2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

oyleyse Ben 2,5-5 Koli olan bebek bezlerinden 50li paketten alayim diyorum. Sonra bebegimin cildine uyumuna göre devam ederim.stok yapmak pek mantıklı değil sanırım
Günde 8 - 10 açılıyor ilk zamanlar.
Bende pazartesi sorcam her doktor başka konusuyor galiba bu işlerde.
Benim doktor da normal zamandan 1 hafta öncesini demişti konuştuğumuzda. 39 yani. Bir aksilik çıkmazsa tabi inşallah.

Yani 38+1 gibi oluyor ay hadi bakalim insallah
Yok 38 dolmuş oluyor bizim konuştuğumuz tarihte. Tam 39 oluyor yani. Ama bilmiyorum benim ikinci, daha erken olma durumu olabilir bebişe göre. Benim istediğim durabildiği kadar durması içerde. Dışarda gelişim daha zor oluyor anne karnı bebişin gelişimi için muhteşem nimet. Tabi son haftalar aşırı zor ve ağır geçiyor

Tamam işte canim 38+1 38 doldu 39 un ilk günü olmuyor mu yani bende 20+5 e mi ne randevu almıştım ordaki kiz 21 haftalık hamilesiniz demişti. 2.Cocuk daha erken doğuyormuş bende boyle duymuştum. Ha en enteresan duydugum 34 32 haftada doğum yapanlar oluyor ya,bazısının rahmi küçükmüş yani o kadar taşıyabiliyormuş bebegi. Tabi bunu onceden anlamak imkansız. Allah korusun. Ay bugün bana günlerden pazar gibi geldi nedense zaman geçmiyor yani. Bu aralar geçmiyor mu ne? Napcaz biz geçmesinin bir formulu varmi. Sen tecrubelisin benn sıkılmaya başladım bile turk kahvesi içemiyorum aylardır mesela oğlumun şerefine bir kahve içsem artik

canım detaylıda doktorlar cocukların cinsel organlarını da inceliyor. pipi diye kordon u incelememiştir sanmıyorum :)

canım detaylıda doktorlar cocukların cinsel organlarını da inceliyor. pipi diye kordon u incelememiştir sanmıyorum :)
Dimi. Ay içim rahatladı sağol. Ne bileyim cok doktor hatası gördüm ben. Mesela pko rahatsızlığını ultrosonda göremeyen doktorlar var biliyor musun basima geldi çünkü

Ben de dün doktora gittim, kilo konusunu konuştum. Hani dikkat ediyorum ama nereye kadar gider bilmem dedim doktora. o da ben hareketli olmama rağmen 25 kg aldım. bazı vucutlar alıyor, 2 lt kan extradan vucudunda suan. işte göğüsler, plesanta, rahim, ödem filan dedi.. veriliyormuş ama ilk gebelikte kilolar. annem öyle der. ki annem 4 tane doğurdu. ikizlerde bile verdi aldığı tüm kiloları.

hareket şart ama işte lanet korona... dün hastaneye gittim şansa harveyciler oradaydı koronalı biri iyileşmiş habertürk filan. en az 40 kişi vardı. bi de dedim ki eşime arabayı uzağa park ette yürüyelim. alkışlarla adamı uğurladılar. adam 14 gün zaten evde karantina da olacak. ne cesaret kutlamaya gelmek...

Allaha emanetiz yaa

Ben de dün eşime şey dedim belki ikizlerde olabilir. hayırrr diyor yengeç olsun. annesi balık, babası akrep oğlu yengeç dedim annesinin yükseleni ikizler nolcak ıykk ikizler diyor. bari yüzüme deme dedim

Bizim konuştuğumuz zaman 39+0 oluyor. Başı ya ondan 39 dedim. Aslında senin dediğin doğru. Bakalim gittiğimde gün konusu ne olur merak ediyorum bende günler bende de karıştı sorma benim bir de kızım var ya sıkılacak vaktim olmuyor inan bir de alanınla ilgili bir meşgalen sorumluluğun varsa oooo zaman akıyor meşgale bulman lazım. ☺Ben ara ara içiyorum valla türk kahvesi, bayılırım. Bugün içtim bile. Beni mutlu ediyor kendisi

Ohh ohh afiyet olsun ben içmiyorum çünkü içersem canim sigara isteyecek. Sigara yi o kadar çok özledim ki. Belki bana kızacaklar simdi arkadaşlar bazı seyler çokta uzun boyle degil hamileyken içenler var ağzıma dahi sürmedim ama cocuk doğduktan sonra sütünü sağarım büyük ihtimal saklarım dolaba. Gider 2 3 tane içerim yanina da çay bardağında kahve valla bunun hayalini kuruyorum ya eskisi gibi 1 paket içmem gunde 3 tane falan. Gerci saglik ocagindaki hemşire o öyle sınırlı kalmıyor demişti ama kısmet. Kızınla cok guzel geçiyordur ama zaman. Zaten 2.ye 3.ye hamile olanların daha çabuk geçiyor

Doğum çantasını hazırlayan anneler rica etsem liste paylaşabilir misiniz ? Eksiklerimi gözden geçirmek istiyorum.. çok geri de kaldı sanırım sizin paylaştıklarınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…