• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Iyi akşamlar kızlar. Yavaştan bavul hazırlıyorum. Hemşireye ilk verilecek kıyafetleri nasıl koymak lazım. Kimisi kirlenecek kötü bir takım koy dedi de. Bense tam takım aldigim 10 lu hastane çıkışını koymak istiyordum. Battaniyesi falan bir örnek olsun güzel olsun diye. Çok kararsiz kaldım. Napsam ki ??

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence canım. Ben ananesinin ilk aldığı takımı koyacağım, en sevdiğim o ve ilk onları giymesini istiyorum. Hastaneye ziyarete gelenler görmesede olur, ilk o takımı giydirmeyi hayal ettim hep 😊

Kızlar ,gundaslarim 🤣 G gamzeli_bebis buycuy buycuy Psidan Psidan başka bizimle Seso35 Seso35 var heralde degilmi bu kadariz.Bakalım bizden ilk kim doğuracak.Artik prematüre sayilmayacagiz
Bugün kontrol vardı herşey yolunda aynı devam ediyor.Tosun 3 kg hepimizin aynı kiloda şuan heralde.Ayin 20 sinden sonra bekliyoruz demişti bugün yine aynı şekilde heran olabilir belli olmaz ama bizim 38+ lar en sevdiğimiz zamanlar dedi bende öyle istiyorum umarım kalmaz 27 sine kadar doğmazsa bidahaki randevu 27 de ondan sonra 6 Şubat zaten geçerse normal doğumu benim doktorumda elverişli bulmuyor ve zaten benim gordugumde 39 olup hala dogmayan hangi arkadaşım varsa 40 bitince sezeryana alındılar ya suları azaldı ya tansiyon ya bebek kilosu engel oldu .İnşallah zamaninda gelir bizimkiler

Kızlar bende Şubat annesiydim
Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
ALlah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıkla yanına gelsin inş

Iyi akşamlar kızlar. Yavaştan bavul hazırlıyorum. Hemşireye ilk verilecek kıyafetleri nasıl koymak lazım. Kimisi kirlenecek kötü bir takım koy dedi de. Bense tam takım aldigim 10 lu hastane çıkışını koymak istiyordum. Battaniyesi falan bir örnek olsun güzel olsun diye. Çok kararsiz kaldım. Napsam ki ??
Ayrı paketlersin, üstüne ilk kıyafetler diye not yazarsın. Kimisi büyük buzdolabı poşetine koyuyo kimi keselere ya da hurçlara, sen nasıl istersen öyle yap.
Bizimki hemen kirlenmedi

Sagol kuzum hemde ne odem valla bitirdi beni davul gibiyim 🥴

Geçmiş olsun canım, ciğer geliştirici yapıyor diye duymuştum ama doğumuna kadar sürmüyordur heralde ödemi. Geçer umarım 1-2 güne, bol bol kaldır ayaklarını hiç iş yapmamaya çalış

Kızlar ,gundaslarim 🤣 G gamzeli_bebis buycuy buycuy Psidan Psidan başka bizimle Seso35 Seso35 var heralde degilmi bu kadariz.Bakalım bizden ilk kim doğuracak.Artik prematüre sayilmayacagiz
Bugün kontrol vardı herşey yolunda aynı devam ediyor.Tosun 3 kg hepimizin aynı kiloda şuan heralde.Ayin 20 sinden sonra bekliyoruz demişti bugün yine aynı şekilde heran olabilir belli olmaz ama bizim 38+ lar en sevdiğimiz zamanlar dedi bende öyle istiyorum umarım kalmaz 27 sine kadar doğmazsa bidahaki randevu 27 de ondan sonra 6 Şubat zaten geçerse normal doğumu benim doktorumda elverişli bulmuyor ve zaten benim gordugumde 39 olup hala dogmayan hangi arkadaşım varsa 40 bitince sezeryana alındılar ya suları azaldı ya tansiyon ya bebek kilosu engel oldu .İnşallah zamaninda gelir bizimkiler
bakalım bizden ilk kim doğuracak 😁😁😁 ama aranızda keyfi sezaryan isteyen tek benim 🤣

Seytan beni durtuyo kizlar annemi cagiriyim gelsin versinler bana suni sanciyi doguruyim diye dusunuyorum valla 2 gundur kafayi bozdum cok fena 🤨
Hayır hayır öyle deme daha vaktine var sen dinlenmene bak

Geçmiş olsun canım, ciğer geliştirici yapıyor diye duymuştum ama doğumuna kadar sürmüyordur heralde ödemi. Geçer umarım 1-2 güne, bol bol kaldır ayaklarını hiç iş yapmamaya çalış
Tesekkur ederim 🌼 İgneden mi onunda etkisi var midir acaba 🙄 bence verdigi ilactan oldu cunku dun kestim ilaci bugun yavas yavas inmeye basladi sisligim

Zeyf Zeyf benim de ayaklarım kocaman olmuştu. Bi günde 2 ciğer geliştirici iğne ve sezaryen oldum. Sonrasında da gaz sancısından üç gün uzanamadım ve ayaklarım hep aşağı doğru durdu. Korkunç bi haldeydim ama hepsi geçiyo dert etme. Ayaklarım yine gayet sevimliler :)
Seninkiler de yakında düzelir

Zeyf Zeyf benim de ayaklarım kocaman olmuştu. Bi günde 2 ciğer geliştirici iğne ve sezaryen oldum. Sonrasında da gaz sancısından üç gün uzanamadım ve ayaklarım hep aşağı doğru durdu. Korkunç bi haldeydim ama hepsi geçiyo dert etme. Ayaklarım yine gayet sevimliler :)
Seninkiler de yakında düzelir
Duzelir elbet ama suan psikolojim bozuk sanirim kendimi hic iyi hissetmiyorum 😩 sen nasilsin annelik nasil gidiyo keyfi nasil yegenimizin buyumustur bicirik

Benim daha durmadı doğunca duracak herhalde 😂 çok aşırı almıyorum ama 500 grama denk geliyordur haftada
Ben haftada yarim kiloya raziyim +2 daha kendime veriyorum 🤪 ama ben onu bir haftada alirim
Cips bari yeme ya cips nedir. Hamile değilken bile yeme bence. Bi süre yeme,alışınca bi daha aklına gelmez. Ben aylar oldu kahve içmiyorum tadını unuttum gibi oldu aklıma gelmiyo.
Emzirirken daha çok yasaklı yiyecek-içecek olacak hazırlan :)
Ben nedense sanki kotu seyler kendime iyi seyler bebege gitcek diye birsey okumustum kendimi feda ediyorummm hem ruffles sade benim vazgecilmezim emzirirken yemem icmem ama suan haftada iki-uc yiyom 🥴
Ben bugun hazirladim kesenin icine 10lu takimi koydum ve battaniyesi de var. iki tane de bez koydum onu vercem 🤷🏻‍♀️

Duzelir elbet ama suan psikolojim bozuk sanirim kendimi hic iyi hissetmiyorum 😩 sen nasilsin annelik nasil gidiyo keyfi nasil yegenimizin buyumustur bicirik
Hamileliğin son zamanları ve lohusalık dönemi zor geçiyo. Ama sen kendini iyi hissetmek zorundasın. Bu dönemin zorluklarını bile güzel hatırlıycaksın inşallah. Kızım iyi, bugün iki haftalık oldu. Pek büyümüş sayılmaz anca doğum kilosuna yaklaştı :)
Bi aksilik olmazsa pazartesi evine gelicek.

Evet insanin siniri bozuluyor kendini kotu hssediyor yaa benimde catlak patlaklarim gecmicegini bildigim icin moralimi bozuyor. Bir de agrim basladi bugun uhuhuhu. Hemen bir yerim agrisin hasta moduna geciyorum sanirim cok bunyesizim 3 saattir yatiyorum wc disinda kalkmiyorum

Hamileliğin son zamanları ve lohusalık dönemi zor geçiyo. Ama sen kendini iyi hissetmek zorundasın. Bu dönemin zorluklarını bile güzel hatırlıycaksın inşallah. Kızım iyi, bugün iki haftalık oldu. Pek büyümüş sayılmaz anca doğum kilosuna yaklaştı :)
Lohusalik nasil senin icin ilk bebek miydiii braz anlat lohisaligiii :)

Hadi insaAllah canim sagligi yerinde olsunda kiloyu alir zamanla prenses 💜

Ben normal dogurursam herkes normal dogurur gencler bu kadar bunyesiz olmaz bir insan esim derdi inanmazdim azcik kemigim agriyor yattigim yerden kalkamiyorummm. Hatta yeb4 yeb4 un dedigine bende katiliyorum ilk bebekler gelmek istemeyebiliyor malum benim sat 26 mayis ben subatta da doguramayabilirim 🥴

Lohusalik nasil senin icin ilk bebek miydiii braz anlat lohisaligiii :)
Evet ilk bebek. Muhtemelen de son bebek :) Erken doğum ve yoğun bakım süreci beni çok yıprattı ve aynı durumu tekrar yaşama ihtimalim çok yüksek olduğundan ikinci kez hamile kalmaktan şimdiden korkuyorum.
Ben lohusalıktan pek bişey anlamadım ilk günden beri her gün hastanedeyim,koşturuyorum.
Beni en çok uykusuzluk ve acemilik zorladı. İlk bebeği olacak olanlar bol bol okusun video izlesin, bebek bakımını uygulamalı görsün derim. Son zamanları iyi değerlendirin :)

Evet insanin siniri bozuluyor kendini kotu hssediyor yaa benimde catlak patlaklarim gecmicegini bildigim icin moralimi bozuyor. Bir de agrim basladi bugun uhuhuhu. Hemen bir yerim agrisin hasta moduna geciyorum sanirim cok bunyesizim 3 saattir yatiyorum wc disinda kalkmiyorum
Yavrularimizdan hatira kalacak napalim kuzum olmasaydi iyiydi ama cok sukur ki yavrucaklarimiz olacak varsin catlaklarda onlardan hatira kalsin 🤷🏻‍♀️

Back
X