• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Yok hiçbişey yapmadık ondan mı acaba böyle ağlak oldu :KK70:

Çok güzel ama çok ağır sorumlulukmuş. Çişe gidemiyorum derlerdi gerçekten gidip gelene kadar meraktan ölüyorum.

Biz hazırlıksız yakalanınca sağolsun güzel dostlarımız ikramlık bişeylerle gelmişler tatlı içinde kaldık. Kapı süsümüzü bile başkaları yaptı,eve bi geldik daire kapısını da süslemişler:KK200:
Duygu seli üstüne duygu seli. Ben de saldım gözyaşlarımı rahatladım :)
Bende eşime dedim zemzem damlatcam sakın öyle bişey yapma diyor😂 ne belli zemzem olduğu öikrop olur felan diyor 😀 ozmn nar damlatcam dedi önce tmm o olur dedi sora yok onuda yapma diyo 😂
Ben de tansiyon ilacına başladım artık vatana millete hayırlı olsun 😀

geçmiş olsun cnm ben yaşamadım tansiyon sıkıntısı çok şükür aksine doktorum birazcık tuzlu yememi tavsiye etti kullandığım ilaçtan dolayı tansiyonu düşürdüğü için bi kaç kez baş dönmesi yaşadım zaten :s

Bende eşime dedim zemzem damlatcam sakın öyle bişey yapma diyor😂 ne belli zemzem olduğu öikrop olur felan diyor 😀 ozmn nar damlatcam dedi önce tmm o olur dedi sora yok onuda yapma diyo 😂

geçmiş olsun cnm ben yaşamadım tansiyon sıkıntısı çok şükür aksine doktorum birazcık tuzlu yememi tavsiye etti kullandığım ilaçtan dolayı tansiyonu düşürdüğü için bi kaç kez baş dönmesi yaşadım zaten :s
Sağol canım benim tansiyon öbür gebelikte de vardı zaten bunda da Sınırlarda geziyordu

Günaydın güzel anneler :KK68: Mutlu pazarlar hekese 🥰
Buradaki sancı ve doğum hikayelerini okuyunca beni de bi korku sarıyo, daha hiç birşeyimiz hazır değil :KK17: odası beşiği arabası yıkaması ütüsü oyy çok iş var 🤦‍♀️ Kayınpederin vefatı alt üst etti bütün planları 😔 ne yapalım böyle olması gerekiyormuş diyorum dua edelim hep vaktinde gelsin bebişlerimiz 🙏

Hala çantam hazır değill haftaya inşallah yapabilirim 😀 depend aldım internetten o gelecek. Biberon alıcaz bugun
Bide bebişin kıyafetlerini ayrı koymak için tül kese alıcam hepsini toparlayıp önümüzde hafta artık bu işi bitirmeliyim😀
Pazartesi randevumuz var hemen yarın olaa keşke kaç kg oldu acaba tosunum💋
Bazen deprem oluyo gibi zangır zangr sallıyo karnımı inşallah dönmemiştirrr ters pozisyona geri🤣 en son başı aşağıdaydı

Hala çantam hazır değill haftaya inşallah yapabilirim 😀 depend aldım internetten o gelecek. Biberon alıcaz bugun
Bide bebişin kıyafetlerini ayrı koymak için tül kese alıcam hepsini toparlayıp önümüzde hafta artık bu işi bitirmeliyim😀
Pazartesi randevumuz var hemen yarın olaa keşke kaç kg oldu acaba tosunum💋
Bazen deprem oluyo gibi zangır zangr sallıyo karnımı inşallah dönmemiştirrr ters pozisyona geri🤣 en son başı aşağıdaydı
Benimde yarin 9.45 😊 bende bu cuma fln hazirlicam cantamii. En son 29+2 1466 ydi simdi 32+2 2kg olmustur dimi 😊

Günaydın güzel anneler :KK68: Mutlu pazarlar hekese 🥰
Buradaki sancı ve doğum hikayelerini okuyunca beni de bi korku sarıyo, daha hiç birşeyimiz hazır değil :KK17: odası beşiği arabası yıkaması ütüsü oyy çok iş var 🤦‍♀️ Kayınpederin vefatı alt üst etti bütün planları 😔 ne yapalım böyle olması gerekiyormuş diyorum dua edelim hep vaktinde gelsin bebişlerimiz 🙏
Aa bn vefati kacirmisim canim basiniz sagolsun😞

O ruyalar bende de var her gece farkli bi sacmalik goruyorum 😂😂 bu gece de 100 e yakin kadin konferans salonu gibi bi yerde hepimiz ayni anda dogum yapiyoduk 😀 oglumu dogurdum bende yine hicbir sey hissetmiyorum ama ne agri ne sanci insaAllah gercegide oyle olur cok amin 🤲🙃 eve gelmisiz ben uyumusum ertesi gun 11 falan olmus aaa ben gece 2 saatte bir kalkip bebegi emzircektim uyumusum yaa diyorum gidiyorum besiginin yanina cocuk 1 gecede kocaman olmus 😂😂 esim sagolsun ben ustumu acsamda hep orter gece ustumu girtlagima kadar totomun acik kalma ihtimali de yok ama ruyalar hep boyle sacmaa 😆😆
Ay çok hoşsun ne güzel rüyaymış o öyle kizzzz😂😂

Kızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Mantıklı geliyor bana ama araştırma yapmadım henüz
Ben dogumumu sancilarimi cekerek ve disaridan hicbir mudahale olmadan atlatmak istiyorum canim ama eger aci agri esigin dusukse dayanamam o an dersen doktorunla konusabilirsin bu sekilde istiyorum diye o an ki agrilari hissetmiyosun diye biliyorum bende uyusuk oldugun icin

Ben dogumumu sancilarimi cekerek ve disaridan hicbir mudahale olmadan atlatmak istiyorum canim ama eger aci agri esigin dusukse dayanamam o an dersen doktorunla konusabilirsin bu sekilde istiyorum diye o an ki agrilari hissetmiyosun diye biliyorum bende uyusuk oldugun icin
Dayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandan :110:ailem de istemiyor normal doğum yapmamı

Back
X