Bende günlük ağlıyorum eşim diyorki günlük dozajını attın tamam rahatladın :))Alınganlık çok olmuyor bende ama duygusallık var en ufak seyde ağlarım mesela
Bana doktorum iç dedi iki fincan ama tek fincan ölçüsünde at kahveyi dedi madem alışkanlığın var sabah akşam öle idare et sigarada içmiyorsun zorlamayalım psikolojiyi bunun için dedi . Bende yarım kaşık kahvaltıdan sonra yarım kaşıkta gece 11 gibi içiyom sabah namazındada yatıyom :))Tamam işte canim 38+1 38 doldu 39 un ilk günü olmuyor muyani bende 20+5 e mi ne randevu almıştım ordaki kiz 21 haftalık hamilesiniz demişti. 2.Cocuk daha erken doğuyormuş bende boyle duymuştum. Ha en enteresan duydugum 34 32 haftada doğum yapanlar oluyor ya,bazısının rahmi küçükmüş yani o kadar taşıyabiliyormuş bebegi. Tabi bunu onceden anlamak imkansız. Allah korusun. Ay bugün bana günlerden pazar gibi geldi nedense zaman geçmiyor yani. Bu aralar geçmiyor mu ne? Napcaz biz geçmesinin bir formulu varmi. Sen tecrubelisin benn sıkılmaya başladım bile turk kahvesi içemiyorum aylardır mesela oğlumun şerefine bir kahve içsem artik
12 kilo aldım teşekkür ederimcanım ne güzel pek kilo almamışsın. yani bebek almış gibi. kalçan filan baya ince duruyor. maşallah.
Sen kaç kilo aldın ki canım, valla harekette de alınıyormuş su içsem yarıyor banaBen de dün doktora gittim, kilo konusunu konuştum. Hani dikkat ediyorum ama nereye kadar gider bilmem dedim doktora. o da ben hareketli olmama rağmen 25 kg aldım. bazı vucutlar alıyor, 2 lt kan extradan vucudunda suan. işte göğüsler, plesanta, rahim, ödem filan dedi.. veriliyormuş ama ilk gebelikte kilolar. annem öyle der. ki annem 4 tane doğurdu. ikizlerde bile verdi aldığı tüm kiloları.
hareket şart ama işte lanet korona... dün hastaneye gittim şansa harveyciler oradaydı koronalı biri iyileşmiş habertürk filan. en az 40 kişi vardı. bi de dedim ki eşime arabayı uzağa park ette yürüyelim. alkışlarla adamı uğurladılar. adam 14 gün zaten evde karantina da olacak. ne cesaret kutlamaya gelmek...
Allaha emanetiz yaa
Ben de 2 gündür çay bardağıyla içiyorum, benim kahvem çifte kavrulmuş siyah baya eşim ona kızardı belgeselde izledik onların içindeki kafein oranı daha düşükmüşBana doktorum iç dedi iki fincan ama tek fincan ölçüsünde at kahveyi dedi madem alışkanlığın var sabah akşam öle idare et sigarada içmiyorsun zorlamayalım psikolojiyi bunun için dedi . Bende yarım kaşık kahvaltıdan sonra yarım kaşıkta gece 11 gibi içiyom sabah namazındada yatıyom :))
Kizz afiyet olsun canim ama aklına gelmiyor mu yani sigara hııı.. ben nescafe ve çay da içmedim hic sadece esime yaptigimda bi defa nescafe bi yudum içtim. Bana herşey onu hatırlatıyor hahahahahaBana doktorum iç dedi iki fincan ama tek fincan ölçüsünde at kahveyi dedi madem alışkanlığın var sabah akşam öle idare et sigarada içmiyorsun zorlamayalım psikolojiyi bunun için dedi . Bende yarım kaşık kahvaltıdan sonra yarım kaşıkta gece 11 gibi içiyom sabah namazındada yatıyom :))
Kizz 36 da olur. 36 bitince zaten tamamlamış oluyormuş gelişimini sanırım esasen bende kronik guatr oldugu icin ve cok düşük kilo ile hamile kaldigim icin hadi su 32 yi de göreyim diyorum o zamana kadar yormicam kendimi iste mümkün mertebe.. 32 yi doldurunca zaten yaşıyormuş bebekler büyük oranda tabi Allah Korusun. Erken dogum riski bence herkes icin var. Ancak bilemiyoruz bilemeyiz de Allah uzakta tutsunYok erken dediğimde 37-38 civarı:))
Öyle mi? Benimde kahvem o. Kahverengileri paketleri içmem hic ekşi gelir bana tadı sevmemSen kaç kilo aldın ki canım, valla harekette de alınıyormuş su içsem yarıyor bana
Ben de 2 gündür çay bardağıyla içiyorum, benim kahvem çifte kavrulmuş siyah baya eşim ona kızardı belgeselde izledik onların içindeki kafein oranı daha düşükmüş
Öyleymiş belgeselin yalancısıyımÖyle mi? Benimde kahvem o. Kahverengileri paketleri içmem hic ekşi gelir bana tadı sevmemama daha düşük olduğunu bilmiyordum acayip bir lezzet immmm
Bende az koyuyordum kahvesini, doğrusunu yapıyormuşum demekBana doktorum iç dedi iki fincan ama tek fincan ölçüsünde at kahveyi dedi madem alışkanlığın var sabah akşam öle idare et sigarada içmiyorsun zorlamayalım psikolojiyi bunun için dedi . Bende yarım kaşık kahvaltıdan sonra yarım kaşıkta gece 11 gibi içiyom sabah namazındada yatıyom :))
Yok be aklıma geliyor tabiki ama içme isteği gibi değil onla geçirdiğim vakti özledim iki sevgili gibi güzel keyif yapıyorduk onun dışında bir içime çekiyim bir yakıyım demedim hatta ben emzirirken bile ek gıdaya geçene kadar içmiycem diyorum bakalımKizz afiyet olsun canim ama aklına gelmiyor mu yani sigara hııı.. ben nescafe ve çay da içmedim hic sadece esime yaptigimda bi defa nescafe bi yudum içtim. Bana herşey onu hatırlatıyor hahahahaha
Kesinlikle hem sigara hem kahve ikisini birden terk edip ihanet edemiyorum :)Bende az koyuyordum kahvesini, doğrusunu yapıyormuşum demekzaten şekerli de sevmem. Bazı şeylerle de mutlu olmak lazım ya ☺
Insallah canim oyle diyorsan içmezsin zaten ek gıda 6 ay desek. Yok anam cok uzun ben duramam vallahYok be aklıma geliyor tabiki ama içme isteği gibi değil onla geçirdiğim vakti özledim iki sevgili gibi güzel keyif yapıyorduk onun dışında bir içime çekiyim bir yakıyım demedim hatta ben emzirirken bile ek gıdaya geçene kadar içmiycem diyorum bakalım
Yengeç olsunn balik burcu ve ikizler burcu duygusal dengesizlik ve kararsizliklari olan burçlar amannnnınnnn cevremde cok balık var sabah mutlu akşam üzgün elbise almaya gider eşofman alır çıkar. Veya kararı birden değişir Hayir yengeccc olsun akrep babanın balik annenin yengeç bebisiBen de dün eşime şey dedim belki ikizlerde olabilir. hayırrr diyor yengeç olsun. annesi balık, babası akrep oğlu yengeçdedim annesinin yükseleni ikizler nolcak ıykk ikizler diyor. bari yüzüme deme dedim
Bende Allah'tan sigara yoktuKesinlikle hem sigara hem kahve ikisini birden terk edip ihanet edemiyorum :)
Aynen canım sağlıklı olsunlarda artık o işin şakası ne zaman doğarlarsa kısmetKizz 36 da olur. 36 bitince zaten tamamlamış oluyormuş gelişimini sanırım esasen bende kronik guatr oldugu icin ve cok düşük kilo ile hamile kaldigim icin hadi su 32 yi de göreyim diyorum o zamana kadar yormicam kendimi iste mümkün mertebe.. 32 yi doldurunca zaten yaşıyormuş bebekler büyük oranda tabi Allah Korusun. Erken dogum riski bence herkes icin var. Ancak bilemiyoruz bilemeyiz de Allah uzakta tutsun
benimki 3.5 yasinda 13 kilo 93 de boyuydu sanırım5.5 yaşında cnm seninki kaç yaşında boy kilo durumu nasıl
MaşAllah canımbenimki 3.5 yasinda 13 kilo 93 de boyuydu sanırım
benim kızada erkeğe benzio arkası erkek olur dedıler bir düşük yaptm oda kızdı buda kızBenim Kızımın alnı ortası morluk vardı erkek tipliydi hep arkası oğlan dedi eski insanlar Rabbim bir kız evlat daha nasip etti çok şükür
Bebiş için havlu da koymanı tavsiye ederim. Hatta sezeryan ihtimaline karşı kendin içinde koyabilirsin.bazı doktorlar duşu yasaklasa da bazılarında hemen bir duş al diyebiliyor. Hastaneninkini kullanmak istemezsen tabii.. Kağıt havlu vs de çantanızda bulunsun.Kızlar ben çantamı hazırladım içeriğini paylaşayım sizinle
Bebek için
2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hastane çıkışı
5 li ağız mendili
3 çift çorap
1 adet nohut battaniye ( Hastane çıkışlarında 2 adet penye battaniye )
2 adet yedek zıbın
15 adet bez
1 paket bebek temizleme pamuğu ( baby me )
1 paket Islak mendil ( Ben unibaby tercih ettim )
1 paket Alt açma örtüsü ( Ben unibaby tercih ettim )
Pişik önleyici krem ( Ben sebamed tercih ettim )
Burun aspiratörü
Biberon + emzik ( Ben avent tercih ettim )
Hastane çıkışı için puset
Kendim için
1 adet sabahlıklı gecelik + 1 adet normal gecelik
1 adet sabahlıklı pijama + 1 adet normal pijama
Terlik ve taç seti ( Fotoğraf çekimi için )
1 adet altı kaymaz normal terlik
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
5 adet lohusa külodu ( e bebekte satılan kullan at olanlardan tercih ettim )
Kalın yelek + çorap ( Üşüme ihtimaline karşı )
2 paket Depend hasta bezi
Gümüş göğüs kapakları ( silverette )
5 çift ince göğüs pedi
Küçük emzirme yastığı
Hastaneden çıkış için rahat elbise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?