• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo 😂
😂😂 benimki bu ara çift taraflı çalışıyo 🙈 hele sabah sırt üstü dalmışım bi ara aman yarabbim o nasıl bi debelenme hemen yan döndüm 😁 sıkıştı zaar çocuğum 🥰

Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo 😂
Aynen benimde öyle oluyor geçen gün oldu bi tarafı şişirdi karnımın şekli değişti :confused: eşim gördü rengi bembeyaz oldu yoksa doğum mu olacak karnına noldu bişeyler oluyor diye başladı paniğe 😂😂😂

Kızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Oy masaAllahh benimki de kucukken cok hizli kilo aldi onde gidiyodu sanki simdi eskisi kadar hizli kilo almiyo gibi geliyo uzuluyorum oyle olunca bende 35 te gidecegim birdahaki kontrole 2500 ciksa sukredicem 😔

Oğlumdan bana geçti grip çok kötüyüm dünden beri. Bugün kontrolum vardı. 31+6 da Kızım 2.010 g 43 cm olmuş. Her şey yolunda dedi çok şükür 🙏 3 hafta sonraya randevu verdi. İzne ayrılmaya karar verdim pazartesiden itibaren. Şubat ortasında alrız dedi :halay:
bende 31+6 yim bugun tam ☺️ masallah boyu kilosu cok guzel sekerim ,3 haftada bir cok uzun geliyor ya artik 8.aydayiz 2 haftada bir gitsek ☺️

Herkese merhaba öncelikle yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏bn 32+5gunlugum çok agirlastim zayıf olmamam rağmen ikinci gebeliğim bir erkekim daha olacak alljin izniyle yarımada nst gireceğim ayy hayırlısıyla kucağına aalsaydim çok yorulur oldum sizlerde oylemisiniz

Canım benimde özellikle geceleri çok ağrım oluyo. Yan yatmaktan sürekli omuzlarım, kalçalarımın yanı, ayaklarım hep ağrıyo. Bi sağa bi sola dönmekten mafoluyorum sabahları da artık uyuyamıyorum geç saate kadar ağrıdan. İyice ağırlaştık ondan kaynaklanıyo bence.

Canım ömürlü olsun bebeğin, çok şaşırdım beklicek diye umut ediyodum. Olsun sağlığı yerindeymiş ya biran önce büyür inşllh 🙏 Allah analı babalı büyütsün 💕
Aynı leyleri yaşıyormuşuz bazen ağrısından uyuamıyorum doğuma kadar çekeceğimiz var gibi :anne:

P Prensescann evinize dönmenize cok cok sevindimm.. cok sukur 🙏🏻

selozy selozy gecmis olsun, bebisin acele etmemesine sevindimm, 1-2 hafta daha kalir umarim.

@Psidan guzel buyumus kiz bebisin :) masallah, cati muayenesi ben de bilmiyorum hic nasil olcak. Sen izne ayrilmis miydin?

benim de bugunlerde kuyruk sokumu bolgesi agrimaya basladi, zor yuruyorum :KK43: su15 tatil bir an once gelseydi..
Çok şükür darısı hepinize

Back
X