gelis. Gecen haftasonu doktora kontrole gittik 36 ya kadar donmezse %95 donemez sonrasinda da dedi. Bu durumda sezeryan olmasini öneririm dedi. Benim özellikle normal/sezeryan diye bir tercihim yoktu hep doktora/duruma göre diyordum.. son anlarda bas gelise dönen tanidiginiz, duydugunuz vakalar var mi? :)