- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bağırmayinca da doğum geldiğine inanmadılar kız bende senin hiç sesin çıkmıyor daha sancı çekersin vardr doğuma diyip baklamışlardi ben ikinma hissi geliyor diye diretince hemen gelip baktılar hemen doğuma demişlerdiebeler hep bağıranlardan naz yapanlardan şikayetçiben hiç bagırmadım tek bi yerde sesim çıktı istemsizce çıktı ebe karnıma bastırınca vırakladım bi o oldu
ayyy hiç sorma benim komşum bana neler anlattı doğumdan önce..ebeler bacagına şap şap yapıştırıolarmış sürekli azarlıolarmış daha neler neler benimde canım sıkıldımı son zamanlarım sürekli hastanede geçti zaten bigün dayanamadım bi ebeye bu duyduklarımı anlattımSonra da var efendim devlette doğum yaptım ebeler hep azarladı diyen var bana gelen tatlım canım diye konuşmuştuhayır yani ebe zorla mı yaptırdı o çocuğu günahı ne niye tekme yiyor kesinlikle ya bı an önce nolacaksa olsa da doğursam bitse diyor insan
Ayy yok ya o kötü senaryolarda bence çoğu canı çok tatlı olup ebelere eziyet eden kişiler büyük konuşmayim tabi deayyy hiç sorma benim komşum bana neler anlattı doğumdan önce..ebeler bacagına şap şap yapıştırıolarmış sürekli azarlıolarmış daha neler neler benimde canım sıkıldımı son zamanlarım sürekli hastanede geçti zaten bigün dayanamadım bi ebeye bu duyduklarımı anlattımdedim ben zaten çok sıkıntılar atlattım lütfen bide siz bu şekilde davranırsanız daha kötü olurum dedim.kadın dedıki tam şu yatakta bende sancılar içinde doğum yaptım bi kadın aynı şeyleri yaşayan birine o şekilde davranabilir mi dedi.tamam kzııyoruz ama hak edene kızıyoruz abartana kızıyoruz dedi.
ebelerle kanka olmuştk artık erken doğum rıskımden dolayı hastanede yatmıstım sürekli nstye gdıp gelıodum beni gören artık kız sen doğurmadn mı daha diolardı
senin boyun kaç kısalıkta yarışıyormuşuzKız benimde kısa doktor bana öle birşey demedi senin boyun kaç ki tek kısa benimdir dedim ama
Insallah canim olur mu hersey olur aile içinde zor yani kiz diyip erkek,erkek diyip kiz doğması. Bakan doktor da doçent ti bu arada perinolotog isteDetaylıda erkekse erkektir bence zannetmiyorum detaylıda net görülüyor çünkü
Hahahahahahahaahah . Sinir bozucu ama değil mi. Simdi az demeleri aslinda anneyi uzuyor belki o anlik sadece cok demeleri daha kötü doğuramazsın iste sezeryan ol cok zor falan diyorlar tabi bizde inanmak zorunda kalıyoruz o an riske atmamak için . Ne diyim Allah iyilerle karşılaştırsın canim bizleriben yaşadım bu durumu canım 2 kilodan az dedikleri bebek 2800 doğdu.doğum anında bile ebe eliyle yokladı oda dedı bu çok küçük 2 den az die
o konuyu bende düşüyorum ya cinsiyeti farklıysa die.geçenlerde biri bana dediki seninki erkek yok abla dedım kaç kere doktor kız dedı.birine daha böyle dedim benim dedgm cinsiyet çıktı dedi.zannetmiorum ama yinede insanın aklında soru işareti kalıyorKızlar bise dicem bana 2 ayrı doktor bebege erkek dedi. Detayli usg ye girdim bu arada ama ya benim çocuğum kızsa? Ha sıkıntı değil ama o kadar isimli kapı süsleri eşyalar bilmemneler saaptim..happy momsta bi tane kadına erkek demişler kiz doğmuş hatta cocuga isim bulamamışlardı en son bugunlerde aklimi cok kurcaliyor bu durum. Pazartesi 3.ayrı bi doktora gideceğim.
Evet canim bende o konuyu okuyunca şaşırdım ama o kişi detayli usg girmemis ve yurtdışınday mis. Yurtdışında zaten bizim ülkemizdeki gibi cok ultroson olayi yok belki ona dikkatli bakmamislardir ama boyle seyler oluyor yani. Ve aşırı can sıkıcı yanı. Başına bu sekilde bisey gelip intihar eden de varmış.o konuyu bende düşüyorum ya cinsiyeti farklıysa die.geçenlerde biri bana dediki seninki erkek yok abla dedım kaç kere doktor kız dedı.birine daha böyle dedim benim dedgm cinsiyet çıktı dedi.zannetmiorum ama yinede insanın aklında soru işareti kalıyor
zaten kızımın kalp atışları ı duymaya gittiğimzde kapının önünde Tartıştık bende sinirle beddua ettim sonrada tiroidimin yüksekliğini öğrendik.bana eger çocuğa bişey olursa tek sebebi sensin dioolsun canım telafi edersin insAllah sağlık olsun eşin topu sana atınca doğal olarak riske atma Allah korusun tabi olmaz bı olursa vicdan azabı çöker benim ki seslenmez saolsun destek de çıkar Rabbim sabrını veriyor hoş zaten de amin insAllah canım Allah razı olsunederim tabiki
Kaç kilo doğmuştu canım kızın amin amin insAllah sağlıkla kucağımıza alalım insAllah
36 haftalık 2800 doğduolsun canım telafi edersin insAllah sağlık olsun eşin topu sana atınca doğal olarak riske atma Allah korusun tabi olmaz bı olursa vicdan azabı çöker benim ki seslenmez saolsun destek de çıkar Rabbim sabrını veriyor hoş zaten de amin insAllah canım Allah razı olsunederim tabiki
Kaç kilo doğmuştu canım kızın amin amin insAllah sağlıkla kucağımıza alalım insAllah
benimde seninkine benzer oldu son anda doktor sezeryan dedi biz istemedik kızımn kalp atışları düzenszleşti doktr istersenz sezeryana alalım dedi bize yarım saat karar verme süresi verdi.ben odamda bsklıodum ebe de bana sakın ıkınma dedi aman ben bi anda bi ıkındım şok oldum resmen istemsizce oluo çok değişik hemen ebeyi çağırttım alttan bi baktı doğum başlamış hemen normale aldılar yoksa sezeryan olabilirdim ☺Bağırmayinca da doğum geldiğine inanmadılar kız bende senin hiç sesin çıkmıyor daha sancı çekersin vardr doğuma diyip baklamışlardi ben ikinma hissi geliyor diye diretince hemen gelip baktılar hemen doğuma demişlerdi
bünyeden bünyeye farklı olabilir belkide doğumdan doğuma bile fark edebilir tırstım şimdiAyy yok ya o kötü senaryolarda bence çoğu canı çok tatlı olup ebelere eziyet eden kişiler büyük konuşmayim tabi deacı eşiği mevzusu var bı de belki ondan da kaynaklı ne bilim ben suni sancı almıştım mesela ama öyle yerimde duramayck ağrım olmadı açılmam atmaya devam etti sadece suyum gelmedi kendiliğinden suyumu açtıklarından sonra ara ara kıvrandirdi
canım bende de düşük kilodan dolayı küveze alınır dedı doktor burda doğum yapma git şehirde yap faln dedıler valla deli cesaretiymiş benimki gitmedim burda dogurdum hatta kapıda ambulansa hazrdı hemen alıp şehire götreceklerdi bebegimi ama çok şükürki hiç bi sıkıntısı olmadan doğdu.İnşallah bu kızımda sağlıcakla doğar hepimizinki tabiki.Hahahahahahahaahah . Sinir bozucu ama değil mi. Simdi az demeleri aslinda anneyi uzuyor belki o anlik sadece cok demeleri daha kötü doğuramazsın iste sezeryan ol cok zor falan diyorlar tabi bizde inanmak zorunda kalıyoruz o an riske atmamak için . Ne diyim Allah iyilerle karşılaştırsın canim bizleri
yok artık intiharmı Allahım korusun ama bence onun pskolojiside bozukmuştur üstünede bu olunca belki.ben şuan diğer cinsiyetede açığım yani güzel bi süpriz olur bdnim için.hemen kocamı gönderirim bi hastane çıkışı alır gelirEvet canim bende o konuyu okuyunca şaşırdım ama o kişi detayli usg girmemis ve yurtdışınday mis. Yurtdışında zaten bizim ülkemizdeki gibi cok ultroson olayi yok belki ona dikkatli bakmamislardir ama boyle seyler oluyor yani. Ve aşırı can sıkıcı yanı. Başına bu sekilde bisey gelip intihar eden de varmış.
hiç hesaplamadım ya baya bi almak lazım ama sık sık emzirecegimiz için İnşallah .sık sıkda bez degıstırmek gerekirKizlar bir bebek icin bir ayda kac bez gider.kac tane almaliyiz ilk bir ay icin?
afiyet olsun valla bende eşimle sahur yapıorum onuda yd bunuda ye deyip duruo sanki ben oruç tutacagımBu saatte 1 tabak yemek yedim yerime sığamıyorum ama cok fena oldum yemeye gözüm döndü adetatabi yarin ilk öğünü mu neredeyse akşamüzeri 4gibi yerim cunku ancak 2 de uyanırım bu günler illa ki bitecek ama. Allah 'ın ızniyle
Bencede canim onun psikolojisi bozuktur yanı Allah rahmet eylesin ne diyelim ama bende diher cinsiyete de acigim ama isim hazir değıl olsun buluruz o da sorun değilyok artık intiharmı Allahım korusun ama bence onun pskolojiside bozukmuştur üstünede bu olunca belki.ben şuan diğer cinsiyetede açığım yani güzel bi süpriz olur bdnim için.hemen kocamı gönderirim bi hastane çıkışı alır gelirdolap süsü faln kızımdan kalanlar var zaten korona faln öle şeylerle uğraşacagmı pek sanmıorum oyüzden bana farketmez ismimizde hazr erkek olursa
Çok amiiin ecmain insallahcanım bende de düşük kilodan dolayı küveze alınır dedı doktor burda doğum yapma git şehirde yap faln dedıler valla deli cesaretiymiş benimki gitmedim burda dogurdum hatta kapıda ambulansa hazrdı hemen alıp şehire götreceklerdi bebegimi ama çok şükürki hiç bi sıkıntısı olmadan doğdu.İnşallah bu kızımda sağlıcakla doğar hepimizinki tabiki.
amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?