2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bana gerek mi görmedi ki doktorum acaba ya ben içmiyorum öyle bı ilaç
hım anldım canım aman sağlıkla gelsin insAllah artık geride kaldı
bana gerek mi görmedi ki doktorum acaba ya ben içmiyorum öyle bı ilaç
hım anldım canım aman sağlıkla gelsin insAllah artık geride kaldı
Bilmem ki beni rahatlarsın diyede verdi ilerdeki kasılmaların başlarsa iyi gelir dedi verdi

Olur canim lohusa takımına gerek yok o sekilde de olur bence

Kızlar bise dicem bana 2 ayrı doktor bebege erkek dedi. Detayli usg ye girdim bu arada ama ya benim çocuğum kızsa? Ha sıkıntı değil ama o kadar isimli kapı süsleri eşyalar bilmemneler saaptim.. happy momsta bi tane kadına erkek demişler kiz doğmuş hatta cocuga isim bulamamışlardı en son bugunlerde aklimi cok kurcaliyor bu durum. Pazartesi 3.ayrı bi doktora gideceğim.

Detaylıda erkekse erkektir bence zannetmiyorum detaylıda net görülüyor çünkü

ben yaşadım bu durumu canım 2 kilodan az dedikleri bebek 2800 doğdu.doğum anında bile ebe eliyle yokladı oda dedı bu çok küçük 2 den az die

ben sahur yapıorum eşimle sabahda kızımla kahvaltı yapıorum bide ikindi yemeği yiyoruz kzmla .
aslında bende tutmak istıyorum ama benimki biraz huylu anormal bi durum olsa hemen beni suçlar oruç tutacam dedın tuttun senin yüzünden oldu die ..cesaret edemiyorum Rabbim orucunu kabul etsin dualarında bizleride unutma

bende senin gibiyim canım.ben doğum aşamasından önce ve sonra çektim doğum anım rahattı Rabbime çok şükür.
dikiş kısmı benide çok gerdi benim biraz fazlada yırtılmıştı sanırım o dikişlerden de çok çektim.sürekli kesin patladı dikişler die hastaneye gdip baktrdım
doğum anımda bebek 2 kilodan az zennettikleri için müdahale ettirmediler ben kendim ıkındım bi kaç kere çıkmayınca ebe müdahale edin dedi yanımdaki karnıma bi bastrdı benim kız fırtladı
Rabbim hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin.kaynanam rüyasında sezeryan oldgmu görmüş hayırlısı bakalım

ebeler hep bağıranlardan naz yapanlardan şikayetçi ben hiç bagırmadım tek bi yerde sesim çıktı istemsizce çıktı ebe karnıma bastırınca vırakladım bi o oldu

olsun canım telafi edersin insAllah sağlık olsun eşin topu sana atınca doğal olarak riske atma Allah korusun tabi olmaz bı olursa vicdan azabı çöker benim ki seslenmez saolsun destek de çıkar Rabbim sabrını veriyor hoş zaten de amin insAllah canım Allah razı olsun ederim tabiki
Kaç kilo doğmuştu canım kızın amin amin insAllah sağlıkla kucağımıza alalım insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…