2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya aynı bizim gibiymişsiniz ben buğday tenlıyım esmer sayılırım eşim sarışın mavi gözlü çok merak ediyoruz nasıl bırsey cıkacak diye ben dıyorum şans bu ya kapkara bişe çıkar kesin
Benim eşim açık kumral, ben esmere dönük koyu kumral. Küçükkene sarıymışım Eşim de sarıymış. Bebek sarı olursa ben de sarıymışım sonradan böyle oldum aloov adlı metni okuycam herkese

Merhabalar ,herkese güzel doğumlar diliyorum şimdiden.Ben ilk cocugumu kısın dogurmustum.Hastane çıkışı olarak normal bir set aldım.Simdi ki doğumum en geç 31 temmuz görünüyor.Hastane çıkışı olarak nasil bişi almam gerekecek.Bir iki gün anca giyebilecekse normal bir zıbın tulum almak istiyorum.Kasım ayında bile zıbın üstü tulum giydiriyordum kızıma.Bu kadar sıcakta doğacak bir bebeğe giydirmem diyorum Aranızda yazın doğum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

herkes ay kesin sarı saçlı mavi gözlü olacak dedikçe kendi kara gözüm saçım aklıma geliyor üzülüyorum adama
Aynen valla adamlar şansı %50 ye ındırmıs bizi alarak annem bile inşallah sarışınlığı gözleri falan babasına ceker diyo, düşmanı dışarda aramicaksın

Ben de senin gibi düşünceler içindeyim. İlki kışın doğdu. Sardık sarmaladık. Şimdi öyle olmıcak. Ben evdekilerden ayarlıcam. Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Acaba altına çıtçıtlı body, üstüne bi kat kollu yeterli mi. Çok mu sıcak olur.

Doktorumuza danismıstım .İlk 48 saat önemli ,uzun olmalı demişti.Sonrası için yorum yapmadı.Digeri bile kaloriferli evde 2 kat terliyordu garibim.Bende iç zıbın aldım.Bir iki uzun tulum alayım diyorum.O setlere boşuna masraf yapacağıma başka bisiler alırım.Zaten 1-2 aydan sonra kıyafetler olmuyor.Ee bizimkiler de Eylül Ekim gibi onlara giremeyecekler.

mrb canım benim kızımda ekim doğumlu yaz bebeği konusunda bende pek emin değilim bklm nasıl olacak ilk iki üç ay ne kadar sıcak olursa olsun kısa kollu tek zibinla durabilecegini düşünmüyorum açıkçası ben bı iç zıbın bı de dışında alt üst olarak yeterli olur gibi kat kat giydirilmez ama yine de bı sarıp sarmalanir
mrb canım hg iyiyim çok şükür kendi adıma sen nasılsın amin canım insAllah

hastane çıkışları da yazlık kışlık oluyor yazlık olanlardan alabilirsiniz

Bizim kurumun idaresinin söylemi bu şekilde kullandirilmayacak dedi açıkça, ara ara çağırıyorlar ise beni hem çalışır alıp işe gidip hem aktaramazsam bu çok can sıkıcı olur
Evet yorumlar bu şekilde ama bunlar sadece yorum. Bence de çok çok mantıksız üstelik bu bizim yıllık izin ya da mazeret gibi keyfi aldığımız değil, idarenin bmvwrdgi bir izin ama sonrasında aktaramayacaj olduktan sonra iş stresine girmek istemiyorum, sizin kurum da çağırıyor mu ise bu surecte
Ama mesela diyelim ki 2 hafta sonra bitti idari izin e sen ozaman hak kaybına uğramış olmuyormusun doğumdan sonra kullanma hakkin elinden alınmış oluyor
Muhtemel idari izinler de 15 hazirani bulur bizim o yönden bir skntı olacağını sanmiyorm
Ben de henüz doktorumla görüşmedm, ne diyecek bilmiyorm genelge böyle idi evet ama uygulamayı değiştiriyor kurumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…