• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Sezeryan kesiği için bir sıkıntı olmuyor o zaman. Daha önce doğum yapmamış gibi herşeyi unuttum. Kaçıncı gün duş aldım hatırlamıyorum bile 🥴 evet duş aldıkça rahatlar insan.
Yok canım olmamıştı bnmde unuttuğum çok şey var 😖 yapışkan vardı zaten orda kesi yerini koruyordu

Saol canimmm💙🌼😘

Cok benzesiyoruz cok.
Bahar da disari kadar zaten tekerlekli sandalye ile çıkardilar, yurumek istememe ragmen oturttulardi. Zaten araci da kapiya yanastirmisti esim. Indi bindi yaptim pijamalarla :)))
Hastanede sus pus hic bana gore degildi, bunda da ayniyim. Bahar da esimin teyzesi kapi susudur kurabiyedir herseyi yapmisti sagolsun.
Bunda da kurabiyeleri yapmis susu de hazirmis ama ismi belli deil diye tamamlayamiyor kadin :KK43:
O heves ediyor diye ses etmiyorum bana kalsa onlara da gerek yok. Cikarken de kalin battaniyeye sarar sarmalar bineriz arabaya.
Saka maka 15 gun sonra hayatim acaip degisecek ayyyyhhh kzsjxckdoscj 😳
sen ameliyat olmuştun hastane kurallarına göre öyle çıkman lazımdı iyi yapmışlar :) ben yürümüştüm hatta ayağımda lohusa terliklerim kış günü 😂 araba olunca sorun olmaz ya yine aynı çıkarım kıyafete gerek yok.

evet sanırım ikimiz de süs püs sevmiyoruz pek. evlenirken annem bana demişti elinde olsa beyaz bi elbiseyle nikah kıyar gidersin sen diye 😂 hiç bir adette süste püste hevesim yoktu hepsini aileler istedi diye yaptık.

ne güzel seni düşünmüş yapmış bu değer vermektir 🥰 isme de karar verin de tamamlasın kadın 😀
ben belki yapardım hafif süs püs hastanede ama hiç içimden de gelmiyor, aklım hep sağlıkla kucağıma alacak mıyım düşüncesinde :( hiç gözüme gelmiyor başka şeyler.

kızım da tutturdu evi süsleyelim biz babamla, pasta alalım kardeşim gelince diye kıyamam nasıl heyecanlı. belki babasıyla öyle yaparlar bilemiyorum. allahım şu süreç bitse sağlıkla gelseler ben razıyım iki çocuklu yeni hayata 😐

ay kızlar düşündükçe çantaya daha neler konurmuş ya, koy koy bitmez bende yer kalmadı zaten 😂
mesela hastaneden çıkmak için kıyafet koymadım, ilk doğumda da pijamalarımla çıktım direkt arabaya bindim zaten. kızımı da battaniyeye sarmıştık. sanırım ev çok yakın olunca ben bayağı rahat davranıyorum.

süsle ilgili de tek bişeyim yok ya. süslemicem odayı zaten de, en azından bi kapı süsü alayım. ismi net değil ama isimli almıcam zaten, sonradan kendim yapıcam kızıma yaptığım gibi. aynı olsun ablasıyla. hastane için basit bişey yeter. ay niye bitmiyo bu eksikler ya 🥴
vallahi bitmiyor bak simdi burdaki kizlar yazinca aklima geldi bebegede astronot koymak lazim cantaya,benim 20 dk likfln bir mesafem var cnku ,subat sonu soguk olur bayagi

Kızlar listelerinizi gördüm ben de yaptım çantamı ama daha bi kaç eksiği var emzirme önlüğü koymamıştım şuan koySammı Dİye düşünüyorum 1 gün kalınır diye düşündüğümden belli de olmaz tabi ama 🙈bunlarda benim hastahane de dağıtacağım sabunlar eşimle beraber süsledik

Eklentiler

• A0EA35C6-3B90-420F-8E4D-66713492D785.webp
    A0EA35C6-3B90-420F-8E4D-66713492D785.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 55
  • F73C97F5-1CC4-4BBF-A422-9195C4DE347E.webp
    F73C97F5-1CC4-4BBF-A422-9195C4DE347E.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar listelerinizi gördüm ben de yaptım çantamı ama daha bi kaç eksiği var emzirme önlüğü koymamıştım şuan koySammı Dİye düşünüyorum 1 gün kalınır diye düşündüğümden belli de olmaz tabi ama 🙈bunlarda benim hastahane de dağıtacağım sabunlar eşimle beraber süsledik
Yaaaa cok şeker olmuş😍

Selamlarr.. çalışamaz raporumu aldım. Kuzu 2ye yaklaşmış. Nst ile uzun baktılar. Sorun yokmuş. Alttan ve karından muayene oldum. Sezaryen yerim incelmiş ( o ne demek oluyorsa) doğumu biraz daha önceye alabiliriz dedi. 37 gibi. 35.e randevumuzu verdi. Şekere tatlıya dikkat dedi.
Sağlıkla gelsinler inşallahhh..
Hayırlı olsun 😊 güzelce sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

vallahi bitmiyor bak simdi burdaki kizlar yazinca aklima geldi bebegede astronot koymak lazim cantaya,benim 20 dk likfln bir mesafem var cnku ,subat sonu soguk olur bayagi
canım bence gerek yok ya direkt kapıdan arabaya bineriz sonuçta, kalın bir battaniyeye sarıp götürsek de olur bence.

cok guzel olmuslar canim ,birde emek vermissiniz ne guzel 😍

canım bence gerek yok ya direkt kapıdan arabaya bineriz sonuçta, kalın bir battaniyeye sarıp götürsek de olur bence.
Bncede minicik bebek kızımda iki kat battaniye yapmıştım ince ve kalın çıktık çocuk onda bile terlemeye başlamıştı Ekim sonları ve soğuktu baya
Ama tabi istersen al astronot değil de Yün tulum lar var hm kızıma almıştım onu götürün yine her ihtimale karşı belki hazırda var diye yoksa şu etapta almazdm 😌

evet yada kalin battaniye almak lazim yanimiza ,sonucta cocugu hastaneden cikarirkende bisey almamiz lazim ,insan unutuyor valla ilk seferinde nasil yapmistim hatirlamiyorum

Çok güzel olmuşlar🥰bence koymalısın ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerekir yoksaa temin et derim çünkü sürekli Lazım olucak bişey 😌

Bunlarda bnm hastane çantası listem

Eklentiler

• Screenshot_20200111_001745_com.example.android.notepad.webp
    Screenshot_20200111_001745_com.example.android.notepad.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20200111_001733_com.example.android.notepad.webp
    Screenshot_20200111_001733_com.example.android.notepad.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 78
Ne kdar çok sohbet ediyorsunuz maşallah hiçbişeye hakim olamıyorum 😂
Uyuyamıyoruuuuummmm çok uykum var ama uyuyamıyorum gözlerim pörtledi artık🥴
Kızlar kalın yün battaniye mutlaka götürün sonuçta kış bebeleri.astronot gerksiz gibi geldi şuan el kadarlar ztn😍benim oğlumda temmuz du ama dr odaya geldiğinde birşeyler daha örtün dedi üşür şimdi dedi çok iyi hatırlıyorm

O benim her gun yaptigim is supurge mi o da ne ki 😂
Off hergün mü 🤦‍♀️ Yeni kocam spürge olacak galiba 😂
gun asiri cok degilmi ya 😀 haftada 2 yeter bence supurge yapmak banada cok zor geliyor 😄
Çok dimi bence de çok 😂 haftada 2 de çok hatta bence de emeklemeye faln başladığında yerden bulduklarını ağızlarına atıyorlarmış o yüzden mecbur yapıcaz galiba yada vücudun mikroba da ihtiyacı var deyip koyvercez 😂😂

Kızlar ben hastanede dağıtmak için süs yaptırmayı düşünmüyorum ya sonuçta oraya gelen herkes evime de gelecek o zaman dağıtırım diye düşünüyorum ama şu şekilde çikolata yaptırıcam onları ikram ederim hastanede yetmez mi yani 😊

Eklentiler

• 24996BE4-72DA-40F3-A957-3EE50A68446E.webp
    24996BE4-72DA-40F3-A957-3EE50A68446E.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 69
Back
X