2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canımm hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür her şey yolunda Evlerdeyiz malum o biraz sıkıyor insanı ama yavrularımız gelene kadar her şey yoluna girer inşaAllah
sevindim canım çok şükür sağlıklı olalım da evimizde olalım diyoruz ama harbi sıkıldık insAllah düzelir doğunca da eve tıkılmayiz bı yürüyüşe falan çıkarız bebişlerle insAllah
Ben 20. Haftasına kadar gittim de 20deki karnı benim şimdiki karnım nerdeyse
Garip vala he 20. Haftalarda daha yeni çıkıyordu karnım benim de

Ay ne sinir oldum kurumuna canım ya. Bizim net 1 Haziran a kadar çağıramıyor. Ben ilkokul öğretmeniyim. Kademeli açılma söz konusu var. Bu bile net değil öyle olsada en son bizim kademe açılır o zamana da doğurma ihtimalim yüksek. 15 Haziran gibi duruyor. Ben 38 i görmek istiyorum dedim dün beklerseler neden olmasın dedi ben direkt alacağım demiyorum bu tamamen sen ve bebeklerin durumuna bakar dedi. Dank diye açar ve çağırırsa evet sıkıntı. Keşke netlik olsa

O sensen isyan edecektim o kızın aldıklarına bakınca benim çocuğumun hiççç biseyi yok gibi
Kız ben de maaş alıyorum onun aldıklarına benim param yetmiyor yetiştiremiyorum

Bi abartısi tutmuyor şükür. darlandim ben o bayana bakınca
Kızı ne gömdük yalnız
Bana bi linkini at hele merak ettim kızı
Arkadaşlar beni merak etmediniz bu kadar aşk olsun ben de üniversite okudum, ben de öğretmenim nolur alsanıza aranıza

Bize de doktor geçen hafta saçları çıkmaya başlamış dedi. kayınvalidemin-pederimin saçları baya iyi. hele de kayınpederimin maşallah 60 yaşında dökülme yok. ama eşimin var tabi.. ki zamanında eşiminkilerde çok gürmüş.. benim saçlarımı oryal mahvetti ama bebeklik fotolarımda benimde saçım yokmuş.. dayısının saçları maşallah diken gibi yerinde.. bence benim çocuk kel doğacakkk :):)

hala çocugumu göremedim, kesinlikle poz vermiyor...

İstediğim kriterlere uyuyorsun. Yaz seni eklicem kız

Selaaamm minnakimi gormeden geldimmm. Hersey iyi dedi cok sukur doktor. Eller yine yuzunde kendini bi saklamalar ama.oyle bi poz yakaaldik ki resmen bisey dusunuyor gibi dudaklarini da büzmus felsefeci ananin oglu tabii 30+1 gunluk gorunuyo kilosu 1566 boyu da 40 cm falan cikti normal ilerliyor haftasiyla dedi.. evlilik yildonumumuzde guzel haberlerini aldim ya en guzel hediye oldu bu bana

Kızlar acaba wp grup mu kursak ya da instada eklessek mi ne ben alıştım hepinize baya doğumdan sonra da devam etsin istiyorum hepinizi merakta ediyorum tabi

Guzel olur bence de yaparsaniz beni de alin dogum sonrasi falan belki buraya girmek zorlasir ordan daha hizli iletisim kurabiliriz belki de..

Canım beni çağırmadılar şimdiye kadar ama aynı benimle aynı işi yapan başka bir şehirdeki arkadaşıma nöbete seni de katıcaz demişler. Şu an bizim kurumda idari izinli olmayanlar nöbetleşe çalışıyor yerine göre haftada 1 gün sıra geliyor. Ben 15 mayısta çalışabilir alıp olur da idari izin kalkarsa çalışamaz alıcam. Denemekte fayda var. Kurumlar arası farklılıklar olacak bu süreçte. Kimse bir şey bilmiyor bu konuda.

Bizde dün gittik iki adet kafa dışında hiçbir şey göremedik delirecem en sonunda popo ile sırt görmekten gına geldi buluşmak doğuma kaldı bak şimdi bunu yazarken oğlandan dürtme yedim hakkımızda konuşma diyor sanırım

MaşAllah canım çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insAllah

Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
bana sorarsan çoğu şey para tuzagı gereksiz olarak görüyrum ben.normal bi yemeniyi bile boynundan arkadan baglayıp çcuğun üstüne gerip örtersin die dsnuorum.ben çok gezen biri olmadgm için kızımda bi sorun yasamadm hiç kullanmadım arabada emzrdm yada ortmaya gttgm yerde başka odaya gectim faln sıkıntı olmadı yani hiç

Kizlar aranızda Tahterevalli markasından beşik kullanan vardi kimdi o ses versin:))

Ben de eldekilerden bi şey yapmaya karar verdim terzide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…