2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Insallah canim olur mu hersey olur aile içinde zor yani kiz diyip erkek,erkek diyip kiz doğması. Bakan doktor da doçent ti bu arada perinolotog iste
Öyle düşünme sen erkektir o anne bile hep hisseder zaten ben ilk öğrendiğimden beri erkek dedim hep oğlum dedim ve erkek hiçte değişmedi şükğr

Bu arada ultrason kaliteside mutlaka etkiler canım

ebeler hep bağıranlardan naz yapanlardan şikayetçi ben hiç bagırmadım tek bi yerde sesim çıktı istemsizce çıktı ebe karnıma bastırınca vırakladım bi o oldu
Evet bende de o noktada nefes alamıyoruuuummmm diye bağırdım doğru ama kısa sürüyor o durum. Ikınmayı güzel yaparsak ona gerek kalmaz bu kez. Nefes egzersizleri yap.

Ben 6. Aya girdigimde alyansimi cikarmistim, bugun bi deneyeyim ama bence olmaz hem kilo aldim hem de azicik odem yaptim illaki

Kizlar dün geceden beri sol tarafim kasığım bönreğim o kadar acıyor ki sanırım benimki sola geçti solda hissediyorum sağdan kımıldamıyodu ama ben zar zor yürüyorum o derece

Kizlar dün geceden beri sol tarafim kasığım bönreğim o kadar acıyor ki sanırım benimki sola geçti solda hissediyorum sağdan kımıldamıyodu ama ben zar zor yürüyorum o derece
Benim de dün gece felaketti. Sağa yatınca mide yanması artıyor sola yatınca bir süre sonra sırtım, kalçam, bacaklarım ağrımaya başlıyor. Bazen sırt üstü uyanıyorum bakıyorum belim kopmak üzere. Uykular haram daha da 2 ay var.

benim boyum 1.45 falan kilomda şuan 65 falan olması lazım 60 da hamile kaldım şu son günlerde bianda almaya başladım bakalım ne olacak
Ben 49 kiloydum kendimi bildim bileli bir evlwnirken 45 lere düşmüştüm sonra aldım. Tabi çocuk yapmaya karar verdik ben 3 ay folikasit d vitamini kullandım değerlerime baktıklarında eksikti demirim baya sonra 55 le bir hamile kaldım ben şuan 71 kiloyum. Valla umrumdada değil hemen kilo veren yapım var veririm diyorum. Ama 34 bedene artık düşemem diye ne kadar slimfit gömlek pantolon varsa hepsini Memlekete ihtiyacı olanlara gönderdim bebişlerimiz sağlıklı olsunda çok önemli değil.

Sende al video kaydı ses kaydı onların ultrasonda cinsiyet öğrenirken çekiyorlarya öle birşey varmış sanırım ellerinde mesela benim eşimi almadılar bu kontrolde içeriye babaya video çekelim mi dediler ben sarıldım hemen ordada diye kızımızın kuşu burda işte kızımız sağlıklı kızımızın kafa ölçümü falan diye sende öle çek işte

Sağlıkla gelsin yüzde olarak söylüyor genelde Dr lar birde %100 asla demiyorlar kendilerini riske atmamak için. Sağlıcakla gelsin senin 2.kız dimi benim gibi
bana 100 deli bişey demediler kız dedi direk .Evet canım aynen kız hayırlısı olsun hakkmzda.bana başta erkek erkek dedıler oyuzden kızıda duyunca şaşrmştım yoksa kız erkek farketmz

Evet bende de o noktada nefes alamıyoruuuummmm diye bağırdım doğru ama kısa sürüyor o durum. Ikınmayı güzel yaparsak ona gerek kalmaz bu kez. Nefes egzersizleri yap.
aynen bende de bir kere yaptılar rahatladım sonra.aynen nefes egzwrsizi yapmak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…