2020 Şubat Anneleri

Kizlar bizim okuldan iki arkadaş daha hamileydi ocak anneleriydi birisi 36+2 haftalik dogum yapti.Digeri de bugün yatisi verilmis 36+4 günlük. 4cm açıklığı varmış. O da doğuracak inşallah bugün.Ben de iyice tırsmaya başladım erken olur diye

@selozy
Kizlar bizim okuldan iki arkadaş daha hamileydi ocak anneleriydi birisi 36+2 haftalik dogum yapti.Digeri de bugün yatisi verilmis 36+4 günlük. 4cm açıklığı varmış. O da doğuracak inşallah bugün.Ben de iyice tırsmaya başladım erken olur diye
Normal doğum mu bunlarda aman yarabbim az kaldı dogurcaz heralde yaa😲😲😲😲

Sumuksu seffaf akintisi olan var mi? Gece iki kere geldi sumuksu. Surekli tuvalete cokmaktan uyuyamadim. 6 kere fln gittim wc ye gece. 5 saat bile uyumadim cok uykm var :(
Merve belki dün biraz usutmussundur dikkat et ayaklarına .Yazın bende en az 6 kere kalkiyordum bu durum şu icmeye bağlı birazda bir kere gece ikide ve dörtte kalkıyorum sonra kalkmiyorum her kalktığımda bı koca bardak suda içiyorum ben bundan oluyor.Ama gün içini sorarsan su içtikçe içiyorum bazen wcden kalkıp elimi yıkarken birdaha geliyor o derece yani artık iyice baskı arttı zaten yanma vs sikayetin yoksa ve su bol iciyorsan idrar normal

bende cok tırsıyorum erken olcak diye. kızlar gerçekten erkenmi gelior

Ben wc ye gidiyorum gelip iş yaparken yine geliyor azen hatta çoğu zaman 🙈
Ben fazla ayakta kalmıyorum ondan sanırım yoksa baskı yapar illaki bide yürüdüm geçen her yanım ağrıdı kötü alıştırdım kendimi şimdi az yürüsem ağrıdan duramıyorum topallıyorum falan 🤦🏻‍♀️

Kızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyor 😢ilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç 😔😔gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
Gecmis olsun kuzuya bekarken benimde cikardi surekli tekrarliyordu bunye kendisi uretiyomus bunu maalesef en son sol goz kapagimin ic kisminda cikmisti ve gecmemisti kist seklinde kalmisti ameliyatla aldirmistim cok sukur ondan sonra da bir daha cikmadi

Ooff bu durum beni de cok tedirgin ediyo yaa dr tahmini 21 subat dedi ama 40 haftayi baz alarak soyledi annemde ne zaman gelcem ben diyo iki arada bir derede kaldik bizde duzenli olmasada sancilarimda var doguma 1 2 gun kala gelsin dogumdan sonra daha cok kalsin yanimda istiyorum ama ne zaman geleceklerinide bilemiyoruz ki 🤷🏻‍♀️

Nst normal çıktı kızlar, sancı çıkmadı
Baya büyümüş bu üç haftada, 2700 kilosu boyu 48-49 cm dedi, her gün muz yedim ondan olduğunu düşünüyorum :KK48:

İki hafta sonra çağırdı, 37.haftada çatı muayenesi olacak normal doğum düşünüyorsan dedi tamam dedim, çatı muayenesinden korkuyorum ama gidene kadar okuyup dinlemeyeceğim hiç o sırada öğreneyim nasıl bir şey olduğunu yoksa önceden daha çok korkuyor insan, bizde durumlar böyle 😘

P Prensescann evinize dönmenize cok cok sevindimm.. cok sukur 🙏🏻

selozy selozy gecmis olsun, bebisin acele etmemesine sevindimm, 1-2 hafta daha kalir umarim.

Psidan Psidan guzel buyumus kiz bebisin :) masallah, cati muayenesi ben de bilmiyorum hic nasil olcak. Sen izne ayrilmis miydin?

benim de bugunlerde kuyruk sokumu bolgesi agrimaya basladi, zor yuruyorum :( su15 tatil bir an once gelseydi..

P Prensescann evinize dönmenize cok cok sevindimm.. cok sukur 🙏🏻

selozy selozy gecmis olsun, bebisin acele etmemesine sevindimm, 1-2 hafta daha kalir umarim.

Psidan Psidan guzel buyumus kiz bebisin :) masallah, cati muayenesi ben de bilmiyorum hic nasil olcak. Sen izne ayrilmis miydin?

benim de bugunlerde kuyruk sokumu bolgesi agrimaya basladi, zor yuruyorum :KK43: su15 tatil bir an once gelseydi..
Yok 37yi bekliyorum ben 16 ocakta başlayacak iznim inşallah, az kaldı baya

Kızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyor 😢ilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç 😔😔gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
Eşimde de sürekli oluyordu göz doktorumuza gittik bize dalinle kirpikleri yıkamamızı söyledi akşamları

Back
X