- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
OLabilir bilmiyorumkiEski kafalı dandik bi dr muş heralde :)
Ben evdeyim ya yüzük falan da takmıyorumYani bakıyorum da yok gibi. Yüzüğümden anlamaya çalışıyorum. Ne zaman parmağıma girmeyecek ya da çıkaramıycam o zaman anlıycam
Fena değil ama rengi beyaz dan baska renk olsa daha iyi olmaz miKizlar bu kimono nasil? Fotoğraf çektirirken hastanede kullanırım diye düşündüm.
Bende mavi istiyordum ama bu modelde bir tek bu renk var.emin olamadım bendeFena değil ama rengi beyaz dan baska renk olsa daha iyi olmaz mi
ben çok beğendim canım Türkiye de de benzerini bulsam alırım çok şıkmış.Kizlar bu kimono nasil? Fotoğraf çektirirken hastanede kullanırım diye düşündüm.
Ya gerçekten miben çok beğendim canım Türkiye de de benzerini bulsam alırım çok şıkmış.
Kırmızı da olur canım benceBende mavi istiyordum ama bu modelde bir tek bu renk var.emin olamadım bende
Bebeğime hastane çıkışı için beyaz tulum mavi hırka aldım.kendimce konsept oluşturdum o yüzden ya mavi ya beyaz olsun istiyorum.burda da lahusa takımı bulamadım sabahlıklaradan veya kimonodan takım oluşturacağım artık.Kırmızı da olur canım bence
bana gerek mi görmedi ki doktorum acaba ya ben içmiyorum öyle bı ilaç
hım anldım canım aman sağlıkla gelsin insAllah artık geride kaldı
Bilmem ki beni rahatlarsın diyede verdi ilerdeki kasılmaların başlarsa iyi gelir dedi verdibana gerek mi görmedi ki doktorum acaba ya ben içmiyorum öyle bı ilaç
hım anldım canım aman sağlıkla gelsin insAllah artık geride kaldı
Olur canim lohusa takımına gerek yok o sekilde de olur benceBebeğime hastane çıkışı için beyaz tulum mavi hırka aldım.kendimce konsept oluşturdum o yüzden ya mavi ya beyaz olsun istiyorum.burda da lahusa takımı bulamadım sabahlıklaradan veya kimonodan takım oluşturacağım artık.
Hım bacak krampı falan oluyor muydu sende nette baktım da her gebeye verilmeyebiliyormusBilmem ki beni rahatlarsın diyede verdi ilerdeki kasılmaların başlarsa iyi gelir dedi verdi
Detaylıda erkekse erkektir bence zannetmiyorum detaylıda net görülüyor çünküKızlar bise dicem bana 2 ayrı doktor bebege erkek dedi. Detayli usg ye girdim bu arada ama ya benim çocuğum kızsa? Ha sıkıntı değil ama o kadar isimli kapı süsleri eşyalar bilmemneler saaptim..happy momsta bi tane kadına erkek demişler kiz doğmuş hatta cocuga isim bulamamışlardı en son bugunlerde aklimi cok kurcaliyor bu durum. Pazartesi 3.ayrı bi doktora gideceğim.
boyun kaç ki canım benimde kısa normal yaptım.ben doktrdan degılde öyle etraftan duymuştum kısa boylu olunca normal doğum olmuomus die
Ben hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten
ben yaşadım bu durumu canım 2 kilodan az dedikleri bebek 2800 doğdu.doğum anında bile ebe eliyle yokladı oda dedı bu çok küçük 2 den az dieZaten oyle ki. Bence bazısı yalan da konusuyor. Tabi Allah la onun arasında. Bu bebek iri normal dogum zor olur diyor bebek bir doğuyor yüzü kaşık kadar. Anlıyorum ultroson da her zaman hata payı var. Ama 600 700 gram da mi vardoktor bi hastayla 6 8 hatta 10 saat uğraşmak istemiyor . Sezeryan 45 dakika bir gunde 5 sezeryan da yapar. Hasta da bakar. Oh mis. E ben bunlari söyleyince kötü oluyorum ama ha ben planlı sezeryan yapcam o ayrı ama yazik bu kadar normal dogum isteyen pisi pisine sezeryan oluyor.
ben sahur yapıorum eşimle sabahda kızımla kahvaltı yapıorum bide ikindi yemeği yiyoruz kzmla .bende aynı valla son bı haftadır gelir yatakta sağdan sola dönmek baya meşakkatli bı iş olmaya başladı amin cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun
normalde çok sıkıntı olmuyor canım bugün sahurda ekmeği biraz az yemişim snrm acıktım norma zamanda hamilr değilken nasılsa aynı oluyor açlığım doktor zaten hamilelik oruç tutmaya engel değil dedi
çok şükür öyle sıkıntım olmuyor cnm ya Rabbim sabrını veriyor bebeğimde sağlıklı bende engel görmüyorum tutuyorum sonrası zor oluyor geri tutması
Allah seni kız sahur yapmasam bende sabah dediyin gibi çok aç uyaniyordm normalde ama şimdi sahur yapıp yatıyorum kalkmam zaten 11 buçuk 12 buluyor sonrasjnda ev işi kızım yemek hazırlığı derken birden akşam oluyor
bende senin gibiyim canım.ben doğum aşamasından önce ve sonra çektim doğum anım rahattı Rabbime çok şükür.Ay öyle kötü şeyler yazanları da hiç anlamıyorum korkutuyorlar doğum yapacaklari da ben size çok olumlu seyelr yazayim bari kızlar normal doğum o kadar da korkulacak bişey değil herkesin hikayesi kendine tabi de ben mesela kızımda çok rahat bı doğum yaptım iki üç ikinmada kızım doğdu beni de hep dikiş kısmı geriyor mesela kesik atmışlardı o bı kaç dikişin atılmasını beklemek doğumdan zor geldi o an zaten kucağına aldigin anda bitiyor
ebeler hep bağıranlardan naz yapanlardan şikayetçiSana ne oldu kız normal doğum diyordun hepbelli ki keyfi sezeryana dönmüş fikrin
Öyle sancı işi kolay değil ama camdan atlamak hiç aklıma gelmemişti benimo kişi biraz psikopatmış herhalde. Öyle bağıran falan da oluyor saçma sapan. Sadece doğum anı sancılar sık geliyor ya oraya girene kadar sancılar öyle sık değil. Abartıyorlar. Öyle olsa ölürsünüz o sancıyla inanın camdan atlamanıza gerek kalmaz
olsun canım telafi edersin insAllah sağlık olsun eşin topu sana atınca doğal olarak riske atma Allah korusun tabi olmaz bı olursa vicdan azabı çöker benim ki seslenmez saolsun destek de çıkar Rabbim sabrını veriyor hoş zaten de amin insAllah canım Allah razı olsunben sahur yapıorum eşimle sabahda kızımla kahvaltı yapıorum bide ikindi yemeği yiyoruz kzmla .
aslında bende tutmak istıyorum ama benimki biraz huylu anormal bi durum olsa hemen beni suçlar oruç tutacam dedın tuttun senin yüzünden oldu die ..cesaret edemiyorum Rabbim orucunu kabul etsin dualarında bizleride unutma
Kaç kilo doğmuştu canım kızın amin amin insAllah sağlıkla kucağımıza alalım insAllahbende senin gibiyim canım.ben doğum aşamasından önce ve sonra çektim doğum anım rahattı Rabbime çok şükür.
dikiş kısmı benide çok gerdi benim biraz fazlada yırtılmıştı sanırım o dikişlerden de çok çektim.sürekli kesin patladı dikişler die hastaneye gdip baktrdım
doğum anımda bebek 2 kilodan az zennettikleri için müdahale ettirmediler ben kendim ıkındım bi kaç kere çıkmayınca ebe müdahale edin dedi yanımdaki karnıma bi bastrdı benim kız fırtladı
Rabbim hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin.kaynanam rüyasında sezeryan oldgmu görmüş hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?