• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

evet mustela ve bubchende var yildizlar listesinde ,ben nivea baby nin sabununu aldim ilk asamada onunla yikicam ,buyuk kizimdada oyle yapmistim oda guvenilir
Burada yok bübchen o yüzden tereddütte kaldım

Eklentiler

• E24968E9-1B23-46A6-A4A3-511E7113B0AD.webp
    E24968E9-1B23-46A6-A4A3-511E7113B0AD.webp
    33 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar şampuanda bübchen güvenilir değil mi mühendisinoğlunda bulamadım bilgisi olan var mı ? Mustela ile bübchen güvenilir sanıyordum ben
Selam,oglum 4.5 yasinda ilk gunden bubchen kullandim hala da kullaniyoruz,cok iyi,guvenilir bir marka

Selam,oglum 4.5 yasinda ilk gunden bubchen kullandim hala da kullaniyoruz,cok iyi,guvenilir bir marka
Bende öyle biliyorum da göremeyince sormak istedim. Peki sadece şampuanını mı kullanıyorsunuz pişik kremini falnda kullndınız mı o nasıl ?

Günaydın canım daha iyiyim çok şükür dün de güzel geçti ilk gün biraz sıkıntılıydı sadece, kızımda kilo verdi 2300 lere düştü normal miş hemşire öyle söyledi ama içim içimi yiyiyo tabi bugün evimize çıkıcaz inşallah toparlıcam kızımı duş falan alırsam sütümde artar diye düşünüyorum bakalım 😁
Evet yaa maşallah benim kız alıyo emiyoda çekemiyo işte tam sıkılıyo sinirleniyo bide boş gelince doymayınca daha anne karnında gibi zor uyandırıyoruz
Pompa konusunda hem fikirim eylül ayında hatırlarsanız sormuştum alın lazım oluyo demiştiniz iyiki o zaman almışım ilk aldığım şeylerden biriydi 😂
Banada biraz sancı var gibi geldi baktım altlar sert rahatlattı biraz valla
Sen nasıl oldun bebiş nasılll
Bizde iyiyiz canım kontrol vardı ikimizinde. Sarılık olmasından korktuk neyseki olmamış. Bizde kilo verdik 2.600 oldu şimdi eski kilosunda 2.720 olmuş. Çocuk Doktoru dirençli bir kız dedi giydirirken tekmeliyor eliyle yakalıyor bizi. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. Benimde muayenem iyi geçti ultrason ile baktı. Kremler önerdi iz kalmaması için bir ay sonrası için çağırdı. Kadın doğumcum kızımı çok sevdi cicili elbiseler giydirdim süsledim prensesimi 🥰 göğüs çok dolu olunca tutamıyor memeyi . Biraz sağınca tutuyor emiyor. Sütlerimi saklamaya başladım. Bizde durumlar böyle. Eve çıkınca çok rahatlayacaksın duş alınca daha hafiflersin. Göğsünde süt bırakma sonra tıkanıyor tecrübe ile sabit hala oğlumdan kalan tıkanık yerler var.

Bizde iyiyiz canım kontrol vardı ikimizinde. Sarılık olmasından korktuk neyseki olmamış. Bizde kilo verdik 2.600 oldu şimdi eski kilosunda 2.720 olmuş. Çocuk Doktoru dirençli bir kız dedi giydirirken tekmeliyor eliyle yakalıyor bizi. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. Benimde muayenem iyi geçti ultrason ile baktı. Kremler önerdi iz kalmaması için bir ay sonrası için çağırdı. Kadın doğumcum kızımı çok sevdi cicili elbiseler giydirdim süsledim prensesimi 🥰 göğüs çok dolu olunca tutamıyor memeyi . Biraz sağınca tutuyor emiyor. Sütlerimi saklamaya başladım. Bizde durumlar böyle. Eve çıkınca çok rahatlayacaksın duş alınca daha hafiflersin. Göğsünde süt bırakma sonra tıkanıyor tecrübe ile sabit hala oğlumdan kalan tıkanık yerler var.
Ne güzel mis gibi kokuyodur prenses yaa :KK68:

selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle

Çok geçmiş olsun canım 🙁 normalde 1 haftada iyileşeceğine hamileyken çok uzun sürüyor iyileşmesi, birde şansımıza çok salgın var bu sene biri geçince diğerine yakalanıyorsun dirençte düşünce. Sokaktayken bile maske veya şal kullan, herkes birbirinin üstüne öksürüyor hastalık kapmamak mucize dışarıdayken.

Kızlar benimde aklıma takılan birşey var.daha doğrusu bugün takıldı 😯 ilk bebeğim olacak nasipse. İlk tecrübe. Benim göğsümün hiç ucu yok . Bu bebe nasıl tutacak ya . Bende her anne gbi biberon yada mama ile beslenmesini istemiyorum tabi ki . Doğumdan sonra emdikçe mi çıkıyor bu uç. Nasıl olacak?

Kızlar hiç bir mesajı okuyamadım ama yarın ya da Pazartesi alacak doktor bizi nst iyi çıkmadı bugğn.. normalde Çarşamba’dan sonra diyorduk 38 olacak diye şimdi bugün anestezi onay verirse yarın yoksa serum verip Pazartesi

Kızlar hiç bir mesajı okuyamadım ama yarın ya da Pazartesi alacak doktor bizi nst iyi çıkmadı bugğn.. normalde Çarşamba’dan sonra diyorduk 38 olacak diye şimdi bugün anestezi onay verirse yarın yoksa serum verip Pazartesi
Sağlıcakla kavuşun . Dualarım sizinle 🙏🏼

Selam kızlar kontrolden geliyorum dr evde yatış verdi artık tamamaen doğum pozisyonuna girmiş dedi en ufak sancı çıkarda eve yollamam dedi çok şükür çıkmadı su gelmesi leke gelmesi durumunda hemen hastanede ol dedi ve en aşağı 1 hafta tutmamız lazım haftaya cumartesiyi görürsek iyi dedi ola ki bişe olmaz ise bir sıkıntı çıkmaz ise 4 şubat tarihim🤔
Sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Ağrıları söyledin mi onlar için ne dedi

Kızlar benimde aklıma takılan birşey var.daha doğrusu bugün takıldı 😯 ilk bebeğim olacak nasipse. İlk tecrübe. Benim göğsümün hiç ucu yok . Bu bebe nasıl tutacak ya . Bende her anne gbi biberon yada mama ile beslenmesini istemiyorum tabi ki . Doğumdan sonra emdikçe mi çıkıyor bu uç. Nasıl olacak?
Canım tecrübeli anneler daha iyi bilir ama benim bildiğim gögüs ucu çıkarıcı var satılıyor galiba onu araştır netten bi

Bende öyle biliyorum da göremeyince sormak istedim. Peki sadece şampuanını mı kullanıyorsunuz pişik kremini falnda kullndınız mı o nasıl ?
Bubchen'in dus jelini ve sampuanini kullandik. Pisik icin pudrasini bi kac kez kullandim sonra bepanthen'e gectik. Ben de gogus uclari icin kullaniyordum . Cok etkili bepanthen,tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun canım 🙁 normalde 1 haftada iyileşeceğine hamileyken çok uzun sürüyor iyileşmesi, birde şansımıza çok salgın var bu sene biri geçince diğerine yakalanıyorsun dirençte düşünce. Sokaktayken bile maske veya şal kullan, herkes birbirinin üstüne öksürüyor hastalık kapmamak mucize dışarıdayken.
cok sagol canimbenim ,sorma valla zaten bagisikligimda kanimda cok dusmus ,hayirlisiyla.bir dogursaydim artik😀

Dikişlerimin sağ tarafında yani başlangıcında sertlik ve şişlik oluşmuş.
Kızımı görmek için hastaneye gittiğimde doktorumu bulabilirsem göstericem ama sezaryen geçirmiş olanlar böyle bişey yaşadılar mı acaba?
Başıma iş açmasa bari :KK43:
Dikişin bittiği yer mi orası. Benimde dikişin bittiği yere düğüm atılmış orası daha çok sızlıyor. Ablama sordum. Orda sıcaklık Ateş hissediyor musun dedi. Hayır dedim oda bişey yoktur o zaman dedi.

Back
X