Yok canım olmamıştı bnmde unuttuğum çok şey varSezeryan kesiği için bir sıkıntı olmuyor o zaman. Daha önce doğum yapmamış gibi herşeyi unuttum. Kaçıncı gün duş aldım hatırlamıyorum bileevet duş aldıkça rahatlar insan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım olmamıştı bnmde unuttuğum çok şey varSezeryan kesiği için bir sıkıntı olmuyor o zaman. Daha önce doğum yapmamış gibi herşeyi unuttum. Kaçıncı gün duş aldım hatırlamıyorum bileevet duş aldıkça rahatlar insan.
Aynen bebegin hareketli olmasına bağladıDr un normal dediyse vardir bir bildigi kuzum ama 100 lere cikmis sende bendensin sanci var his yok![]()
sen ameliyat olmuştun hastane kurallarına göre öyle çıkman lazımdı iyi yapmışlar :) ben yürümüştüm hatta ayağımda lohusa terliklerim kış günüSaol canimmm
Cok benzesiyoruz cok.
Bahar da disari kadar zaten tekerlekli sandalye ile çıkardilar, yurumek istememe ragmen oturttulardi. Zaten araci da kapiya yanastirmisti esim. Indi bindi yaptim pijamalarla :)))
Hastanede sus pus hic bana gore degildi, bunda da ayniyim. Bahar da esimin teyzesi kapi susudur kurabiyedir herseyi yapmisti sagolsun.
Bunda da kurabiyeleri yapmis susu de hazirmis ama ismi belli deil diye tamamlayamiyor kadin
O heves ediyor diye ses etmiyorum bana kalsa onlara da gerek yok. Cikarken de kalin battaniyeye sarar sarmalar bineriz arabaya.
Saka maka 15 gun sonra hayatim acaip degisecek ayyyyhhh kzsjxckdoscj![]()
vallahi bitmiyor bak simdi burdaki kizlar yazinca aklima geldi bebegede astronot koymak lazim cantaya,benim 20 dk likfln bir mesafem var cnku ,subat sonu soguk olur bayagiay kızlar düşündükçe çantaya daha neler konurmuş ya, koy koy bitmez bende yer kalmadı zaten
mesela hastaneden çıkmak için kıyafet koymadım, ilk doğumda da pijamalarımla çıktım direkt arabaya bindim zaten. kızımı da battaniyeye sarmıştık. sanırım ev çok yakın olunca ben bayağı rahat davranıyorum.
süsle ilgili de tek bişeyim yok ya. süslemicem odayı zaten de, en azından bi kapı süsü alayım. ismi net değil ama isimli almıcam zaten, sonradan kendim yapıcam kızıma yaptığım gibi. aynı olsun ablasıyla. hastane için basit bişey yeter. ay niye bitmiyo bu eksikler ya![]()
İnsaAllah dogum esnasinda da cok fazla hissetmeyizAynen bebegin hareketli olmasına bağladıama bu güzel birseydir umarim olupta hissetmemek
![]()
Yaaaa cok şeker olmuşKızlar listelerinizi gördüm ben de yaptım çantamı ama daha bi kaç eksiği var emzirme önlüğü koymamıştım şuan koySammı Dİye düşünüyorum 1 gün kalınır diye düşündüğümden belli de olmaz tabi amabunlarda benim hastahane de dağıtacağım sabunlar eşimle beraber süsledik
Hayırlı olsunSelamlarr.. çalışamaz raporumu aldım. Kuzu 2ye yaklaşmış. Nst ile uzun baktılar. Sorun yokmuş. Alttan ve karından muayene oldum. Sezaryen yerim incelmiş ( o ne demek oluyorsa) doğumu biraz daha önceye alabiliriz dedi. 37 gibi. 35.e randevumuzu verdi. Şekere tatlıya dikkat dedi.
Sağlıkla gelsinler inşallahhh..
canım bence gerek yok ya direkt kapıdan arabaya bineriz sonuçta, kalın bir battaniyeye sarıp götürsek de olur bence.vallahi bitmiyor bak simdi burdaki kizlar yazinca aklima geldi bebegede astronot koymak lazim cantaya,benim 20 dk likfln bir mesafem var cnku ,subat sonu soguk olur bayagi
Sağol kuzum isim defne olunca böyle birşey yapalım dedikYaaaa cok şeker olmuş![]()
cok guzel olmuslar canim ,birde emek vermissiniz ne guzelKızlar listelerinizi gördüm ben de yaptım çantamı ama daha bi kaç eksiği var emzirme önlüğü koymamıştım şuan koySammı Dİye düşünüyorum 1 gün kalınır diye düşündüğümden belli de olmaz tabi amabunlarda benim hastahane de dağıtacağım sabunlar eşimle beraber süsledik
Bncede minicik bebek kızımda iki kat battaniye yapmıştım ince ve kalın çıktık çocuk onda bile terlemeye başlamıştı Ekim sonları ve soğuktu bayacanım bence gerek yok ya direkt kapıdan arabaya bineriz sonuçta, kalın bir battaniyeye sarıp götürsek de olur bence.
evet yada kalin battaniye almak lazim yanimiza ,sonucta cocugu hastaneden cikarirkende bisey almamiz lazim ,insan unutuyor valla ilk seferinde nasil yapmistim hatirlamiyorumcanım bence gerek yok ya direkt kapıdan arabaya bineriz sonuçta, kalın bir battaniyeye sarıp götürsek de olur bence.
Sağol canım çok teşekkür ederim yastığı kapı süsünüde kendimiz yaptık el emeğimiz olsun dedikcok guzel olmuslar canim ,birde emek vermissiniz ne guzel![]()
Çok güzel olmuşlarKızlar listelerinizi gördüm ben de yaptım çantamı ama daha bi kaç eksiği var emzirme önlüğü koymamıştım şuan koySammı Dİye düşünüyorum 1 gün kalınır diye düşündüğümden belli de olmaz tabi amabunlarda benim hastahane de dağıtacağım sabunlar eşimle beraber süsledik
Off hergün müO benim her gun yaptigim is supurge mi o da ne ki![]()
Çok dimi bence de çokgun asiri cok degilmi yahaftada 2 yeter bence supurge yapmak banada cok zor geliyor
![]()
Eveeettt her gunOff hergün müYeni kocam spürge olacak galiba
![]()