2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

verirsin İnşallah canım ben ilk kıloları kolay veriorumda sonrası zor oluo .böylece diyet grubu açarız ☺☺evimde koşu bandım var emzirme olayı hafifleyınce diyete başlarım yavaş yavaş

canım o özellerde olur devlette sormazsan cinsiyet bile sölemiolar ben gizliden ses kaydı yaparsam olabilir anca ama artık sormayada utanıorum ☺

Aynen canim bende eşimi gönderdim progestan yazdırmayı günde iki yazıcağina 1 yazmış mecbur birini ücretli alıcam.

Sabahları uyaninca ellerim uyusuyo parmaklarını hareket ettirmekte zorlaniyorum yavas yavas acip kapatiyorum. Benim gibi olan var mi
Ben vardım canım. Kalsiyum içmeye başladıktan sonra azaldı ve eşim masaj yapıyor bence o ilaçtan daha iyi geldi. Şuan daha iyi parmaklar. Özellikle sol elde vardı.

Ben sordum herhangi bi sıkıntı olmassa en son ne zamana kadar bekleriz dedim 20 temmuz dedi 38+3 oluyor bende dedim 24 ü olmazmı aslan burcu olsun :) kısmet artık bakalım
Ben de normal doğum olursa istiyorum ama onda da günü saati tam anlamıyla Allah a emanet:) Merak ediyorum ne olcak yükseleni falan Hayırlı saatte doğurayım inşallah :))

Ben sordum herhangi bi sıkıntı olmassa en son ne zamana kadar bekleriz dedim 20 temmuz dedi 38+3 oluyor bende dedim 24 ü olmazmı aslan burcu olsun :) kısmet artık bakalım
Aaa senin de 11 gun önce. Ben hesaplamıştım 38+1 diye 6 temmuz çıktı. Ama ben 07.07.2020 yapalım dicem. Ya yengeç olsun işte yengeç te guzel kız o zaman 38+2 olcak benim 7 temmuzda

Aaa senin de 11 gun önce. Ben hesaplamıştım 38+1 diye 6 temmuz çıktı. Ama ben 07.07.2020 yapalım dicem. Ya yengeç olsun işte yengeç te guzel kız o zaman 38+2 olcak benim 7 temmuzda
Yengeç burcu zor oluyor ama diyim ben yengecim çok duygusalım ben oğlumun aslan olmasını istiyorum

Yengeç burcu zor oluyor ama diyim ben yengecim çok duygusalım ben oğlumun aslan olmasını istiyorum☺
Bende yengecim. Zor evet oğlum yengeç olursa iste onun dilinden ben anlarım. Ama soğuk ve vurdumduymaz bâşşaaaaaak kocam anlamaz onun duygusallığını ☹☹ oğlusum benim oglusummmm bana benzicekk oğlumun ayağını yerim. Ama senin zaten takvime de baktim 30 temmuz da da doğsa aslan olur ya seninki büyük ihtimal

İlk doğumsa daha fazla bile bekleyebilir benim 2. Oğlum olcak nasipse zamanında sağsalim gelsinler inşallah

bana 100 deli bişey demediler kız dedi direk .Evet canım aynen kız hayırlısı olsun hakkmzda.bana başta erkek erkek dedıler oyuzden kızıda duyunca şaşrmştım yoksa kız erkek farketmz
Benim Kızımın alnı ortası morluk vardı erkek tipliydi hep arkası oğlan dedi eski insanlar Rabbim bir kız evlat daha nasip etti çok şükür

Ayni durumdayim dun gece basladi ne yana yatsam o tarafim aciyor kalcalarim ozellikle dogru duzgun uyumadim ha bir de arada mide yanmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…