- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Valla canım bende öyle düşünerek içeri girdim çıktıyı almaya hemşire pozitif diyemeyiz deyince bir kaldım. Hadi hayırlı olsun gibi bişey bekledim sanırımDüşük mü193 mü düşük ben pek anlamam ama buradaki paylaşımlara bakarsak normal gibi geldi bana
HahhaAminnn canım. İnan sonucu aldım önce şoka girdim inanamadım çünkü gerçekten negatife çok hazırlamıştım kendimi.
İnşallah. Hep pozitif aldıktan sonra katlanacak mı acaba diye dert edenlere içten kızıyordum pozitif olmuş işte sevinsene neyin nazı bu diyordum. Hemşire içime pozitif diyemeyiz katlanacak mı bakalım deyip öyle bir dert soktu ki sağolsun şimdi eşime bile söyleyince ya çarşamba geri düşerse diye korkuyorum. Kızdığım şeyi şuan kendim hissediyorumO zaman süpriz olacak eşine de
Aminnn canım o an ki heyecanımla buradaki tüm arkadaşlar olmak üzere aklıma özellikle gelen iki üç kişiden biriydin. Çok içten dua ettim biliyorum en yakın zaman da seninde haberin gelecek.Canımmmmmm heyoooooçok çok tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah canımm
Sen de haklısın canım. Ama bu süreçte her adımda eşinle birlikte hareket ettin. Şimdi sevincini paylaş yarını düşünme. Diğer arkadaşların da dediği gibi burda herkes bu değerlerle hamile olduğunu öğrendi.İnşallah. Hep pozitif aldıktan sonra katlanacak mı acaba diye dert edenlere içten kızıyordum pozitif olmuş işte sevinsene neyin nazı bu diyordum. Hemşire içime pozitif diyemeyiz katlanacak mı bakalım deyip öyle bir dert soktu ki sağolsun şimdi eşime bile söyleyince ya çarşamba geri düşerse diye korkuyorum. Kızdığım şeyi şuan kendim hissediyorum
Teşekkür ederim umarım katlanırBence çok pozitiftebrik ederim
Haklısın canımSen de haklısın canım. Ama bu süreçte her adımda eşinle birlikte hareket ettin. Şimdi sevincini paylaş yarını düşünme. Diğer arkadaşların da dediği gibi burda herkes bu değerlerle hamile olduğunu öğrendi.
Aynen canım ben sanırım tebrik ederim sonucunuz pozitif gibi birşey bekledimSanırım yükselecek mi yoksa düşecek mi net değil sevinme hemen gibisinden böyle bir tavır sergilemiş. Anlayacağın duygusal bir cevap vermemiş. Tıp dilinde seni gebe kabul etmemiz için 600 olacak demiş geçmiş. Keşke duygularını da az hesaba katsaydı. Sen moralini bozma
Hepiniz duamdasınız gerçekten ilk şoku atlatınca buradakiler geldi aklıma Allah ım ne olur bekleyen arkadaşlarımı negatif alanları da sen sevindir senin hazinen sonsuz Rabbim ne olur diye gökyüzüne bakıp dua ettim...Hahhakeske o soku bende yaşasam valla ama vallahi cok sevindim ya insallah degerin guzelce katlanirda sevincin iki katina cikar bakalim bende yarin gorecegim artik dua et bize de nolur insallah bizde pozitif goruruz
Allah razi olsun canim benim insallahHepiniz duamdasınız gerçekten ilk şoku atlatınca buradakiler geldi aklıma Allah ım ne olur bekleyen arkadaşlarımı negatif alanları da sen sevindir senin hazinen sonsuz Rabbim ne olur diye gökyüzüne bakıp dua ettim...
Çarşamba günü hayorlisiylaNe zaman test günün canım?
Transferin 1.,2. Ve 3. Günü hiçbir belirtim olmadı. Sanki transfer olmamış gibiydim. Eşim aman kalkma yat filan dedikçe ya ben hiçbişey hissetmiyorum dedim. Gayet iyiyim diyordum. 4. Gün sabah uykumdan uyanırken hafif adet sancısı gibi bir sancı hissettim. Ama çok hafif hemen geçti. 4.gün içinde sağ kasığım da batma gibi birşeyler hissettim ama 5 saniye olup geçiyordu sürekli olmadı. 5. Günde de sağ kasığımdaki batmadan bir iki kez oldu. Ama yok denecek kadar azdı. Herhalde belirti aradığım için kafamdan uyduruyorum diye de düşündüm. 6. , 7., 8. Günüm de hiçbir belirti olmadı hatta tüm şişlikşerim de gitti. Tartıda 1 kilo eksik geliyordu ilaçlar bile bana etki edemedi diyordum. 9. Gün yani dün biraz bel ağrım oldu ama onu da herhalde yanlış yattım yada oturdum yada adet olucam dedim. 1 tane de sivilcem çıktı kesin adet olcam. Artık ne bir kasım ağrısı var ne akıntı var ne göğüste birşey var ilaçlardan kaynaklı bir şişlik bile yok kesin negatif dedim. Yarın sabah verecektim kanı eşimden gizli önce kendim öğrenip negatifse kendimi toplayayım dedim. Ama bugün eşim evden çıkınca ne ara evden çıktım kendimi hastanede buldum bilemiyorum :)Hayırlı olsun bı belirtin varmiydi kanama yada kaşık ağrısı gibi
Ya superrr masallahh..ne guzel haberler bunlarr. Ben demistim..cumaya kadar cok guzel haberler alcaz..pozitif enerjilere devamm..negatifsede Allahtan.vardir bi bildigi...inancimizi yitrmemek onemli olann..bugun kadin dogum hastanesinin aciline gittim okula gitmeden hemen once zmanim kisitliydi..acilden yaomadilar polikilinikten sira almami solediler..alsalardi..yatircaktim buarada 6. GunumKızlar dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
İnşallah tatlım benim çok sağolAminnn canım o an ki heyecanımla buradaki tüm arkadaşlar olmak üzere aklıma özellikle gelen iki üç kişiden biriydin. Çok içten dua ettim biliyorum en yakın zaman da seninde haberin gelecek.
Sizin ki 3. Gün embriyosu değil mi? İnternette Transferden 7 gün sonra hcg salınımı başlar yazıyor bilginiz olsunYa superrr masallahh..ne guzel haberler bunlarr. Ben demistim..cumaya kadar cok guzel haberler alcaz..pozitif enerjilere devamm..negatifsede Allahtan.vardir bi bildigi...inancimizi yitrmemek onemli olann..bugun kadin dogum hastanesinin aciline gittim okula gitmeden hemen once zmanim kisitliydi..acilden yaomadilar polikilinikten sira almami solediler..alsalardi..yatircaktim buarada 6. Gunumbide kanda goruyumm..dedimm..yarin sanirim saglik ocagima gidebilirim..buarada kasik agrim cok azalmisti ama bugun son derslere dogru kasik agrimm cok artti..birde kizlar idrar rengim koyulasti..2 gundur..diyorumki ilaclardan karacigerle alakali sikintilar olmaz insallah..tebrik ederimm canimm senii...onlem amacli hemsire demis icini rahat tut..moralini bozup canini sikma...
İnşallah kanda da güzel değerler görürsün canım :)Ya superrr masallahh..ne guzel haberler bunlarr. Ben demistim..cumaya kadar cok guzel haberler alcaz..pozitif enerjilere devamm..negatifsede Allahtan.vardir bi bildigi...inancimizi yitrmemek onemli olann..bugun kadin dogum hastanesinin aciline gittim okula gitmeden hemen once zmanim kisitliydi..acilden yaomadilar polikilinikten sira almami solediler..alsalardi..yatircaktim buarada 6. Gunumbide kanda goruyumm..dedimm..yarin sanirim saglik ocagima gidebilirim..buarada kasik agrim cok azalmisti ama bugun son derslere dogru kasik agrimm cok artti..birde kizlar idrar rengim koyulasti..2 gundur..diyorumki ilaclardan karacigerle alakali sikintilar olmaz insallah..tebrik ederimm canimm senii...onlem amacli hemsire demis icini rahat tut..moralini bozup canini sikma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?