- Emoji Skoru
- 939
- Puanlar
- 303
Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Masallah canım sağlıkla büyüsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Bizim ismimizde belli artık Alperen bizide ekleyebilirsinHayırlı olsun![]()
Ayy maşallah herkes erken erken doğurmaya başladı Rabbim analı babalı büyütsünKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
insanların dediklerine kulak asmayın kızlar ya öyle bişey yok, ister normal ister sezeryan olsun süt gelecekse gelir, ve emzirdiğin sürece mutlaka gelir. ben normal doğurdum 3 gün sonunda geldi sütüm mesela.Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemiş![]()
Damaminsanların dediklerine kulak asmayın kızlar ya öyle bişey yok, ister normal ister sezeryan olsun süt gelecekse gelir, ve emzirdiğin sürece mutlaka gelir. ben normal doğurdum 3 gün sonunda geldi sütüm mesela.
böyle şeyleri kafana takıp kendini şartlama sakın :)
Ay dinleme canım böyle şeyleri en fazla 2 saat sonra damla damla gelir merak etme. Kiraz kadar midesi olacak o bebeğin zaten bir damla bile yeter emdikçe gelir..Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemiş![]()
Bekleyip görecem canim bakalim :)Evet 1 kilo vermen imkansız ödem kesinlikle nasıl bir yol izleyeceksin kendiliğinden mi geçecek
Hayırlı uğurlu olsun isminiz.iyiyim ben canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım![]()
bence de o kadar az kilo vermen mümkün değil, muhtemelen ödem var vücudunda. dur bakalım daha yeni ameliyat oldun, bir aya eski kilona dönersin sen hatta daha kısa sürede. bayağı az almıştın çünkü sen.
bu arada isim konusunda sana geri dönemedim, eşin gerçekten senin hatrına öyle yapmamalıydı. ama olan da oldu artık, bunun için canını sıkma. herkese adını Deniz olarak söylersiniz. Ömer sadece kimlikte kalır. o da kendini nasıl tanıtırsa herkes öyle söyler merak etme :)
bu arada sanırım bizim ismimiz belli. evimizin patronu Begüm hanım son noktayı koydu. Mete olacakmış kardeşinin ismi
nasıl yalvardı görmen lazım. baba nolur kardeşimin adı Mete olsun lütfen kabul edin vs bayağı ısrar etti. sonra eşim de büyük patron öyle istiyorsa tamamdır karar verilmiştir sana da uygunsa dedi. kısacası bizim kız kardeşinin ismini koydu. sonunda başardık![]()
Yeb in dedigi gibi dusunuyorum.Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemiş![]()
Hayırlı ugurlu olsun canimcim.Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Hadi gozun aydin canim cok sevindim senin adinaKızlar hastaneden geldim, çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yok yaptıracaklar rahat olsun, elle muayene yapıyor sadece çok kısa sürdü ve kasmadığım için acımadı, boşuna telaş yapmışım, siz rahat olun önceden korkmayın
İlkinde hareketlerini az buldu doktor bir şeyler ye tekrar çektir dedi, ikincisi iyi çıktı, bir öngörünüz var mı doğum zamanı için dedim, muayenen sonucunda normal doğuma uygunsun aksi bir şey söyleyemem, her an her şey olabilir hemen hastaneye gelirsiniz, haftaya tekrar gelin dedi, bende durumlar böyle![]()
İkimizin bebek doğum tarihleri aynıKızlar hastaneden geldim, çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yok yaptıracaklar rahat olsun, elle muayene yapıyor sadece çok kısa sürdü ve kasmadığım için acımadı, boşuna telaş yapmışım, siz rahat olun önceden korkmayın
İlkinde hareketlerini az buldu doktor bir şeyler ye tekrar çektir dedi, ikincisi iyi çıktı, bir öngörünüz var mı doğum zamanı için dedim, muayenen sonucunda normal doğuma uygunsun aksi bir şey söyleyemem, her an her şey olabilir hemen hastaneye gelirsiniz, haftaya tekrar gelin dedi, bende durumlar böyle![]()
Oy maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım sağlıcaklaKızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladışimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun
![]()
kıyafetler büyük geliyor derken yenidoğan beden mi büyük geliyor? Yoksa 0-3 ay beden mi?Kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Bebek küçük olunca emmesi zor oluyor. Kuzum emmek istemiyor. Sarılık olmaz inş. Dayanamayıp biberonu dayıyacam nerdeyseşimdi kıyafet almaya çıktık herşey çok büyük geliyor.
Allah analı babalı büyütsünKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Ben aralığın ortası olmadan doğurdum bi deevet ya özellikle konuşmuştum onla unuttum bir an yazmayı düzelttim hemen :)
olmuşuz kız inanılır gibi değil daha ocak ortasındayız![]()
Bence yenidoğan almakla iyi etmişsin , en azından bir iki ay da olsa bebeğe kıyaget laZımkıyafetler büyük geliyor derken yenidoğan beden mi büyük geliyor? Yoksa 0-3 ay beden mi?
Bana herkes bebek çok çabuk büyür sakın yenidoğan alma dedi ama ben yine de aldım 4-5 takım. Senin tavsiyen nedir 2700 civarı doğan bir bebek için ?
Allah analı babalı büyütsüngözünüz aydın. Darısı sırasıyla bekleyenlere
![]()
İsim mükemmel olmuş sağlıkla kavuşun inşallahKızlar kızımın adını ben koydum diye bu sefer eşime bıraktım isim işini. Bana üç isim söylemişti kura çektik kızım hep aynı ismi seçti. Dün de hacı Şerif ten çikolata lokum siparişi vermiş eşim ve isim yazdırmış. Çok duygulandım ismini görünce sanki ben taşımıyorum haftalardır aylardır. Allahım ismini söylemeyi nasip et... senin bekliyoruz can oğlumuz Faruk.. ismin gibi adaletli ol