2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Ben basladim tekarr canim bugun 5. Gunum transferin..ama adetim yarin yada birgun..yine olumsuz olcak sanirim..1 yumurtam toplandi..3. Gun embriyosu 2. Kalite..sen ne yaptin
aa hayırlı olsun canım olumsuz düşünme inşallah olur bende temmuz adetiyle başlıcam büyük ihtimalle inşallah senden güzel haberler alalım

Canım benim doktorum sperm kaynaklı olduğunu düşünüyor eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloji %1 bir de dna hasarı%20 çıktı.O yüzden yeni denemede hasarı en aza indirmek için lokal anestezi ile testisten direk iğne ile çekeceğim dedi.Tese değil tesa bu yöntemin adı.Sonra embriyolara ngs yapalım dedi.Era benim doktorum da kabul etmedi.Rahim kalınlığın 12mm idi transfer günü gerek yok yapmaya dedi. 8mm üstünde gerek duymuyoruz dedi. Ama bence era tam anlamıyla rahim kalınlığı ile ilgili değil.Tabiki rahim kalınlığı tutunma açısından çok önemli ama era testinde hangi zamanda transfer yapılması gerektiğini gösteriryor ben yine de ısrarcı olacağım.Bir de gebelik aşısı ve co -culture tekniklerini soracağım 2. görüşmemizde.
Merhaba yüzde 20 hasarla gebelik oldu mu acaba aynı hasar benim eşimde de mevcut merak ettim o yğzden

Bana doktorum estrofen ve jel verdi..follatrol folik asit iciyorum..vede prolutex igne vuruluyorum hergun.test gunune kadar bunlari yapmam istendi..birde 3. Gun gonapetly igne vurulmam istendi bugun 3. Gunum..onuda vuruldum..hayirlisi olur insallah..
Canım bişey soracaktım benimde bugün transfer oldu 3.gün bende gonapetly iğne bir adet vurulacağım .Sormsk istediğim bu gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde etkisi gider

Canım bişey soracaktım benimde bugün transfer oldu 3.gün bende gonapetly iğne bir adet vurulacağım .Sormsk istediğim bu gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde etkisi gider
Canim evet iceriyor..ben bu gectigimiz kasim da..son transferimde yani..3. Gun gunduz igneyi yaptim..aksaminada idrar testi yapmistim..silik cikti..4. Gun idrar yaptim..negatifti..5. Gun yaptim yine negatifti..yani bende 4. Gun tekrar negatife donmustu..ama igne vuruldugum gun..yani 3. Gunki idrar testinde 2. Cizgi silikte olsa cikti..

Canim evet iceriyor..ben bu gectigimiz kasim da..son transferimde yani..3. Gun gunduz igneyi yaptim..aksaminada idrar testi yapmistim..silik cikti..4. Gun idrar yaptim..negatifti..5. Gun yaptim yine negatifti..yani bende 4. Gun tekrar negatife donmustu..ama igne vuruldugum gun..yani 3. Gunki idrar testinde 2. Cizgi silikte olsa cikti..
O zaman bir veya iki günlük bir etkisi var test günümde testimi yada 9. Günümde test yapsam bunu etkilemez

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• 748857A9-4AFE-44A7-8D15-FA247076E361.webp
    748857A9-4AFE-44A7-8D15-FA247076E361.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 20
Back
X