• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben şokkkl nolmuş bi kaç saat yokken ben burda😀😀
@KARABATAK_
A Alisdendef
A Aycee09

Hepiniz için en hayırlısı ne ise o olsun şok oldum okuyunca peş peşe çatır çatır😀😀
Hepinizin haftası kilosu bencede iyi pozitif düşünün acayip heyecanlandım sanki ben doğuruyom siz değilde😀😀

Kizlar muayene sonuclanmadan yazmayacaktim hepsini tek seferde anlatayim diye ama dua icin yazmak istedim.

Mesajimi an itibariyle okuyanlariniz lutfen dua edin bana, dr nts sonucunu begenmedi.
Tekrar nts ye yolladi. Normal dogum olsa onemsemezdim ama bu sekilde seni yollayamam cok sancin cikmis. Yine ayni olursa doğuma alabilirim dedi.
Canım dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun🤲🏻

Kizlar muayene sonuclanmadan yazmayacaktim hepsini tek seferde anlatayim diye ama dua icin yazmak istedim.

Mesajimi an itibariyle okuyanlariniz lutfen dua edin bana, dr nts sonucunu begenmedi.
Tekrar nts ye yolladi. Normal dogum olsa onemsemezdim ama bu sekilde seni yollayamam cok sancin cikmis. Yine ayni olursa doğuma alabilirim dedi.
Allah yardımcın olsun canım. Biraz daha durur inşallah 🙏
Kızlar bugün doğuruyorum .
Hayırlısı olsun canım haftalarınız çok güzel. Sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏

Kızlar bu doktorların hareketleri yavaş gibi dediğinizde hareketleri say bakalım dediği ne oluyo ki. Nasıl saycaz saatte bir mi gün içinde mi. Bilenler Bi aydınlatsa. Banada bazen çok az hareket ediyo gibi geliyo

Kızlar bu doktorların hareketleri yavaş gibi dediğinizde hareketleri say bakalım dediği ne oluyo ki. Nasıl saycaz saatte bir mi gün içinde mi. Bilenler Bi aydınlatsa. Banada bazen çok az hareket ediyo gibi geliyo
Bana bu haftalarda günde 10-12 kez yeterli dedi yeri daraldıgı için :)

Oda alınabilirmiş 🤓
Senin son durum ne şimdi canım
Ayy nasıl bi gün böyle sağlıkla gelsinler 🙏🏾
Ben bebegin hareketlerini dinliyorum şuan 2 gibi gidicem kan tahlillerinide göstericem hareket az sa yarın alıcak eğer normalse perşembe alırımmdedi tabi çarşamba muane edicekmiş gelişimi iyiyse beklicek sanırım aynı olursa alıcak perşembe bakalım açıklık var 1 parmak ama sancım çıkmadı bir sürü şey söyledi kafa gitti bende canım ya

Ayy nasıl bi gün böyle sağlıkla gelsinler 🙏🏾
Ben bebegin hareketlerini dinliyorum şuan 2 gibi gidicem kan tahlillerinide göstericem hareket az sa yarın alıcak eğer normalse perşembe alırımmdedi tabi çarşamba muane edicekmiş gelişimi iyiyse beklicek sanırım aynı olursa alıcak perşembe bakalım açıklık var 1 parmak ama sancım çıkmadı bir sürü şey söyledi kafa gitti bende canım ya
inşallah hayırlısı neyse o olsun canım ya 😍 takma kafana 3 kg olmuş gayet iyi alsa bile :) peki nasıl hareketleri ?
Benim bi arkadasımında 35 haftada alındı içerde beslenmiyordu doktor dışarda daha iyi beslersin dedi.
2300 gr doğdu küvöze bile girmedi cok şükür :) sıkıntı yapma seninki dahada büyük

inşallah hayırlısı neyse o olsun canım ya 😍 takma kafana 3 kg olmuş gayet iyi alsa bile :) peki nasıl hareketleri ?
Benim bi arkadasımında 35 haftada alındı içerde beslenmiyordu doktor dışarda daha iyi beslersin dedi.
2300 gr doğdu küvöze bile girmedi cok şükür :) sıkıntı yapma seninki dahada büyük
İnşallah canım benim ya hareket ediyo gibi 7 oldu sayıyorum korkuyorum ememez falan diye bakalım inşallah bekler perşembeye kadar 3 ü geçsin istiyorum

Şubat annelerinin doğumu başladı mı ? Ben de 34 + 2 haftalık hamileyim sizi görünce heyecan yaptım daha var aslında ama sizler 37. haftalardasınız sanırım. Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğar 🤗 Bugün doğum yapacak arkadaşlar korkmayın 37 haftalik bebek gayet sağlıklı doğar kendinizi rahatlayın minik mucizenize kavuşuyorsunuz sonunda 🥰🥰

Kızlar valla şaka maka geliyor kız. Kendimi tutmasam ağlıcam. Eşim eve gitti. Ben odayı bekliyorum boşalınca hazırlayıp alacaklar. Çok karmaşık durumdayım.
ağlama stres yapma canım benim kızını kucağına alacağın anı düşün ❤️
biraz aceleci çıktı sadece. düşünsene bu da güzel bir anı olur, ilerde anlatırsın öyle acele ettinki süslenemedim dersin 😂

şimdi aklın oğlunda biliyorum, çok ani değişti duyguların çok normal ama sağlıkla atlatın ikiniz de yeterki en önemlisi bu ❤️ buraya yazman zor olacak belki ama fırsatını bulduğun an bir cümle bile olsa yaz bizi merakta bırakma dualarımız sizinle ❤️

Kızlar valla şaka maka geliyor kız. Kendimi tutmasam ağlıcam. Eşim eve gitti. Ben odayı bekliyorum boşalınca hazırlayıp alacaklar. Çok karmaşık durumdayım.
Çok mutlu oldum senin adına. Umarım hayırlısıyla atlatır minik bebeğine bir an evvel kavuşursun 🙏

Back
X