2020 Şubat Anneleri

Direnc sorunu yasayan anneler bir sey soracagim benim dr um 2 dir sancilarimdan sonra usg de bebege giden kan akisina da bakmaya basladi bu kan akisi mi direnc oluyo bu konuda hicbir fikrim yok dr 2 sinde de gayet guzel hic bir sorun yok dedigi icin ona sormadim ama kafama takildi

Günaydın kızlar
YEKTA61 YEKTA61 geçmiş olsun canım yaa allahtan acıklık yokmuş🙏
İnşallah 37-38 lere kadar dursa bari :(
Ama durmazsada korkma bak ecenin bebeğide 35 haftayla uyumlu 2300 gr doğdu ama çok şükür küvöze bile girmedi. Artık riskli zamanlar geçti ama inanıyorum bebişin durcak 37-38 lere kdr :)
Acıklık bakma işi zormu acıdımı🙄

Canım 40 hafta bekleniyor sanırım ama aşması beklenmiyor anladığım kadarıyla, benim doktorum 40 haftayı aştırmayacağını söyledi. Nedenini de gebe eğitiminde söylemişlerdi, bebek omuzlara ve gövdeye olması gerektiğinden fazla kilo alırsa doğum kanalına sıkışabiliyormuş veya yine şekerden dolayı suyu azaldığı için kakasını yapabiliyormuş strese girip. Bu konuyu ve doğumunu gebelik şekerin varsa doğum şeklini ve zamanını doktoruna bırakmak en mantıklısı sanırım.

Benimde ara ara şekerim 170e yaklaşmaya başladı, bir sıkıntı çıkmadan doğarlar umarım çok korkuyorum :KK43:
Valla ben bi 37 lere gelelim pilates topuyla hateketlere vs. Başlıycam inşallah 40 ı beklemez bebişim. Ve sırf sekerden dolayı sezeryan olmam gerekmez inşallah 😢😢 normal istiyorum çünkü :(
Hrpimiz sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah ya

aynen bende 3 yastan sonra rahat ettim biraz,
amcamin 2.cocugu oldu 10 sene sonra buyuk oglan 10 yasinda olmasina ragmen cok fena kiskandi yine o kiskanclik kesin olucak belliki umarim dozu az olur ☺ sonucta 4_5 yildir prenses gibi hükum surdukleri evde herseylerine bir ortak gelicek onlar icinde kolay bir durum degil 😍 dun biraz meyve yedirdim elaya ,dur bende yiyimde ecede vitamin alsin dedim , o vitamib almasin yeme diyor 😂 isimlik yaptirdim ya ahsaptan ikisinede ,gelip gidip ecenin isimliginin etrafinda dolaniyor ,basina bir is gelmese iyi 😂
o isimliğe bir şey olursa suçluyu çok uzaklarda aramamak gerek :D
çok normal davranışlar, uzmanlar kıskanmasa çok garip olurdu diyorlar. önemli olan bu krizi nasıl yöneteceğimiz.

Begüm en ufak kıskançlık belirtisi göstermedi daha. nasıl bir şey olacak o da bilmiyor sanırım. hep karnımı seviyor, artık gel kardeşim diyor. anne sen iş yapma yorulma diyor. yemeğini güzelce ye kardeşim de yesin vs. dışarı çıkıyoruz kardeşime onu da alalım şunu da alalım diyor. tek bir kıskançlık belirtisi göstermedi ama bu da beni korkutmuyo değil açıkçası. doğunca patlayacak diye korkuyorum 😀

Ay Ebru aynı şey dün gece bana da oldu wc ye kalktım Allahım karnım taş gibi nasıl gergin eyvah dedim niye böyle 🤭 1-2 dk sonra gaz sancısı olduğunu anladım içimden bir bomba çıktı 🤣 gaz yapacak bişey de yememiştim halbuki 🤷🏻‍♀️
:D :D
ay önce bende korktum ama sonra o bomba benden de çıktı hatta alt komşu uyanmıştır herhalde :D

nasıl bir gaz oluyor demekki hamilelerde inanılmaz ya.

Kontrolden çıktım bu hafta atak yapmış bizimki 250gram kadar almış 2540gram olmuş.
Çok mutlu oldum.
Kafasını biraz aşağı indirmiş sancı var mı dedi. Nst ye bağlıyım yatıyorum bakalım nasıl çıkıcak
çok sevindim bayağı almış gerçekten 😍

o isimliğe bir şey olursa suçluyu çok uzaklarda aramamak gerek :KK70:
çok normal davranışlar, uzmanlar kıskanmasa çok garip olurdu diyorlar. önemli olan bu krizi nasıl yöneteceğimiz.

Begüm en ufak kıskançlık belirtisi göstermedi daha. nasıl bir şey olacak o da bilmiyor sanırım. hep karnımı seviyor, artık gel kardeşim diyor. anne sen iş yapma yorulma diyor. yemeğini güzelce ye kardeşim de yesin vs. dışarı çıkıyoruz kardeşime onu da alalım şunu da alalım diyor. tek bir kıskançlık belirtisi göstermedi ama bu da beni korkutmuyo değil açıkçası. doğunca patlayacak diye korkuyorum 😀

:KK70: :KK70:
ay önce bende korktum ama sonra o bomba benden de çıktı hatta alt komşu uyanmıştır herhalde :KK70:

nasıl bir gaz oluyor demekki hamilelerde inanılmaz ya.

çok sevindim bayağı almış gerçekten 😍
Teşekkür ederim :KK200:
Bi hafta geri çıkıyodu baya toparlamış. Yine bikaç gün geri ama kilo aldıkça hiç önemi yokmuş artık. Ölçümleri boşver dedi .
Senin kontrolün de bugündü dimi?

Kontrolden çıktım bu hafta atak yapmış bizimki 250gram kadar almış 2540gram olmuş.
Çok mutlu oldum.
Kafasını biraz aşağı indirmiş sancı var mı dedi. Nst ye bağlıyım yatıyorum bakalım nasıl çıkıcak
Maşallah kuzuya bende çıktım iyiymiş haftaya yine çağırdı nst de çok sancı çıkmadı normal doğurabilirsin dedi ama ben nstdeyken bir kadın doğuruyordu resmen ürktüm ya🙈

Bi hafta geri çıkıyodu baya toparlamış. Yine bikaç gün geri ama kilo aldıkça hiç önemi yokmuş artık. Ölçümleri boşver dedi .
dediğin gibi bir kaç günün önemi yok kilo alımı durmasın yeterki.
bugün 4te evet. 32 artılarda 2200 gramdı, bugün 34+4 bakalım ne kadar almış. şu 3 kiloyu görsek rahatlayacağım. sizde direnç bende tek arter durumu insanı kiloya daha takıntılı hale getiriyor mecburen.

YEKTA61 YEKTA61 cok gecmis olsun canimm. Insallah biraz daha bekler bebisinn.
bende kotu bir gece gecirdim uyuz salgini panik atak yapti beni uyuyamadim gece kasindim ama surekli farkli yerlerim kasiniyordu. Gece bir ara esime baktim kolunu kasiyordu gokhan kasiniyor musun sen dedim o da evet dedi uyuz mu olduk acaba dedim yok oyle bir kasinma degil ya dedi uyudu tekrar. Hep annemin attigi ses kaydi yuzunden avmlerde kiyafet denemeyin diyordu uyuz salgini var bende tam bir gun once alisveris yapmistim 😂 ama suan iyiyim sabah heryerimi inceledim hic kirmizilik yok kasinmiyorum da. Onun disinda bildiginiz gibi

Eklentiler

• 5CD0D2B8-140C-4E98-86A8-025A0F688F04.webp
    5CD0D2B8-140C-4E98-86A8-025A0F688F04.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 39
Benimkinin baş ölçümü 3 hafta filan ileri çıkıyor. Genetiktir kafası büyük olacaktır diyo ama bende buna taktım kafayı valla. Hoş diğer ölçümleri de 2 3 hafta kendi haftasından ileri çıkıyor ama en çok kafa ölçümüne takılıyom ben

Back
X