2020 Şubat Anneleri

ah kizlar ah okadar fena gribimki anlatamam ,elada cok hasta yine ateslendi hicbirsey yediremedim oylece ac ac yatti, esimde aksam geldi midem cok kotu diyor vallahi komple ailecek yamulduk düzelemiyoruz bir turlu ,su son 1_2 haftadir kabus gibi geciyor resmen hayatimin ilk defa bir doneminde istahsizlik yasiyorum 1,5 kilo vermisim,
yarin dahiliyeye gidicem oksurmekten butun kemiklerim agriyor artik,

ah kizlar ah okadar fena gribimki anlatamam ,elada cok hasta yine ateslendi hicbirsey yediremedim oylece ac ac yatti, esimde aksam geldi midem cok kotu diyor vallahi komple ailecek yamulduk düzelemiyoruz bir turlu ,su son 1_2 haftadir kabus gibi geciyor resmen hayatimin ilk defa bir doneminde istahsizlik yasiyorum 1,5 kilo vermisim,
Canım çok geçmiş olsun hepinizin birden hastalanması kötü olmuş ya

Gecmis olsun cok :()

Gecmis olsun cnm seni cok iyi anliyorum tam 1 haftadir bende griple basladim suan oksurekle devam ediyorum ve artk biktim oksurmekden kasıklarim agriyo canim aciyo senin kizda esinde kotuymus benim oglan da ufak bir grip gibi ama hemen ilaclarini dayadim cunku benden ona gecicek eminim ilerletmeden verdm ilacini😐

ahh ahh o lazım bu lazım şu hayatta her şey lazım. her şeye de para lazım 🤦‍♀️ bitmiyor ihtiyaçlar, ama para çok çabuk bitiyor :D bu aralar çok sıkıştığım ne kadar belli değil mi :D

kayınvaliden anladığım kadarıyla seni çok düşünüyor ne kadar güzel ❤️ allah bozmasın aranızı. insan yalnızsa bir destek arıyor büyüğünden. benim kayınvalidem beş dakikalık mesafede ama 8 aylık hamileliğimde evime 3 kez gelmiştir. o kadar sıkıntılar çektim, hasta oldum bir tas çorba yapmamıştır. çağırır gel der, arar sağolsun napıyosun nasılsın der ama bir faydası olmadı hiç. hatta temizlik yaptım çok yoruldum deyince, olsun dinlene dinlene yap diyor acelesi yok diyor :D

keşke kayınvaliden yakın olsa sana daha çok destek olurdu eminimki, öyle birine benziyor yani.

bende çok heyecanlıyım doğum konusunda. kalbimin aklımın bir köşesinde hep o kötü ihtimal var, çok korkuyorum bazen düşünmeden edemiyorum. sağlıkla kucağıma alsam başka bir şey istemem :(
yarın kontrolüm var bakalım. senin de cumartesiydi di mi, inşallah gidersin o gün. inşallah güzel haberler alırız.
Kv den Allah razı olsun, hem çok iyi bir insan hem de cok anlayışlı biridir. Ama o da ben de deriz bunu, hersey karsilikli diye. Taraflardan biri istedigi kadar iyi olsun karsindakine gore evriliyor.
Aslinda herkes birbirine saygi duysa ve şu empati yapabilmeyi becerebilse hayat cok daha kolay olur da..
Tamam canım doktoruma bi sorcam bunu tansiyonu biliyodumda şekeri duymamıştım bekletildiğini🥴 hakkkımzda hayırlısı sağ salim kavuşalımda sezeryan normal farketmez 🙏
Canim dr larin buyuk kısmı gebelik sekeri soz konusu olduğunda oncelik bebegi riske atmamak adına sezeryan oneriyoar. Anne, illaki normal dogum diye diretirse o zaman belki suni sanci denenir ama 40 lari beklemiyorlar. Allah korusun bebegin kalp durmasi gibi sorunu oluyormus genelik sekerinde 39 dan sonrasi icin. Ama sen diyetle kontrol altinda tutuyorsun ve normal dogum istiyorsun, dr un ona gore sana bir yol gosterir.
Benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bebişimi görecem 😍 umarım herşey yolundadır ödemle başım dertte inşallah azalmıştır ödemim.
Güzel haberlerle gel canimm 🤲😘
seninki çok sevmiyordu temizlik vs kafa rahattı sanırım öyle demiştin yanlış mı hatırlıyorum 😀 yine kadın sana da rahat ol diyerek tutarlı davranıyor :D
benimki kışın bile her yağmurdan sonra cam silecek kadar titiz ve enerjik, ama sürünsem gelip evime bir yardım etmez, yavaş yavaş yap kızım der 😂
Belkide kadin kendini senin yerine koyuyordur da o yuzden cok sık gelmiyordur:D olur mu olur ne bilim ki.
Ya benim de kontrol üm var inşallah iyidir meleklerimiz🤲🏻Benimde şekerle dertte napıcam bilmiyorum hep açım zaten
Ben baya baya saldım diyebilirim ya, eskisi gibi panik halde degilim. Cok da olcmuyorum son zamanlarda. Rutine bindi sistemim belki ondandir. Asiri asiri yuksek degil zaten ama oyle dr larin bekledigi gibi de 120 ve alti çıkmıyor. 150 yi gecmedikce ben sorun yapmiyorum. Ara sira da 170 cikiversin stres daha cok cikarttiriyor net.
Ahhh kiyamam. Okuyunca cok kotu oldum yaaa.
Allah im acil sifa versin sana ve kuzucuguna.
Ve tum grip arkadaşlara da.
Bakalim ben de 2.ye yakalanacak miyim son 20 günüm.

S. A güzel anneler. Sizlerden bir ricam olacaktı 😊 Ben 3. Kez tüp bebek tedavisine başladım. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Benim için dua edebilirseniz eğer cok ama cok mutlu olurum.(ismim bahar) altı yıldır bekliyorum mucizemi.. Hamilelerin duası kabul olur derler buna cok inanıyorum. Birde doğumda yapılan dualar tabi.. Dogumlarınız yaklasmıs Mevlam sizlere de bebişlerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin, hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Ailenizle birlikte saglıklı huzurlu yıllar diliyorum❤️❤️❤️

S. A güzel anneler. Sizlerden bir ricam olacaktı 😊 Ben 3. Kez tüp bebek tedavisine başladım. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Benim için dua edebilirseniz eğer cok ama cok mutlu olurum.(ismim bahar) altı yıldır bekliyorum mucizemi.. Hamilelerin duası kabul olur derler buna cok inanıyorum. Birde doğumda yapılan dualar tabi.. Dogumlarınız yaklasmıs Mevlam sizlere de bebişlerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin, hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Ailenizle birlikte saglıklı huzurlu yıllar diliyorum❤❤❤
Allah yardımcınız olsun. Rabbim inşallah en kısa zamanda size de güzel haberler alıp, hayırlı evlatlar nasip etsin .. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Allah yardımcınız olsun. Rabbim inşallah en kısa zamanda size de güzel haberler alıp, hayırlı evlatlar nasip etsin .. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Amin canım Allah razı olsun 🙏🙏🙏
Sizlere de Allah kolaylık versin saglıcakla gelsin bebişleriniz inşallah

Canım çok geçmiş olsun hepinizin birden hastalanması kötü olmuş ya
sorma canim surekli birbirimize satip duruyoruz mikrobu ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Gecmis olsun cok :()
sagol canim 🙏

Gecmis olsun cnm seni cok iyi anliyorum tam 1 haftadir bende griple basladim suan oksurekle devam ediyorum ve artk biktim oksurmekden kasıklarim agriyo canim aciyo senin kizda esinde kotuymus benim oglan da ufak bir grip gibi ama hemen ilaclarini dayadim cunku benden ona gecicek eminim ilerletmeden verdm ilacini😐
insallah gecmez kuzuya canim dikkat et sende kendine ,yarin gidicem doktorda pek bisey veremicek muhtemelen ama gideyim bakalim ne dicek
Kv den Allah razı olsun, hem çok iyi bir insan hem de cok anlayışlı biridir. Ama o da ben de deriz bunu, hersey karsilikli diye. Taraflardan biri istedigi kadar iyi olsun karsindakine gore evriliyor.
Aslinda herkes birbirine saygi duysa ve şu empati yapabilmeyi becerebilse hayat cok daha kolay olur da..

Canim dr larin buyuk kısmı gebelik sekeri soz konusu olduğunda oncelik bebegi riske atmamak adına sezeryan oneriyoar. Anne, illaki normal dogum diye diretirse o zaman belki suni sanci denenir ama 40 lari beklemiyorlar. Allah korusun bebegin kalp durmasi gibi sorunu oluyormus genelik sekerinde 39 dan sonrasi icin. Ama sen diyetle kontrol altinda tutuyorsun ve normal dogum istiyorsun, dr un ona gore sana bir yol gosterir.

Belkide kadin kendini senin yerine koyuyordur da o yuzden cok sık gelmiyordur:D olur mu olur ne bilim ki.

Ben baya baya saldım diyebilirim ya, eskisi gibi panik halde degilim. Cok da olcmuyorum son zamanlarda. Rutine bindi sistemim belki ondandir. Asiri asiri yuksek degil zaten ama oyle dr larin bekledigi gibi de 120 ve alti çıkmıyor. 150 yi gecmedikce ben sorun yapmiyorum. Ara sira da 170 cikiversin stres daha cok cikarttiriyor net.

aman allah korusun cok dikkat et kendine , bugun annem nobetci eczaneye gitmis 40 dk kuyruk beklemis millet kiriliyor hastaliktan ,

Çok geçmiş olsun canım normalde çekilmiyor grip hamileyken daha beterdir. Allah şifa versin tüm ailene inşallah

Belkide kadin kendini senin yerine koyuyordur da o yuzden cok sık gelmiyordur:KK70: olur mu olur ne bilim ki.

Of valla insan daha çok stres oluyor ama hamileyiz haliylede çok acıkıyoruz zaten yemeyip ne yapıcaz veya ne yicem ben daha da şaştım kaldım eşimde telkin etmeye çalışıyor beni yok sende şeker sıkma bu kadar kendini diyor ama insan korkuyor ya😕Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻

Belkide kadin kendini senin yerine koyuyordur da o yuzden cok sık gelmiyordur:KK70: olur mu olur ne bilim ki.

Benim doktor normal doğumu hiç konuşmuyor bile 35-36 ya kadar olursa üniversite hastanesine gideceksin senin sezeryani her türlü yaparız önemli olan bebek dedi. 36 yi geçsem bile şekerden dolayı yine sezaryen olacağım demek ki. Erken doğum da sezaryen dedi ama şeker yüzünden sezeryan demedi. Zaten her şeyi sırası geldiği zaman konuşmak istiyor. Benim kafama takacagimi biliyor çünkü .

ah canım benim ya çok geçmiş olsun :(
bilirim o ağır gribi hatırlarsan istanbuldayken olmuştum bende, gece uyku uyuyamıyordum resmen, 1 kilo vermiştim bir haftada. ama pişmanım keşke gidip en azından bir serum alsaydım. gerekirse antibiyotik kullansaydım.

mutlaka git doktora ne gerekiyosa yap kendine eziyet etme :( kuzucuğa da geçmiş olsun kıyamam ya çocuklar keşke hiç hasta olmasa 😔

ah canım benim ya çok geçmiş olsun :(
bilirim o ağır gribi hatırlarsan istanbuldayken olmuştum bende, gece uyku uyuyamıyordum resmen, 1 kilo vermiştim bir haftada. ama pişmanım keşke gidip en azından bir serum alsaydım. gerekirse antibiyotik kullansaydım.

mutlaka git doktora ne gerekiyosa yap kendine eziyet etme :( kuzucuğa da geçmiş olsun kıyamam ya çocuklar keşke hiç hasta olmasa 😔
evet evet canim yarin gidicem muhakkak ,artik fenalik geldi cnku , ela bi duzelse bende kendime gelicem de ,gerekirse artik okula gondermesemmi diyorum ebru ya🙄 kardesi dogdugunda biz bu hallere dusersek mahfolurum,arkadasin 2 aylik cocugu memorial hastanesinde kac gundur yogun bakimda , ablasi okuldan domuz gribi getirmis ,

Off kizlar uyuz haberi okudum iki gun once iki gundur kasiniyorummm. Suanda kasinmaktan uyuyamiyorum sacim bile kasiniyor :( kirmizi seyler fln yok ama. Muhtemelen pskolojik :( cok kotu bsey yaa valla.

Benim doktor normal doğumu hiç konuşmuyor bile 35-36 ya kadar olursa üniversite hastanesine gideceksin senin sezeryani her türlü yaparız önemli olan bebek dedi. 36 yi geçsem bile şekerden dolayı yine sezaryen olacağım demek ki. Erken doğum da sezaryen dedi ama şeker yüzünden sezeryan demedi. Zaten her şeyi sırası geldiği zaman konuşmak istiyor. Benim kafama takacagimi biliyor çünkü .

Senin şeker dışında başka bir durumun var mı peki sezaryen için canım? Bende ikilemde kaldım, 170 e yakın çıkıyor arada şekerim ama normal yaparız büyük ihtimalle diyor doktorum. Yanlış bir karar alınmıyordur umarım.

Geçmiş olsun canım 😔

Back
X