Kv den Allah razı olsun, hem çok iyi bir insan hem de cok anlayışlı biridir. Ama o da ben de deriz bunu, hersey karsilikli diye. Taraflardan biri istedigi kadar iyi olsun karsindakine gore evriliyor.
Aslinda herkes birbirine saygi duysa ve şu empati yapabilmeyi becerebilse hayat cok daha kolay olur da..
Canim dr larin buyuk kısmı gebelik sekeri soz konusu olduğunda oncelik bebegi riske atmamak adına sezeryan oneriyoar. Anne, illaki normal dogum diye diretirse o zaman belki suni sanci denenir ama 40 lari beklemiyorlar. Allah korusun bebegin kalp durmasi gibi sorunu oluyormus genelik sekerinde 39 dan sonrasi icin. Ama sen diyetle kontrol altinda tutuyorsun ve normal dogum istiyorsun, dr un ona gore sana bir yol gosterir.
Güzel haberlerle gel canimm

Belkide kadin kendini senin yerine koyuyordur da o yuzden cok sık gelmiyordur

olur mu olur ne bilim ki.
Ben baya baya saldım diyebilirim ya, eskisi gibi panik halde degilim. Cok da olcmuyorum son zamanlarda. Rutine bindi sistemim belki ondandir. Asiri asiri yuksek degil zaten ama oyle dr larin bekledigi gibi de 120 ve alti çıkmıyor. 150 yi gecmedikce ben sorun yapmiyorum. Ara sira da 170 cikiversin stres daha cok cikarttiriyor net.
Ahhh kiyamam. Okuyunca cok kotu oldum yaaa.
Allah im acil sifa versin sana ve kuzucuguna.
Ve tum grip arkadaşlara da.
Bakalim ben de 2.ye yakalanacak miyim son 20 günüm.