- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Dün doktor gaz damlası önermedi. Kolik olanlara öneriyor sanırım. Bizde almadık gazı biraz azaldı gibi uykuya geçişte zorlanıyor sanki.Gaz damlasını kullandın mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün doktor gaz damlası önermedi. Kolik olanlara öneriyor sanırım. Bizde almadık gazı biraz azaldı gibi uykuya geçişte zorlanıyor sanki.Gaz damlasını kullandın mı canım
Kullaniyorum canim ama banamisin demedi degisen pek birsey olmadi sabahladim gene gozlerim yanıyor resmen bugun birazda istemsizce kizdim kızıma sonra kendimi kötü hissettim ama artik cok yoruldum yaGaz damlasını kullandın mı canım
Dr a bu durumu anlattin mi fazla uyumadigini ?Kullaniyorum canim ama banamisin demedi degisen pek birsey olmadi sabahladim gene gozlerim yanıyor resmen bugun birazda istemsizce kizdim kızıma sonra kendimi kötü hissettim ama artik cok yoruldum ya
10 gün falan sonra kontrolümüz var sorucam bunu doktora gündüz çok iyi ama akşamları 8 den 2 3 kadar sürekli ağlıyo vermesem çok zorlanıcak biliyorum 16 saat ağladığını biliyorum yaşadığım o günü unutamıyorum hattaDün doktor gaz damlası önermedi. Kolik olanlara öneriyor sanırım. Bizde almadık gazı biraz azaldı gibi uykuya geçişte zorlanıyor sanki.
Yaa kıyamamm doktora bi danış istersen canım uyumasıda gerek aslında büyümesi içinnKullaniyorum canim ama banamisin demedi degisen pek birsey olmadi sabahladim gene gozlerim yanıyor resmen bugun birazda istemsizce kizdim kızıma sonra kendimi kötü hissettim ama artik cok yoruldum ya
Goturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlarDr a bu durumu anlattin mi fazla uyumadigini ?
Tadini cikar her anin canim valaAşıların ertesi gününden bildiriyorum. Ateş olmadı şükür. Ama bolca uyudu. İştahsızlık olmadı. Bugün de takipte olucaz.
Yarın mevlüd olacak,bikaç günlüğüne annem geldi,kızı ona bırakıp dışarı çıktım. Kuafördeyim bi aslıma döneyim diyorum
Oglum hep uyurdu ya acikinca kalkardi bu cok farkli cocuk bezdirdi beni oyle boyle deil evet yaz gelsin artik gunler.coook hizli gecip.gitsinYaa kıyamamm doktora bi danış istersen canım uyumasıda gerek aslında büyümesi içinn
Şu 3 ay mı ne kadar sürüyosa geçsin hemen
Konuşmuştuk sanki hipp organik mi veriyodun? Kabızlık yapıyorsa hipp combiotic kullanmalısın.Goturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlar
Bizim çocuklar aynı kafadan galiba. Oğlumda çok güzel bir bebekti hiç yormadı beni. Ama kız cadı resmen canıma okuyor. Hanımefendi tazyikli sütü içemiyor illa günde bir kez sağım yapıyorum. Çocuğa da hak verdim ağzından çıkarınca fışkırıyor yüzüne. Oda güzel emse benim göğüsler dolup sertleşmez.Oglum hep uyurdu ya acikinca kalkardi bu cok farkli cocuk bezdirdi beni oyle boyle deil evet yaz gelsin artik gunler.coook hizli gecip.gitsin
Gaz sorununuz var mi peki ? Anne sutune gore daha yogun ve kivamli oldugu icin normaldir bence asiri degilse eger katiligiGoturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlar
Karin usg sini 2. Kez duyuyorum bize dr hic demedi ya cektirmek mi gerekiyoKızlar biz de dr dan geldik göz muayene kalça usg karın usg göbeği içinde cerrah baktı bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak.bunun dışında vucudu da sararmış durumda bu kadar uzun sürmesi emdiği halde bende emiyor duyuyor diye götürmedim daha önce dr uzamış sarılık dedi tahliller istedi bakalım ne olacak inşallah basit birşeyle geçer
Sağım yaparak tazik artırıyorsun çok az elle sağım yapıp bebeği kendimüstüne yatırarak emzirebilirsinBizim çocuklar aynı kafadan galiba. Oğlumda çok güzel bir bebekti hiç yormadı beni. Ama kız cadı resmen canıma okuyor. Hanımefendi tazyikli sütü içemiyor illa günde bir kez sağım yapıyorum. Çocuğa da hak verdim ağzından çıkarınca fışkırıyor yüzüne. Oda güzel emse benim göğüsler dolup sertleşmez.
İnşallahhh geçsinnnOglum hep uyurdu ya acikinca kalkardi bu cok farkli cocuk bezdirdi beni oyle boyle deil evet yaz gelsin artik gunler.coook hizli gecip.gitsin
Cnm hngi mamayı kullnıyrsun? Bzm ki malesef hem de kolik çok zorlnyrm ama hem anne sütü hem de mama veryrm bu mama dha iyi bağırsak çlıştryrGoturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlar
Geçmş olsun cnm gbeği dynce dikktimi çekti fıtık mı var bebeğinde bzde de var cerrah sze ne dyor ? çok takip edemyrm bebeğim gerçktn hiç durmuyor kolik ve gurbette tek başıma bakıyrmKızlar biz de dr dan geldik göz muayene kalça usg karın usg göbeği içinde cerrah baktı bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak.bunun dışında vucudu da sararmış durumda bu kadar uzun sürmesi emdiği halde bende emiyor duyuyor diye götürmedim daha önce dr uzamış sarılık dedi tahliller istedi bakalım ne olacak inşallah basit birşeyle geçer
evet organik veriorum canim birde onu alayim bilmiodum ne kullancami saol canim tesekkur ederimKonuşmuştuk sanki hipp organik mi veriyodun? Kabızlık yapıyorsa hipp combiotic kullanmalısın.
gaz var canim o yuzden uyumuyor zaten cikio ama sanirim yetmioGaz sorununuz var mi peki ? Anne sutune gore daha yogun ve kivamli oldugu icin normaldir bence asiri degilse eger katiligi
Ciddimisin bende son 9 diye gun sayyorum oyle offf cok bunaltici ya biktim resmen aksamlari ter dökmektenİnşallahhh geçsinnn
Bu arada 1 ay 18. Günlüğüz ve o lohusa teri gitmedi
Hipp organik canim seninki neCnm hngi mamayı kullnıyrsun? Bzm ki malesef hem de kolik çok zorlnyrm ama hem anne sütü hem de mama veryrm bu mama dha iyi bağırsak çlıştryr