Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşündüğünüz için teşekkür ederim
4te ve 8de yapılan son iki nst iyi çıktı. İlaçlarla durmuş gözüküyo bakalım doktoru bekliyorum.
Gelse de doğurmuyosun yemek yiyebilirsin dese artık
Sumuksu seffaf akintisi olan var mi? Gece iki kere geldi sumuksu. Surekli tuvalete cokmaktan uyuyamadim. 6 kere fln gittim wc ye gece. 5 saat bile uyumadim cok uykm var
Sumuksu seffaf akintisi olan var mi? Gece iki kere geldi sumuksu. Surekli tuvalete cokmaktan uyuyamadim. 6 kere fln gittim wc ye gece. 5 saat bile uyumadim cok uykm var
Düşündüğünüz için teşekkür ederim
4te ve 8de yapılan son iki nst iyi çıktı. İlaçlarla durmuş gözüküyo bakalım doktoru bekliyorum.
Gelse de doğurmuyosun yemek yiyebilirsin dese artık
Yok kuzum duzenli degill agrilarim hic. Heralde bebek yer degistirdi. Kanli fln da degil seffaf renk. Oyle onemli bsey oldugunu sanmiyorum ama sadece baska boyle akintisi olan var mi merak ettim
Bekleniyo normalde açıklığın 1 2 cm di dimi okudpum doğum hikayelerinde 1 2 cmle bekliyolar Çok okudum öyle ama bünyeden bünyeye değişiyo tabi doktor en iyi şeyi söyler ilaçta verir sancın için dinlenerekte geçirirsen 1 haftayı bekler inşallah
Yok kuzum duzenli degill agrilarim hic. Heralde bebek yer degistirdi. Kanli fln da degil seffaf renk. Oyle onemli bsey oldugunu sanmiyorum ama sadece baska boyle akintisi olan var mi merak ettim
Nisan gelmesi dogumun hemen baslayacagi anlamina gelmiyo kuzum nisani geldikten 5 gun sonra dogum yapanda var kiminde kanli kiminde sumuklu kivam oluyo ama insaAllah seninkisi normal akintidir bende akinti var ama tarif ettigin gibi degil
Nisan gelmesi dogumun hemen baslayacagi anlamina gelmiyo kuzum nisani geldikten 5 gun sonra dogum yapanda var kiminde kanli kiminde sumuklu kivam oluyo ama insaAllah seninkisi normal akintidir bende akinti var ama tarif ettigin gibi degil
Bu kadar çok tuvalete çıkmanda fazla geldi bana normalde öylemi arkadaşların nasıl acaba bende enfeksiyonda var az miktarda ama 6 gibi kalkıyorum wc sonra tekrar uyuyorum saat başı kalkmadım hiç gün içindede çok çok çıkmıyorum