2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Helal senin 2. Gebeliğindi di mi bu tecrübekaç
Kilo aldim sormasi ayip
Evet 2.benim. İlkinde 8,5 kilo almıştım, şimdi de 5 kilo falan aldım. Bunda daha hızlıyım bulantılar bitince baklava, lahmacun, makarna her şeye biraz fazla hızlı giriş yaptım. Abur cubur da yedim sonra dedim ki kendi kendime dur bir rahat ol bulantı bitiminde geldi kilolar şimdi aşırı artış olmuyor dengeliyorum ama napsam da bebiş kilo alacak haftalık 250 gr vs

Bende kendimi bulantılardan sonra durduramadım ya hele ki karantina süreci beni bitirdi

Ben de müslin örtü aldım büyük onu kullanırım diye düşünüyorum emzirme örtüsü olarak

Benimki hastaneye ne zaman gitsem kipirdamiyo cikolata falan yedim yok hic tepki yok eller surekli gozun uzerinde uyuma moduna geciyor doktor bile kolum agridi ya ne nazli sey bu yaramaz dedi

Kızlar çatı ağrısı nasıl oluyor suam yaşadıgım ağrı çatı ağrısımı yoksa enfeksiyon falan mı? Vajina içinden alttan sanki diken batar gibi bazen vajina üstünde kenarlarında falan oluyor oturdugumda bile oldu yürürken falan çok canımı yaktı

Valla gidemiyorum çokta üzülüyorum em son 22. Haftamda gitmiştim 32 de gideceğim artık nasipse . Rapor almaya hem. Eşim fazla titiz bu konuda
aynen bende en son 22 haftamda gittim bu hafta kontorm var açlık tokluk şekerine bakılacaktı..
daha sonra 32 hafta için rapor alıcam bende inş sokağa cıkma olmzz tam bayram haftası :S

aynen bende en son 22 haftamda gittim bu hafta kontorm var açlık tokluk şekerine bakılacaktı..
daha sonra 32 hafta için rapor alıcam bende inş sokağa cıkma olmzz tam bayram haftası :S
Bende 22 de gittim en son. Önümüzdeki hafta gitmeyi istiyorum

Ben düzenli olarak gidiyorum Tedbirlerimi alip
Görmek her açıdan iyi geliyor bana bi sonrakini iple cekiyorum
Aynı şehirde olsaydı doktorum bende giderdim sanırım. Şimdi de izin için uğraşacağız. Ben de kaymakamlıktan ayarlayacağım sanırım. Oğlumu özledim. İnşallah iyidir sağlığı her şeyi.

İlk doğduğunda giydiriliyor... bebeğin vücut ısısı düşük oluyor alışma süresi ama eve geldikten sonra eviniz çok sıcaksa çıtçıtlı body giydirmistik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…