2020 Şubat Anneleri

Canım birşey sorucam reflü yatağını yıkadın mı birde hastaneye giderken de götürecek misin onu yanında ?
Reflu yatagini kizimda almistim.
Sadece kiliflarini yikadim, utuledim.
Hastaneye goturmem.
😘
İsim bulamayan arkadaslar İsim analisti Sira Mercan var belki Instagramdan takip ediyorsunuzdur YouTube da 2020 şanslı bebek isimleri videosu eklemiş bı bakabilirsiniz @gamzelibebis Uras ismide var
Kızımı uyutunca bi bakayom youtubeye 🤪
Orada da varmı ki?
Yoksa instagramda mi sadece?

Günaydın hastalara acil şifalar olsun inşallah 🤲🏻Bende bir bulantı ve karın ağrısıyla sabahladım🤦🏻‍♀️Birde hiç terlemeyen ben gece aşırı terliyorum göğüs kısmı özellikle iki kere üst değişiyorım varmı böyle terleyen ben hastamı oluyorum acaba🤔
Ben de bir süredir böyleyim hamilelik hormonları heralde

[/QUOTE]
Günaydın hastalara acil şifalar olsun inşallah 🤲🏻Bende bir bulantı ve karın ağrısıyla sabahladım🤦🏻‍♀️Birde hiç terlemeyen ben gece aşırı terliyorum göğüs kısmı özellikle iki kere üst değişiyorım varmı böyle terleyen ben hastamı oluyorum acaba🤔
Bende öyleyim hele bazen gün içerisinde bi anda sular akıyor gögüs kısmından çalışıyorum da hala beni artık zorluyor

Kizlar bebek asagi mi indi bilmiyorum ama hic agrimayan kasik kisimlarim yanlarindaki kemikler falan inanilmaz agriyorr ozellikle sag kisimm. Degisik bir agri ama. Hic boyle degildi :S

Kizlar bebek asagi mi indi bilmiyorum ama hic agrimayan kasik kisimlarim yanlarindaki kemikler falan inanilmaz agriyorr ozellikle sag kisimm. Degisik bir agri ama. Hic boyle degildi :S
Yurumekten olmasin canim bir de spora yazildin fazla mi yukleniyosun acaba vucuduna ?

Yurumekten olmasin canim bir de spora yazildin fazla mi yukleniyosun acaba vucuduna ?
Yurumekten degildir bence spora yazilmadan once daha cok yuruyordummm. 2 saat yuruyordum gunde 1 sabah 1 aksam simdi sadece 1 saabh yuruyorumm. Bebek indi heralde asagi az once o taraftan kipirdadi normalde daha yukardaydi. Ama agri yapio yeri :(

Yurumekten degildir bence spora yazilmadan once daha cok yuruyordummm. 2 saat yuruyordum gunde 1 sabah 1 aksam simdi sadece 1 saabh yuruyorumm. Bebek indi heralde asagi az once o taraftan kipirdadi normalde daha yukardaydi. Ama agri yapio yeri :KK43:
Hareketini tarif ettigin yerde hissettiysen o zaman bebektendir basi baski yapiyodur

cok cok gecmis olsun canimbenim,serum hemen etki eder bugece guzelce uyusun terlesin sabah bir dus yaptirisin toparlar insallab begumcugum, sende kendini koru muhakkak agizlik takabilirsin orasi mikrop kayniyodur,
kuzucuk ne guzel kilo almis masallah ,bu saatten sonra kendisini kurtarir zaten 💙
aklıma gelmedi maske ya, damar yolu açılırken onu ikna etmekten elim ayağıma dolandı zaten. hala kriz bu durumlar, o kadar ağladı ama iğne batarken gayet sakin durdu bi acayipler ya 😀
serum daha şimdiden kendine getirdi gibi. bende o arada nstye girdim, farklı hastaneler ama yakınlar. eşim tutturdu doktor bu akşam dedi de ille de gir. yarın girsem nolurdu sanki 🤦‍♀️

evet canım kilosu iyiymiş şükür her şey yolundaymış. kordondan kan akımı da çok iyiymiş şükür.

Ayyy benim beybide 2500 olmustur diye ümit ediyorummm insallah. Corasprini kestigimden beri az kilo alacagi icin sanirim çeltikten dolayi. Onyargimi yikamiyorum dogal olarak. 2.5-3 arasi dogsa göbek atacam valla.

Kızın icin icim gitti.
Kiyamam kuzucuguna.
Keske sen maske taksaydin.
Mikrop dolu hastaneler dogal olarak.
Sali kizim icin gidecez kan vermeye troid kontrolu var. Ve kara kara dusunuyorum cok kalabalik oluyor ve son duzlukte bana grip gececek mi bakalim.
almıştır bence canım merak etme, bende korkuyodum ama bak ne kadar olmuş. bundan sonra doğsa da yeterli kilosu herhalde. bir hafta sonra tekrar çağırdı.

maske benim aklıma gelmedi sen mutlaka tak önlem olsun. her yer mikrop yuvası. hasta olmamamız lazım. ay daha çantam hazır değil eksikler var. acilen halletmem gerek korktum gerçekten.

Kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ekstra durulama yapacağım mutlaka ama kaç derece ve sıkma devrine karar veremedim zarar görmesin çamaşırlar diye

Back
X