• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar tecrübeli anneler kızımın burnunun birinde pislik var burun aspiratörü kullanıyım mı nasıl kullanıcam bilmiyorum almıştım ama deniz suyuna falan gerek varmı ?
burnunun içinde kurumuş sümük mü var canım? onun için aspratöre gerek yok ufacık bir peçeteyi inceltip burnuna sokarak alabilirsin.

Bekliyorum her gun resim atmaniii :)))
Dogurtcaz seni bu hafta :)
Benim napıp edip cuma günü çatı muayenesinde açıklık var dedirtmem lazım doktora🤣🤣 haftaya yazıcam buraya neler yaptıgımı ne kadar yürüdüğümü😀👍

Benim napıp edip cuma günü çatı muayenesinde açıklık var dedirtmem lazım doktora🤣🤣 haftaya yazıcam buraya neler yaptıgımı ne kadar yürüdüğümü😀👍
Anlastik guveniyorummm sana yaparsin :) benmde bu ara derslerim saatleri gunduze gecti. Aksamim bos onda da evde esimle dururum. Ondan spor salonuna gidemicem cok ama gun icinde 10.000 yapcam :) derslere gider gelirken fln

Anlastik guveniyorummm sana yaparsin :) benmde bu ara derslerim saatleri gunduze gecti. Aksamim bos onda da evde esimle dururum. Ondan spor salonuna gidemicem cok ama gun icinde 10.000 yapcam :) derslere gider gelirken fln
Senin gününe var daha benim az kaldı yaaa 🥴
Normal doğum bekleyenlerden ilk kim doğurcak bakalım😀

Ya kızlar valla bugün insanlar psikolojimi bozdular kalabalık bir ortamdaydım gün içerisnfe gördüğüm herkes senin kızınmı olucak eminmisin karnın erkek karnı top gibi kalçan yok yanlışlık olmasın dediler durdular ya tabikide ikiside evlat ve ilk bebeğimiz sağlıkla gelsin ama böylede insan sinir olmuyor değil şüphelenmeye başladım🤣

Ya kızlar valla bugün insanlar psikolojimi bozdular kalabalık bir ortamdaydım gün içerisnfe gördüğüm herkes senin kızınmı olucak eminmisin karnın erkek karnı top gibi kalçan yok yanlışlık olmasın dediler durdular ya tabikide ikiside evlat ve ilk bebeğimiz sağlıkla gelsin ama böylede insan sinir olmuyor değil şüphelenmeye başladım🤣
Bana da herkes erkek diyor. Eminim kiz diyorum. Insanlar cok cahil ya

Eklentiler

• 423576DF-30F2-4423-B9A5-EF71491D6CD5.webp
    423576DF-30F2-4423-B9A5-EF71491D6CD5.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
  • B407EEA9-F400-42FF-82B0-0BBA11BB119E.webp
    B407EEA9-F400-42FF-82B0-0BBA11BB119E.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 53
Evet canım ama ben hiç yürüyüş yapmadım bu durumda zor gözüküyor yine de şansımı denemek istiyorum
Bu saatten sonra bile cok faydasi olur ki daha seninde doguma 4/5 haftan var en az. Sor bakalm doktora. 37den sonra baslatiyorlar cogu doktor zaten yurumeye 😇

İnşallah kolay olur hepimiz için ya.
Sağlıkla bebişlere kavuşalımda sezeryan normal cok sorun değil ☺
Aynen canım önemli olan sağlıklı olmaları bir şekilde alacağız kucağımıza inşallah
Bu saatten sonra bile cok faydasi olur ki daha seninde doguma 4/5 haftan var en az. Sor bakalm doktora. 37den sonra baslatiyorlar cogu doktor zaten yurumeye 😇

Şu an 4 hafta var doktor 39 u geçemeyiz dedi. Baya tembelleştim. Vücut hamlaştı. İnşallah izni alıp alışırım.

Takılma canım bana da erkek karnı gibi diyorlar yok kız kesin diyorum 😂 hiç umrumda bile değil 😏 öyle heyecanla bekliyoruz ki Asya kızımızı ablası da sabırsız çok hevesle aldık her eşyasını hatta bugun emzirme yastığı aldım elden ele allahım bir eşimde bir kızımda 😂 allahtan kılıflı 😅

Kizlar sizdede yumurtlama akıntısı gibi akıntı oluyor mu? Bende bu aksam oldu sadece bir kere. Nişan falan olabilir mi? Yumurta akı gibi bi akıntı.

Benim sabah oldu aynısından ama idrar tahlilimde lökosit 20 civarı çıkmıştı ondan olabilir diye düşündüm. Emin olmamakla birlikte nişanın kıvamı daha koyu diye biliyorum

Bana da herkes erkek diyor. Eminim kiz diyorum. Insanlar cok cahil ya
Ay valla canım ya bilmiyorum artık bende olur sağlıklı olsun diyorum geçiyorum benimde seninki gibi belki biraz daha dik

Takılma canım bana da erkek karnı gibi diyorlar yok kız kesin diyorum 😂 hiç umrumda bile değil 😏 öyle heyecanla bekliyoruz ki Asya kızımızı ablası da sabırsız çok hevesle aldık her eşyasını hatta bugun emzirme yastığı aldım elden ele allahım bir eşimde bir kızımda 😂 allahtan kılıflı 😅
Ya canım normalde takılmam bu tarz şeylere de bugün çok insan diyince ister istemez kafama takıldı sinir oldum😂ya kıyamam sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah🤲🏻İsmide çok güzel miş ismiyle yaşasın prenses🤲🏻🤣

Back
X