2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana doktorum iç dedi iki fincan ama tek fincan ölçüsünde at kahveyi dedi madem alışkanlığın var sabah akşam öle idare et sigarada içmiyorsun zorlamayalım psikolojiyi bunun için dedi . Bende yarım kaşık kahvaltıdan sonra yarım kaşıkta gece 11 gibi içiyom sabah namazındada yatıyom :))

Sen kaç kilo aldın ki canım, valla harekette de alınıyormuş su içsem yarıyor bana
Ben de 2 gündür çay bardağıyla içiyorum, benim kahvem çifte kavrulmuş siyah baya eşim ona kızardı belgeselde izledik onların içindeki kafein oranı daha düşükmüş

Kizz afiyet olsun canim ama aklına gelmiyor mu yani sigara hııı.. ben nescafe ve çay da içmedim hic sadece esime yaptigimda bi defa nescafe bi yudum içtim. Bana herşey onu hatırlatıyor hahahahaha

Yok erken dediğimde 37-38 civarı:))
Kizz 36 da olur. 36 bitince zaten tamamlamış oluyormuş gelişimini sanırım esasen bende kronik guatr oldugu icin ve cok düşük kilo ile hamile kaldigim icin hadi su 32 yi de göreyim diyorum o zamana kadar yormicam kendimi iste mümkün mertebe.. 32 yi doldurunca zaten yaşıyormuş bebekler büyük oranda tabi Allah Korusun. Erken dogum riski bence herkes icin var. Ancak bilemiyoruz bilemeyiz de Allah uzakta tutsun

Öyle mi? Benimde kahvem o. Kahverengileri paketleri içmem hic ekşi gelir bana tadı sevmem ama daha düşük olduğunu bilmiyordum acayip bir lezzet immmm

Bende az koyuyordum kahvesini, doğrusunu yapıyormuşum demek zaten şekerli de sevmem. Bazı şeylerle de mutlu olmak lazım ya

Kizz afiyet olsun canim ama aklına gelmiyor mu yani sigara hııı.. ben nescafe ve çay da içmedim hic sadece esime yaptigimda bi defa nescafe bi yudum içtim. Bana herşey onu hatırlatıyor hahahahaha
Yok be aklıma geliyor tabiki ama içme isteği gibi değil onla geçirdiğim vakti özledim iki sevgili gibi güzel keyif yapıyorduk onun dışında bir içime çekiyim bir yakıyım demedim hatta ben emzirirken bile ek gıdaya geçene kadar içmiycem diyorum bakalım

Insallah canim oyle diyorsan içmezsin zaten ek gıda 6 ay desek. Yok anam cok uzun ben duramam vallah tabi hepimizin sevgilisiydi yaa

Ben de dün eşime şey dedim belki ikizlerde olabilir. hayırrr diyor yengeç olsun. annesi balık, babası akrep oğlu yengeç dedim annesinin yükseleni ikizler nolcak ıykk ikizler diyor. bari yüzüme deme dedim
Yengeç olsunn balik burcu ve ikizler burcu duygusal dengesizlik ve kararsizliklari olan burçlar amannnnınnnn cevremde cok balık var sabah mutlu akşam üzgün elbise almaya gider eşofman alır çıkar. Veya kararı birden değişir Hayir yengeccc olsun akrep babanın balik annenin yengeç bebisi

Kızlar ben çantamı hazırladım içeriğini paylaşayım sizinle
Bebek için
2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hastane çıkışı
5 li ağız mendili
3 çift çorap
1 adet nohut battaniye ( Hastane çıkışlarında 2 adet penye battaniye )
2 adet yedek zıbın
15 adet bez
1 paket bebek temizleme pamuğu ( baby me )
1 paket Islak mendil ( Ben unibaby tercih ettim )
1 paket Alt açma örtüsü ( Ben unibaby tercih ettim )
Pişik önleyici krem ( Ben sebamed tercih ettim )
Burun aspiratörü
Biberon + emzik ( Ben avent tercih ettim )
Hastane çıkışı için puset
Kendim için
1 adet sabahlıklı gecelik + 1 adet normal gecelik
1 adet sabahlıklı pijama + 1 adet normal pijama
Terlik ve taç seti ( Fotoğraf çekimi için )
1 adet altı kaymaz normal terlik
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
5 adet lohusa külodu ( e bebekte satılan kullan at olanlardan tercih ettim )
Kalın yelek + çorap ( Üşüme ihtimaline karşı )
2 paket Depend hasta bezi
Gümüş göğüs kapakları ( silverette )
5 çift ince göğüs pedi
Küçük emzirme yastığı
Hastaneden çıkış için rahat elbise

Son düzenleme:
Aynen canım sağlıklı olsunlarda artık o işin şakası ne zaman doğarlarsa kısmet

Bebiş için havlu da koymanı tavsiye ederim. Hatta sezeryan ihtimaline karşı kendin içinde koyabilirsin.bazı doktorlar duşu yasaklasa da bazılarında hemen bir duş al diyebiliyor. Hastaneninkini kullanmak istemezsen tabii.. Kağıt havlu vs de çantanızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…