2020 Şubat Anneleri

Günaydınlar 😘
Doktor randevusuna geldim, sekreter nst ye gireceksin önce dedi, nst sırası bekliyorum, doktor dememişti dedik rutin oluyor artık dedi
Bakalım nasıl bir şeymiş bu nst

selozy selozy çok sevindim, artık yorma kendini, evi de eşin temizlesin hemen :KK48:

P Prensescann bundan sonra her şey çok güzel olur artık şükür gelmişsiniz evinize, ne güzel bebek kokmuştur mis gibi eviniz :KK36:

Biz iyiyiz şükürler olsun ....
Bebeğim evimizde , alışmaya çalışıyoruz ....
Darısı hepinize olsun arkadaşlarım
Canim.cok sevindim artik beraber guzelcr büyürsünüz cok mutlu oldum yavrun artik seninle maşallah size sen nasil oldun iyimisin toparlaya bildin mi🤗

Düşündüğünüz için teşekkür ederim:KK3:
4te ve 8de yapılan son iki nst iyi çıktı. İlaçlarla durmuş gözüküyo bakalım doktoru bekliyorum.
Gelse de doğurmuyosun yemek yiyebilirsin dese artık :rolleyes:
Sevindim cnm ya düzenli takip ve dinlenmeyle yatarak atlatırsın bence en azından 1-1,5 hafta daha

Biz iyiyiz şükürler olsun ....
Bebeğim evimizde , alışmaya çalışıyoruz ....
Darısı hepinize olsun arkadaşlarım

MaşaAllah cnm. Tekrardan çok geçmiş olsun sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim.

Günaydın kızlar. bende çok şükür daha iyiyim burnum tıkalı oda bi açılsa rahat edicem. Bide ayakta vakit geçirmemem lazım. Bu seferde kayınvalidem hasta oldu yanımda o kalıyodu şimdi evine gitti ordaki hastaneye gidicek oda. Ama aslında geçen haftasonu eminönüne gitmişti orda üşümüş yorulmuştu bize geldiğinde öksürüyordu pazartesi geldi zaten akşamına benim hafif burnum akmaya başlamıştı. Salı sabahı daha yoğun akmaya başladı akşamı tam pert olmaya başlamıştım. Şimdi o ağırlaştı :s

Sumuksu seffaf akintisi olan var mi? Gece iki kere geldi sumuksu. Surekli tuvalete cokmaktan uyuyamadim. 6 kere fln gittim wc ye gece. 5 saat bile uyumadim cok uykm var :KK43:
Arada oluyor cnm ama sen dikkat et yine de karnım aşağı inmiş demiştin yanlış hatırlamıyorsam baskı falan da bahsetmiştin. Bu aralar bi dinlen

Bi hafta beklese :dua:
Açılma olduktan sonra bekler mi o kadar acaba hiç de bilmediğim şeyler. Unutmazsam sorucam
Cnm benim ilk doğumumda 2 cm aciklikla 2 hafta doğmasını bekledim.Cati muayenesinde 38+0 haftada 2 cm açıklığın var demişti dr. 40+0 haftada dogdu

Gunaydın arkadaşlar, benim yumurtalar toplandı. Allahın izniyle saglıcakla döllenmeleri kaliteli embriyolar olması için fatiha ve ayetel kursi okuyup dua edebilirseniz cok mutlu olurum kızlar.(ismim bahar) Sizi seviyorum❤❤❤ şimdiden Allah razı olsun sizlerden🙏🙏🙏

Bu kadar çok tuvalete çıkmanda fazla geldi bana normalde öylemi arkadaşların nasıl acaba bende enfeksiyonda var az miktarda ama 6 gibi kalkıyorum wc sonra tekrar uyuyorum saat başı kalkmadım hiç 🙄 gün içindede çok çok çıkmıyorum
Bnde sık cikiyorum surekli su ve sivi tukettigim icin

Günaydın kızlar
selozy selozy uyandım teli şarjdan aldım içimdende bakim selozy napmış diyorum😀 iyi olmana sevindim beklicek kızçemiz biraz daha allahın izniyle. Babasına temizlik için zaman verdi küçk bi uyarıydı bu😀

YEKTA61 YEKTA61 sende iyiymişsin oh burun tıkanıklıgı bendede var ve hayatımda ilk kez horluyorum😳😳😳
İlaçta içemediğimiz için cok zor ama buna şükür yinede biran önce geçse şu son ay 🤓

P Prensescann eve gelmenize cok sevindimmm bidaha hiç ayrılmayın inşallah 🥰🥰🥰 allah analı babalı büyütmek nasip etsin tekrar 🙏

Kızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyor 😢ilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç 😔😔gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli

Eklentiler

• 20200103_111004.webp
    20200103_111004.webp
    24 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2020-01-03-11-15-12-1.webp
    Screenshot_2020-01-03-11-15-12-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyor 😢ilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç 😔😔gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
Tatlım çok geçmiş olsun
Çay pansumanı da çok iyi geliyor

Bu kadar çok tuvalete çıkmanda fazla geldi bana normalde öylemi arkadaşların nasıl acaba bende enfeksiyonda var az miktarda ama 6 gibi kalkıyorum wc sonra tekrar uyuyorum saat başı kalkmadım hiç 🙄 gün içindede çok çok çıkmıyorum
Ben wc ye gidiyorum gelip iş yaparken yine geliyor azen hatta çoğu zaman 🙈

Günaydın kızlar
selozy selozy uyandım teli şarjdan aldım içimdende bakim selozy napmış diyorum😀 iyi olmana sevindim beklicek kızçemiz biraz daha allahın izniyle. Babasına temizlik için zaman verdi küçk bi uyarıydı bu😀

YEKTA61 YEKTA61 sende iyiymişsin oh burun tıkanıklıgı bendede var ve hayatımda ilk kez horluyorum😳😳😳
İlaçta içemediğimiz için cok zor ama buna şükür yinede biran önce geçse şu son ay 🤓

P Prensescann eve gelmenize cok sevindimmm bidaha hiç ayrılmayın inşallah 🥰🥰🥰 allah analı babalı büyütmek nasip etsin tekrar 🙏

burun tıkanıklığı için bruno gibi okyanus deniz suları var onları kullanabilirsin cnm. Bi önceki gribimde işe yaramıştı ama şuan hiç açmadı burnumu:s

Geçmiş olsun cnm farklı bir doktora götürmeyi denesen? Belliki bir şey dokunuyor

Back
X