2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Bir arkadaşım 9. Tedavide (aşılama ve tüp bebek tedavisi) ikiz kızlarını kucağına aldı.. o hep der bana pes etmek yok yolumuza devam edeceğiz tedaviye ve dua ile birlikte inşallah nasip olacak biz çabamızı gösterelim gerisi taktiri ilahi... erteliyor güzelleştiriyor inşallah...

Kızlar bağışıklık serumu takılı o yüzden toplu yazıyorum
Daha önce iki kere Başkent’te denedim ilki üçüncü gün iki embriyo ,ikincisi 6. Gün 2 embriyo kalite iyiydi hiç tutunma olmadı.
Berfu hoca ile era yaptık transfer yarım gün gecikti bu yarım gün adet dönemine göre değil iğneye başladığımız günden sonra yarım gün yalnız
Artı olarak bağışıklık serumu aldım 4ab 4 bb iki embriyo konuldu
Değerim 81 çıktı şükürler olsun
Şimdiden bişey olur mu korkusu sarsa da daha önce de yazdım allah korusun ama kimyasal bile olsa bir kez pozitifi göreyim diye en azından tutunmaya çalışsınlar diye
Belirtim şu an hiç yok.üçüncü gün gece çok şiddetli adet sancım oldu orada bir uykumdan uyanıp tutundu galiba dediğimi hatırlıyorum onun dışında adet öncesi olan sırt ağrılarım olduğu için hiç ihtimal vermedim
Yani semptomların içe doğanların hiç önemi yokmuş sonucunu almayanlar karalar bağlamasın benim gibi lütfen dün çok ağladım ben
Hepiniz için öğrenir öğrenmez dua ettim
Era testini kesinlikle öneriyorum

Benimde 3. Gun inanilmaz bir kasik agrim oldu hatta okadar aiddetli olmjstuki sol bacagim uyustu sizindemi oyle olmustu fakat benim 3. Gun embriyoauydu..

Benimde 3. Gun inanilmaz bir kasik agrim oldu hatta okadar aiddetli olmjstuki sol bacagim uyustu sizindemi oyle olmustu fakat benim 3. Gun embriyoauydu..
Bacağım uyuşmadı ama adet öncesi değil direkt adet zamanı ağrım gibiydi şiddetliydi çok uykumdan uyandığımda refleks olarak karnıma bastırmıştım o derece günü çok önemli değil bence inşallah sizin de tutunma olacak inanıyorum

Super hayirli olsun canim. Hayirla saglikla kucagina al insallah canim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. hepimiz bir gün bu mutlu sona ulaşırız inşallah allah büyük...
C cuucuuk ay ne çok sevindim anlatamam Şimdi serumu keyifle alırsın Değerin kaç çıktı kuzum?
Cooookkkk sevindim canim benim Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insaallah
Super tebrik ederimm..allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin..darisi basimizaa..insallah..

Tebrik ederimm...cok sevindim..Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin..masallahh .darisi bizlerinde basina....
[/QUOTE]

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim Sağlıkla devam eder umarım
Ben çok umutsuzdum şizler öyle olmayın
İnanıyorum üçüncüde geldi bu haber ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız inanıyorum

Super tebrik ederimm..allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin..darisi basimizaa..insallah..

Tebrik ederimm...cok sevindim..Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin..masallahh .darisi bizlerinde basina....

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim Sağlıkla devam eder umarım
Ben çok umutsuzdum şizler öyle olmayın
İnanıyorum üçüncüde geldi bu haber ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız inanıyorum
[/QUOTE]
Insallah canım bana yarinada motive oldun

Insallah..guzrl bi motive oldu bizim icinde hakkaten...bugun benimde 6. Gunum..kan mi versem diyorum bende..sizin 5. Gun embriyoauydu dimi..benimde hic dogmuyo icime zatrn dun negatif cikti..hayirlisi deyip bugun verebilirim..

Insallah..guzrl bi motive oldu bizim icinde hakkaten...bugun benimde 6. Gunum..kan mi versem diyorum bende..sizin 5. Gun embriyoauydu dimi..benimde hic dogmuyo icime zatrn dun negatif cikti..hayirlisi deyip bugun verebilirim..
Dün erken ama ben hiç israr bakmadım bugün merakımdan bakacağım ama donmuş beşinci gündü canım

Cnm cook tebrik ederim seni kacinci gunun kan verdigin

En son geçen mart ayında ra değerim 390,anti ccp 395 idi sonrasında bebek işlerine giriştik ve tekrarlamadım testleri umarım artmamıştır.
Canlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Üzüldüm canım olmamasına hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği. Bundan sonraki süreçte eğer ra seni çok sıkıntıya sokuyorsa başlayabilirsin tedavi ama tedavi sürecin en az 4-5 ay sürecek baskılamak için sonrasında da ilaç vücudundan atılsın diye bekleyeceksin. Nereden baksan 1 seneye yakın zamanını alabilir. Ama bi doktorla görüşmekte de fayda var süreç hakkında. Belki ona yönelmen çocukla ilgili bir durumda da önüne kapı açabilir. Bu dönemde alternatif tıptan yararlanmak istersen ısırgan otu suyu içebilirsin. Kendin kaynatacaksın. Beni de bilgilendir canım kararlarınla ilgili.
Kızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Hayırlı olsun kat kat artsın değerin çok sevindim

Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun katlanarak gitsin inşallah değerin. Bende 10. Günümdeyim. Eşim test gününden önce yaptırmamı istemiyor. Ama ben artık meraktan uyuyamıyorum.

Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun katlanarak gitsin inşallah değerin. Bende 10. Günümdeyim. Eşim test gününden önce yaptırmamı istemiyor. Ama ben artık meraktan uyuyamıyorum.
Benim eşim de istemiyordu ama ikna ettim Az kalmış sizin çok az ha gayret Güzel haberlerinizi bekliyorum

bugün sağlık ocağında yaptırdım yarın sabaha çıkıyor canım

Yaaaa (( canım kısmet işte. Lütfen iyi ol bende iyiyim napalım tutmadı
Evet canım hayırlısı ben de iyiyim doktoruma yolladım ilaçlara devam et çarşamba tekrar gel dedi.Ama ben sonuçtan sonra estrofemi almadım daha fazla hormon almamak için şimdi hafif lekelenmem oldu adetim başladı sanırım çok çabuk oldu şaşırdım 1 hap nelere vesileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…