2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay masallah aynısı oldu bana da evet. Ve 1 dakika kadar sürdü sanki noluyor yav dedim. Aa yazik hickirikci oğlusum benim ya düşününce cok duygulanıyor üzülüyorum. Hani küçük ya şuan. Doğunca da küçük olcak ya eli ayağı falan yazik ya

Yersen alırsın zayıflar biraz daha hızlı alabiliyor bazen ben 60'la başladım 72'yim şu an ama sen dış görünüşünle kafayı fazla bozma çünkü her zaman senden daha güzeli olacak daha fiti ne bileyim daha sütun bacaklısı. Alsan bile kiloyu sevmeyen insansan diyet yapar verirsin zaten halinden memnunsan o kiloda kalırsın çok kasma ama dikkat et tabii

Kizlar 3 saat once karnimin sol tarafina bi agri saplandi uzandim gecti
Simdide hafif bir sancim var
28+2 deyim varmi ayni durumda olan

Yani suanda tam ideal kilomdayim işte 60 a da çıksam boyum 67 diye sıkıntı olmaz ama verebilirim tabi kilo vermek almaktan daha kolay bisey aslında. Bende sey duydum ama tabi bilemiyorum sezeryan doğumda kilo kalıyormuş daha geç veriliyormuş diye alakasını pek kuramadım sezeryan da kalsa.kalsa göbek kalır hani

Benim arkadaşım 40'ı çıktığında doğum öncesi kilosuna gelmişti ki o da benim gibi aldı baya o da senle alakalı bence kilosu kalan da var veren de ama sanki göbek biraz daha bariz oluyor yine de

Benim arkadaşım 40'ı çıktığında doğum öncesi kilosuna gelmişti ki o da benim gibi aldı baya o da senle alakalı bence kilosu kalan da var veren de ama sanki göbek biraz daha bariz oluyor yine de
Benimde arkadaş toplamda 15 kg almıştı dogumdan çıkınca eve geldiğinde 10 u gitmişti. Simdi de eski kilosundan 2 kilo fazla. O da belli bile olmuyor zapzayif bisey zaten. Dedigin gibi kişiyle alakalı sanırım aslına bakarsan ben hep 20 25 kg almak istedim. Çünkü zaten 45 kiloydum 65 olursam dogum sonrası eve 55 60 a gelirim ideal kilomda olurum diye düşünmüştüm xs giyinmekten de bıktım çünkü. Ama şimdi alınca vazgeçtim bu düşüncemden ve şunu farkettim. Yemenin asla ama asla sonu yok. Resmen dipsiz kuyu. Yedikçe yiyorsun..ben hayatımda boyle seyler yemedim mesela. Bebek.icin iste. Esime diyorum doğum yapayım yemicem bu ne yaaa. Hayir bide şaşırıyor insan ne yicegini 3 gündür yumurta yemiyorum diyip 2 gun üst üste 2 ser tane yumurta yiyorum haşlama. Ne bilim da et yememiştim yiyim hani aşırı da dikkat etmiyorum ama ediyorum. Cok sıkıldım yemek yemekten

Pp fotoğrafındaki sen misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…