Evet 2.benim. İlkinde 8,5 kilo almıştım, şimdi de 5 kilo falan aldım. Bunda daha hızlıyım bulantılar bitince baklava, lahmacun, makarna her şeye biraz fazla hızlı giriş yaptım. Abur cubur da yedim sonra dedim ki kendi kendime dur bir rahat ol bulantı bitiminde geldi kilolar şimdi aşırı artış olmuyor dengeliyorum ama napsam da bebiş kilo alacak haftalık 250 gr vs
Evet 2.benim. İlkinde 8,5 kilo almıştım, şimdi de 5 kilo falan aldım. Bunda daha hızlıyım bulantılar bitince baklava, lahmacun, makarna her şeye biraz fazla hızlı giriş yaptım. Abur cubur da yedim sonra dedim ki kendi kendime dur bir rahat ol bulantı bitiminde geldi kilolar şimdi aşırı artış olmuyor dengeliyorum ama napsam da bebiş kilo alacak haftalık 250 gr vs
bana sorarsan çoğu şey para tuzagı gereksiz olarak görüyrum ben.normal bi yemeniyi bile boynundan arkadan baglayıp çcuğun üstüne gerip örtersin die dsnuorum.ben çok gezen biri olmadgm için kızımda bi sorun yasamadm hiç kullanmadım arabada emzrdm yada ortmaya gttgm yerde başka odaya gectim faln sıkıntı olmadı yani hiç
Bizde dün gittik iki adet kafa dışında hiçbir şey göremedik delirecem en sonunda popo ile sırt görmekten gına geldi buluşmak doğuma kaldı bak şimdi bunu yazarken oğlandan dürtme yedim hakkımızda konuşma diyor sanırım
Benimki hastaneye ne zaman gitsem kipirdamiyo cikolata falan yedim yok hic tepki yok eller surekli gozun uzerinde uyuma moduna geciyor doktor bile kolum agridi ya ne nazli sey bu yaramaz dedi
Kızlar çatı ağrısı nasıl oluyor suam yaşadıgım ağrı çatı ağrısımı yoksa enfeksiyon falan mı? Vajina içinden alttan sanki diken batar gibi bazen vajina üstünde kenarlarında falan oluyor oturdugumda bile oldu yürürken falan çok canımı yaktı
aynen bende en son 22 haftamda gittim bu hafta kontorm var açlık tokluk şekerine bakılacaktı..
daha sonra 32 hafta için rapor alıcam bende inş sokağa cıkma olmzz tam bayram haftası :S
aynen bende en son 22 haftamda gittim bu hafta kontorm var açlık tokluk şekerine bakılacaktı..
daha sonra 32 hafta için rapor alıcam bende inş sokağa cıkma olmzz tam bayram haftası :S
Aynı şehirde olsaydı doktorum bende giderdim sanırım. Şimdi de izin için uğraşacağız. Ben de kaymakamlıktan ayarlayacağım sanırım. Oğlumu özledim. İnşallah iyidir sağlığı her şeyi.
Kızlar acaba wp grup mu kursak ya da instada eklessek mi ne ben alıştım hepinize baya doğumdan sonra da devam etsin istiyorum hepinizi merakta ediyorum tabi
Merhabalar ,herkese güzel doğumlar diliyorum şimdiden.Ben ilk cocugumu kısın dogurmustum.Hastane çıkışı olarak normal bir set aldım.Simdi ki doğumum en geç 31 temmuz görünüyor.Hastane çıkışı olarak nasil bişi almam gerekecek.Bir iki gün anca giyebilecekse normal bir zıbın tulum almak istiyorum.Kasım ayında bile zıbın üstü tulum giydiriyordum kızıma.Bu kadar sıcakta doğacak bir bebeğe giydirmem diyorum Aranızda yazın doğum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.