2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim idrarım sıkıstıgında daha çok oluyor sanki etkilşyor bence

Bendeki idrarla alakasız. Uzandığım zaman kasılma kramp şeklinde giriyor karnıma.

Sağa sol yatınca da kusasım geliyor mide yanmasının onla alakası yok bence. Abimin eşi dört aylıktan beri yanıyordu yeğenim resmen kel doğdu kirpiği bile yoktu ama şimdi sapsarı bişey

Yapmaz mı yaa kontrole de iki hafta önce gitmiştim o zaman yoktu şimdi bidaha bekleyeceğim zaten gece yastıkları koymaktan neredeyse oturur vaziyette uyuklamışım inşaallah geçer hepimizinki bi an önce

Bende de olmuyor ya babasının fırça gibi saçları var kayınvalidem mide ağrısı çok çekmiş keloğlan doğuracaz herhalde

Saç ultrasonda görülüyormuş bu haftalarda benim doktorım gösterdi beyaz dağınık dağınık olanlar amniyos sıvısı içinde saçmiş enseyi gösterirse tabi size:)

Uniqon canım ama orası pahalı geldi sonra bana çarşafı falan yok içinde. Bende homamiaya yaptırdım içinde herşey vardı
.

Sağa sol yatınca da kusasım geliyor mide yanmasının onla alakası yok bence. Abimin eşi dört aylıktan beri yanıyordu yeğenim resmen kel doğdu kirpiği bile yoktu ama şimdi sapsarı bişey
Aynen bence de alakası yok çünkü benim ilkinde de olmamıştı. Ama saçı kirpikleri vardı. Aşırı kıllı değildi ama onu söyleyebilirim.

Ya aynı bizim gibiymişsiniz ben buğday tenlıyım esmer sayılırım eşim sarışın mavi gözlü çok merak ediyoruz nasıl bırsey cıkacak diye ben dıyorum şans bu ya kapkara bişe çıkar kesin
herkes ay kesin sarı saçlı mavi gözlü olacak dedikçe kendi kara gözüm saçım aklıma geliyor üzülüyorum adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…