- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Tanıdık eczane bizim anca pazartesi sorucam kendi işimi kendim halledicem. Reçeteyle satılıyor canım benim ilacım bir denicem bakalımBildigim kadarıyla ilaç iadesi yapılmıyor canim. Değiştirebilir belki ama. Pahali bir ilaç mi ki? Bildiğim reçeteyle de satılmıyor değiştirsin esin. Evet cok oluyor bu farklı ilaç yazma olayi haklısın gerçekten.
Bende sorayim diyorum erken değil aslında. Yani evet erken de zaman çabuk geçiyor bir de bu krona dan dolayı iste ya bi daha beni cagirmasa mesela kontrole direkt doguma gitsem. Ne guzel olur.salı gunu doktora gittik ama ben sormadım o da bıse demedı erken dıye sormadım ben.
Oyle bisey mi varmısdoğumdan sonra ilk hamileliğini öğrendiğin kişiye verecekmişsin bu otu bu arada
Geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor da 9 ay uzun bir süre sıkılmamak elde değil ama erken doğup o hastanede ben evde olacağıma karnımda dursun arada dürtüyorum ben burdayım diyor30 haftadan sonra çabuk gecer mi ki acaba ben cok sıkıldım
Hey maşşallah2 haftaya kadar normal değil mi?
Öyle diyolar ya. Benim de 1 hafta önde ama ben de biraz korkuyorum daha da artar da normal olamaz diye.Geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor da 9 ay uzun bir süre sıkılmamak elde değil ama erken doğup o hastanede ben evde olacağıma karnımda dursun arada dürtüyorum ben burdayım diyor
Normal herhalde bu önde gitmesi doğum tarihini etkiler mi dedim onu etkilemeyebilir ama iri olursa normal doğum şansın azalır dedi
Yemeye içmeye biraz daha dikkat etmek lazım artık biraz da şans yani ne denk gelirseÖyle diyolar ya. Benim de 1 hafta önde ama ben de biraz korkuyorum daha da artar da normal olamaz diye.
Dua okunmuş muydu o sudan içmiş miydin? Bana veren arkadaşım çok az sancı ile kısa bir sürede doğurmuştu onunla motive ediyorum kendimiOyle bisey mi varmıs
ben ilk dogumda yaptıö suyuö gelince, hurafelere inammam ama yaptım iştebir güzel acıldı çiçek ama ben 19 saat sonunda sezeryan oldum otu da atıverdik vallla
Hadi ya. Ben de aşağıda hissediyorum hıçkırığını diye döndü heralde diyodumBir tane biliyorum ben emekler gibi bi pozisyon hatta yogada da var yapalım bakalım olacak mı ☺
Heveslenme çok benimkinin hıçkırığı da vajinamın üstündeydi döndü sandım ya da benimki ara ara dönüyor bizi trollüyor doktor günü
Günde 1 yumurta ve muzu yiyorum mutlaka canım onun dışında elma yiyorum günlük diğerleri serbest valla ne gelirseBenimki ayaklarını kafasına kadar getirmişti keşke bana da çok yedirmese
Al bence ne kadar sonraya kalsa kârdır . Okullar açılınca idari izinleri de iptal ederler mi acabaKızlar okullar 1 haziranda açılıyormuş galiba benim haftaya 32. haftamdı çalışabilir raporu alacaktım 35'te okul açılacak 3 haftalık yine alınabilir mi direkt 32'yi alayım mı ya bilen var mı bunları?
Su hamilelik bir an önce biteydi derdi ne çökmüş valla bende hamileliğinde mutlu olanlara imreniyom iyi geçenlere bana da kısmet olmadıHamileligin nesinin tadını çıkarıyorsunuz bize de anlatsanıza ağrıyan sırt in mi bulanan midenin mi sancılanan vücudun mu her dakika tuvalete koşmanın mı? Nesi var ,bu hamileliğin tadı çıkacak? Gercekten merakımdan soruyorum. Bu arada 32 kilo almışsınız hamilelik zaten 38 hafta bisey durumunuz hic ama hic normal değilmiş bir hamilelikte 38 kilo almak cok uc bir rakam ki dogumdan çıktıktan sonra 23 kg fazlanız olmus. Siz vermiş olabilirsiniz ama herkes bu sekilde bu kadar kiloyu veremez. Herkeste diyette sebat edemez. Hamile de olsak tabiki kendimize kilomuza,kilomuza dikkat edemiyorsak en azından yediklerimize dikkat etmeliyiz. Biz güzel olmalıyız ve sağlıklı. Biz sağlıklı olalım ki çocuklarımız da oyle olsun degil mi?
Ben de öyle dedim ama değilmiş belki seninki dönmüştür yine deHadi ya. Ben de aşağıda hissediyorum hıçkırığını diye döndü heralde diyodum
Aynen öyle valla, iptal etseler bile senin de o zaman doğum iznin gelmiş oluyor onu kullanırsın zatenAl bence ne kadar sonraya kalsa kârdır . Okullar açılınca idari izinleri de iptal ederler mi acaba
32 hafta raporunu ne zaman alacaksın doktorumla konuştun mu o mu gün veriyo biz kendimize göre mi gidiyoz acabaBen de öyle dedim ama değilmiş belki seninki dönmüştür yine de
Aynen öyle valla, iptal etseler bile senin de o zaman doğum iznin gelmiş oluyor onu kullanırsın zaten
Canim benim hamileligim iyi geçiyor ama nasıl iyi Mesela bu aylarda mide yanması yaşayanlar var oyle bisey olmadi. Çok kilo almadım. Agirlasmadim vücudumda ödem yok. Hic 1 kez bile kusmadım. Ilginç degil mi? Ama midem bulandı şöyle bi 10 gün kadar. Salı günü evi temizlettim. Ütü falan yaptim ben kadin temizlerken biraz yoruldum simdi Allah var. Artik evden çıkınca (ufak bir köpegim var onu gezdiriyorum) nefesim kesiliyor bayilcak gibi oluyorum nefes nefese kalıyorum. Ağrım oluyor. Tekmeler canımı yakıyor. Sırtım agriyor. Ve bunlar herseye bedel herseye yetiyor. Çok derdi var ve insanın hayatından cok sey götürüyor. En başta da güzelliğini götürüyor bence. Bazen hastanede bazı kadınlar görüyorum hamile. Ama olamaz yani o kadın 45 yasinda dir. Ama degil işte 30 falan sanırım öyle mi çirkinlik olur.. oyle mi çökülür .. şok oluyorum. Simdi 45 yasinda hamile kalma olasılığı cok düşük yani. Inanamiyorum bu nasi hamile diye. Sağlınız yerinde cok şükür ama yine de gercekten dedigin gibi derdi cok canımSu hamilelik bir an önce biteydi derdi ne çökmüş valla bende hamileliğinde mutlu olanlara imreniyom iyi geçenlere bana da kısmet olmadı
Kıızzzz o hıçkırığı nasil hissediyon ki anlat hele bakimHadi ya. Ben de aşağıda hissediyorum hıçkırığını diye döndü heralde diyodum
Haklısın canım. Geçiyor aslinda dogru ilk 3 ay ben hic geçicek sanmış cok zorlanmistim sigara yi da bırakmıştım ondan aaa bi baktim 30 a gelmisiz nerdeyse :) benimki baba aşığı herhalde. Erkek bide terbiyesiz.Geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor da 9 ay uzun bir süre sıkılmamak elde değil ama erken doğup o hastanede ben evde olacağıma karnımda dursun arada dürtüyorum ben burdayım diyor
Normal herhalde bu önde gitmesi doğum tarihini etkiler mi dedim onu etkilemeyebilir ama iri olursa normal doğum şansın azalır dedi
Eski kafalı dandik bi dr muş heralde :)Bu doktor benim doktorum değil canım kendi doktorum izinli oldugu için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım pandemi olmayan bir kerelik yani o yuzden bende çok takmadım zaten
Haftaya perşembe tam 32 oluyor doktora dedim gel perşembe vereyim dedi gününde gideceğim yani. Gün vermemiş olsa bile perşembe gidip alabilirsin zaten sekreter hazırlıyor kendisi imzalıyor sanırım nöbet raporunda öyle olmuştu çünkü.32 hafta raporunu ne zaman alacaksın doktorumla konuştun mu o mu gün veriyo biz kendimize göre mi gidiyoz acaba
Benim ilk aylarım çok güzel geçti ya midem hiç bulanmadı üstelik virajlı dağ yollarında okula gidiyorduk hamile olmayanlar arada arabayı durdurup kusardıHaklısın canım. Geçiyor aslinda dogru ilk 3 ay ben hic geçicek sanmış cok zorlanmistim sigara yi da bırakmıştım ondan aaa bi baktim 30 a gelmisiz nerdeyse :) benimki baba aşığı herhalde. Erkek bide terbiyesiz.Esimin sesini duydu mu bir tekme atıyor üfff ronaldo gibi bisey bundan önce esim odaya girince duruyordu. Elleyince hic oynamazdı esim odadan çıkınca başlıyordu tekmeye. Artık babacı oldu. Bende durtuyorum bana burdayım demiyor ☹☹☹
Düzenli pıt pıtlar hissediyosun. Belki daha sık hıçkırıyodur ama ben hep sessiz ortamda sabit dururken hissettimKıızzzz o hıçkırığı nasil hissediyon ki anlat hele bakimbenim karin desen jack gecen gece baloncuk gibi seyler yapti acaba tükürürüm boyle işe mi dedi tukurdu mu ki? pit pit pit arka arkaya damla damla bise oldu. Öyle birşey mi hickirik?
Masallah canim benimde ilk aylarım oyle geçti ya esim diyordu ki hamileler kusar yanı. O da şaşırıyordu. O da hayatında kac hamile gördüyse bilmişHaftaya perşembe tam 32 oluyor doktora dedim gel perşembe vereyim dedi gününde gideceğim yani. Gün vermemiş olsa bile perşembe gidip alabilirsin zaten sekreter hazırlıyor kendisi imzalıyor sanırım nöbet raporunda öyle olmuştu çünkü.
Benim ilk aylarım çok güzel geçti ya midem hiç bulanmadı üstelik virajlı dağ yollarında okula gidiyorduk hamile olmayanlar arada arabayı durdurup kusardıUykusuzluk da çekmiyorum hala sadece 2 haftadır ağırlık var üstümde sanırım yemeği biraz fazla yiyorum o da geçecek az kaldı 1-2 hafta sonra seninki de dürtünce tepki verir kemikleri güçlendikçe hareketleri daha hissedilir oluyor çünkü ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?