- 5 Ekim 2013
- 3.293
- 9.718
- 358
Gözünüz aydın Canim bizim yerimizede kokla cennet kokusunuBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın Canim bizim yerimizede kokla cennet kokusunuBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Aaaaaaaa hey Maşallah size hadi gözün aydın selozy cok sevindim sağ salim evinizede gidin inşallah ne güzel haberBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyoBugün acayip hareketli benimkikarnım sürekli yamuk bi bitarafa yamuluyo bi diğer tarafa
ha bire geriniyo kendine yer açmaya çalışıyo galiba
![]()
Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo![]()
Aynen benimde öyle oluyor geçen gün oldu bi tarafı şişirdi karnımın şekli değiştiBenimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo![]()
Oy masaAllahh benimki de kucukken cok hizli kilo aldi onde gidiyodu sanki simdi eskisi kadar hizli kilo almiyo gibi geliyo uzuluyorum oyle olunca bende 35 te gidecegim birdahaki kontrole 2500 ciksa sukredicemKızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Evet canım sezeryan. Oğlum da sezeryandı. 40 haftalık doğdu. Kızım aceleci olmazsa bir sonraki kontrolde tarih ve hastaneyi konuşuruz sanırımCanım senle 5 gün var aramızda sezeryan mı olcaksın neden şubat ortası dedi benim mart başı gözüküyo tahmini tarih![]()
bende 31+6 yim bugun tamOğlumdan bana geçti grip çok kötüyüm dünden beri. Bugün kontrolum vardı. 31+6 da Kızım 2.010 g 43 cm olmuş. Her şey yolunda dedi çok şükür3 hafta sonraya randevu verdi. İzne ayrılmaya karar verdim pazartesiden itibaren. Şubat ortasında alrız dedi
![]()
Hadi hayirlisi canim sorunsuz atlatirsiniz insaAllahKızlar eşimi ameliyata alıyorlar şu an dualarınıza talibiz
Allah yardımcısı olsun sağ sağlim inşallahKızlar eşimi ameliyata alıyorlar şu an dualarınıza talibiz
Aynı leyleri yaşıyormuşuz bazen ağrısından uyuamıyorum doğuma kadar çekeceğimiz var gibiCanım benimde özellikle geceleri çok ağrım oluyo. Yan yatmaktan sürekli omuzlarım, kalçalarımın yanı, ayaklarım hep ağrıyo. Bi sağa bi sola dönmekten mafoluyorum sabahları da artık uyuyamıyorum geç saate kadar ağrıdan. İyice ağırlaştık ondan kaynaklanıyo bence.
Canım ömürlü olsun bebeğin, çok şaşırdım beklicek diye umut ediyodum. Olsun sağlığı yerindeymiş ya biran önce büyür inşllhAllah analı babalı büyütsün
![]()

Amin Allah razı olsunP Prensescann çok sevindim bebeğini kucağına almana allah bir daha ayırmasın
selozy geçmiş olsun vaktinde sıkıntısız doğsun inşallah bebeğin.
Çok şükür darısı hepinizeP Prensescann evinize dönmenize cok cok sevindimm.. cok sukur
selozy gecmis olsun, bebisin acele etmemesine sevindimm, 1-2 hafta daha kalir umarim.
@Psidan guzel buyumus kiz bebisin :) masallah, cati muayenesi ben de bilmiyorum hic nasil olcak. Sen izne ayrilmis miydin?
benim de bugunlerde kuyruk sokumu bolgesi agrimaya basladi, zor yuruyorumsu15 tatil bir an once gelseydi..
Benim daha doğuma 2 ay var yarı uyur yarı uyanık atlatıcaz yapıcak bişey yokAynı leyleri yaşıyormuşuz bazen ağrısından uyuamıyorum doğuma kadar çekeceğimiz var gibi![]()