• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar valla şaka maka geliyor kız. Kendimi tutmasam ağlıcam. Eşim eve gitti. Ben odayı bekliyorum boşalınca hazırlayıp alacaklar. Çok karmaşık durumdayım.
Canım ya ne denir böyle bi durumda bilmiyorum. Bebeğine sağlıkla kavuş geri kalan herşey hallolur üzme kendini. Dualarımız seninle 🙏

İnşallah canım benim ya hareket ediyo gibi 7 oldu sayıyorum korkuyorum ememez falan diye bakalım inşallah bekler perşembeye kadar 3 ü geçsin istiyorum
Bekler bekler 7 kere gayet iyi :) günde 10-12 yeter demişti doktor bana.
Persembeye kadarda 3200 fln olur heralde .
Sıkma canını pozitif düşün güzel olcak herşey.
Persembeye kadar aklındaki hazırlıklarıds yaparsın temizlik vs son işlerini halledersin :)

Kızlar valla şaka maka geliyor kız. Kendimi tutmasam ağlıcam. Eşim eve gitti. Ben odayı bekliyorum boşalınca hazırlayıp alacaklar. Çok karmaşık durumdayım.
Rahatlayacaksan agla canim sıkma kendini rahatlarsin biraz icine atarsan daha kotu olursun ama kizcene kavusuyosun bence aglama karnindayken son kez konus onunla sev onu oksa doguncada doya doya oper koklar koynundayken konusursun 😍

Bekler bekler 7 kere gayet iyi :) günde 10-12 yeter demişti doktor bana.
Persembeye kadarda 3200 fln olur heralde .
Sıkma canını pozitif düşün güzel olcak herşey.
Persembeye kadar aklındaki hazırlıklarıds yaparsın temizlik vs son işlerini halledersin :)
İnşallah canım bakalım ne dicek 2 de,
normal başlatıcam doğumu diyo bide ya sancım yok nasıl doğurtcak anlamadım saatler sürer suni falan inşallah yaşamam öyle bişey 😞

normal başlatıcam doğumu diyo bide ya sancım yok nasıl doğurtcak anlamadım saatler sürer suni falan inşallah yaşamam öyle bişey 😞
Açıklığın varmış 2 cm dimi ?
Ben senin yerinde olsam açıklığımda varken normal denerdim ama sen nasış iyi hissediceksen öyle yappp 🥰🥰🥰🥰

Açıklığın varmış 2 cm dimi ?
Ben senin yerinde olsam açıklığımda varken normal denerdim ama sen nasış iyi hissediceksen öyle yappp 🥰🥰🥰🥰
1 prmak dedi canım çatında fena değil dedi yok yok valla eğer 5 6 olursa sancımda olursa denerim ama yarın doğurtuyorum seni derse olmam yani kendinden olucaksa olsun 😂😂

Canim az da olsa acilman var suni sanci ile ilerler eger imkanin varsa sakin sanci sirasinda yatma dusa gir belden asagini sicak suyla yika dusta kal acikligini arttirir ve sancilarini azaltir olabildigince yuru oldugun yerde saga sola sallan comelip kalk bunlar acilmani hizlandirir insaAllah kolaycacik bir dogumun olur 😘 sakin bagirma vucudun daha cok kasilir sanci sirasinda nefes egzersizleri yap gulu kokla mumu sondur taktigi

Canim az da olsa acilman var suni sanci ile ilerler eger imkanin varsa sakin sanci sirasinda yatma dusa gir belden asagini sicak suyla yika dusta kal acikligini arttirir ve sancilarini azaltir olabildigince yuru oldugun yerde saga sola sallan comelip kalk bunlar acilmani hizlandirir insaAllah kolaycacik bir dogumun olur 😘 sakin bagirma vucudun daha cok kasilir sanci sirasinda nefes egzersizleri yap gulu kokla mumu sondur taktigi
Şimdi doğurmuyorum canım 😂 doktor yarın derse eğer denicem akşam bunların😘

Bana bu haftalarda günde 10-12 kez yeterli dedi yeri daraldıgı için :)
O bi saatte 10 degilmi cnm bn oyle okumustum sanki nette bnde yavas hssdyrm dun kontrol vardi 2850 olmus kafasi daha yukarda kanalda degil demisti nst de sanci da cikmadi hersey normal ama 2gun sonra olmayacagi anlamina gelmez dedi hepimize hayrli dogumlar olsun ins

Ay kızlar noluyor böyle bize çok oldum arka arkaya haberleri görünce

Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz, kiloları gelişimleri gayet iyi hiç endişelenmeyin her şey çok güzel ilerleyecek kavuşmanıza az kaldı ne güzel 😘

Benim de hastane çantam hazır değildi, sabah kalkıp yıkadı hemen, kurusun ütüleyip kenara koyacağım ne olur ne olmaz, sabah adet sancısı gibi bir ağrı girdi kötü oldum, artık her an her şey olabilir hazırlıklı olmak lazım :KK36:

O bi saatte 10 degilmi cnm bn oyle okumustum sanki nette bnde yavas hssdyrm dun kontrol vardi 2850 olmus kafasi daha yukarda kanalda degil demisti nst de sanci da cikmadi hersey normal ama 2gun sonra olmayacagi anlamina gelmez dedi hepimize hayrli dogumlar olsun ins
Bana hemşirede doktorda bu haftalarda günde 10-12 sağlam hareket yeterli dedi ama benimki bayaaa hareketli cok şükür. :)

Sabahtan beri mesajları okuyunca eşimi kaldırdım. Başladık evi temizleyen akşamda hastane çantamı hazırlıcam artık nolur Nolmaz
Beni de bi telaş aldı ya 🙈 kimse mi 39 40 da doğurmucak herkes erken doğuruyor 😊 bizim daha hiç bişeyimiz yok burayı okuyup okuyup kocamı darlıyorum 😂

Back
X