2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Pozitif alan arkadaşlar sürecinizi ve doktorunuzu paylaşırsanız bizler için fikir olabilir
Ben konya medova hast. Seçil hanım da yaptırdım. Değer yükselecek mi bilemiyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi belirtim neredeyse yoktu. Hala hiç akıntım vs. Yok. Hatta eşime dedim ki insanlar en azından ilaçların yan etkisini görüyor bende o bile yok düşün yani. O yüzden hiç heveslenme olur mu dedim. Tamam biliyorum zaten negatif oldu dedi. Şuan şehir dışında ve bilmiyor.

Ay evet ya. İlaçları bırakınca en geç 2 gün içinde adet oluyorum bende. Çarşamba son bi kan vercem bende aklımda kalmasın diye. 0.1 belki 2 olmuştur

Değerin düşük filan değil kuzum hemşire saçmalamış herkes o değerlerle öğreniyor sıfır sorun
Ya bende öyle düşünüyordum telefonda gördüm değeri seviniyordum sonuç çıktısını aldı elime verdi sonuç iyi mi sizce dedim düşük bir değer pozitif diyemeyiz 600 lerde çıkarsa pozitif diyoruz tabi katlanması önemli katlanırsa pozitif olur dedi.

O zaman süpriz olacak eşine de

Bence çok pozitif tebrik ederim

Sanırım yükselecek mi yoksa düşecek mi net değil sevinme hemen gibisinden böyle bir tavır sergilemiş. Anlayacağın duygusal bir cevap vermemiş. Tıp dilinde seni gebe kabul etmemiz için 600 olacak demiş geçmiş. Keşke duygularını da az hesaba katsaydı. Sen moralini bozma

Yok bizim merkezde gayet bu değerlere pozitif diyorlar artış her düzeyde önemli o ayrı tabi de gerçekten saçmalamış boşver topice bak herkes o civarda öğreniyor
Ben çok erken öğrendim baya tırsıyorum kimyasaldan o yüzden
Heyecanlı bekleyiş başladı iki gün sonrayı bekliyorum meraklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…