- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
kamu hizmeti kızın instagram adı ortmenhanimkizBana bi linkini at hele merak ettim kızı
Ben de sorayım bakayım o zaman bi dahaki kontrolde saçları var mı diye yaSaç ultrasonda görülüyormuş bu haftalarda benim doktorım gösterdi beyaz dağınık dağınık olanlar amniyos sıvısı içinde saçmiş enseyi gösterirse tabi size:)
Buldum galiba şiir mısra mı bebeğinin ismikamu hizmeti kızın instagram adı ortmenhanimkiz
Benim eşim açık kumral, ben esmere dönük koyu kumral. Küçükkene sarıymışımYa aynı bizim gibiymişsiniz ben buğday tenlıyım esmer sayılırım eşim sarışın mavi gözlü çok merak ediyoruz nasıl bırsey cıkacak diye ben dıyorum şans bu ya kapkara bişe çıkar kesin
Yine bir abartan hamile kızımızkamu hizmeti kızın instagram adı ortmenhanimkiz
Aynen valla adamlar şansı %50 ye ındırmıs bizi alarakherkes ay kesin sarı saçlı mavi gözlü olacak dedikçe kendi kara gözüm saçım aklıma geliyor üzülüyorum adama
Ben de senin gibi düşünceler içindeyim. İlki kışın doğdu. Sardık sarmaladık. Şimdi öyle olmıcak. Ben evdekilerden ayarlıcam. Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Acaba altına çıtçıtlı body, üstüne bi kat kollu yeterli mi. Çok mu sıcak olur.Merhabalar ,herkese güzel doğumlar diliyorum şimdiden.Ben ilk cocugumu kısın dogurmustum.Hastane çıkışı olarak normal bir set aldım.Simdi ki doğumum en geç 31 temmuz görünüyor.Hastane çıkışı olarak nasil bişi almam gerekecek.Bir iki gün anca giyebilecekse normal bir zıbın tulum almak istiyorum.Kasım ayında bile zıbın üstü tulum giydiriyordum kızıma.Bu kadar sıcakta doğacak bir bebeğe giydirmem diyorumAranızda yazın doğum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Siz beni bide küçükken görseydiniz sarıydım dersinBenim eşim açık kumral, ben esmere dönük koyu kumral. Küçükkene sarıymışımEşim de sarıymış. Bebek sarı olursa ben de sarıymışım sonradan böyle oldum aloov adlı metni okuycam herkese
Doktorumuza danismıstım .İlk 48 saat önemli ,uzun olmalı demişti.Sonrası için yorum yapmadı.Digeri bile kaloriferli evde 2 kat terliyordu garibim.Bende iç zıbın aldım.Bir iki uzun tulum alayım diyorum.O setlere boşuna masraf yapacağıma başka bisiler alırım.Zaten 1-2 aydan sonra kıyafetler olmuyor.Ee bizimkiler de Eylül Ekim gibi onlara giremeyecekler.Ben de senin gibi düşünceler içindeyim. İlki kışın doğdu. Sardık sarmaladık. Şimdi öyle olmıcak. Ben evdekilerden ayarlıcam. Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Acaba altına çıtçıtlı body, üstüne bi kat kollu yeterli mi. Çok mu sıcak olur.
Evet niyeymiş bana da benziyo banane diycemSiz beni bide küçükken görseydiniz sarıydım dersin
10. Haftasında karnını gösteren foto paylaşmış ben bu kadar erkenini ilk gördümYine bir abartan hamile kızımız
mrb canım benim kızımda ekim doğumlu yaz bebeği konusunda bende pek emin değilim bklm nasıl olacak ilk iki üç ay ne kadar sıcak olursa olsun kısa kollu tek zibinla durabilecegini düşünmüyorum açıkçası ben bı iç zıbın bı de dışında alt üst olarak yeterli olur gibi kat kat giydirilmez ama yine de bı sarıp sarmalanirMerhabalar ,herkese güzel doğumlar diliyorum şimdiden.Ben ilk cocugumu kısın dogurmustum.Hastane çıkışı olarak normal bir set aldım.Simdi ki doğumum en geç 31 temmuz görünüyor.Hastane çıkışı olarak nasil bişi almam gerekecek.Bir iki gün anca giyebilecekse normal bir zıbın tulum almak istiyorum.Kasım ayında bile zıbın üstü tulum giydiriyordum kızıma.Bu kadar sıcakta doğacak bir bebeğe giydirmem diyorumAranızda yazın doğum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
mrb canım hg iyiyim çok şükür kendi adıma sen nasılsın amin canım insAllahKızlaaar merhaba umarım herkes iyidir bayadır girmiyordum buraya, sohbetlerinizi özlemişim ❤ ben bugün 29+0 oldum zaman ne çabuk geçiyor diyorum yavrularımıza kavuşmamıza az kaldı. Allah hepimizin sağ salim bebeğine kavuşmasını nasip etsin ☺
aynen o canımBuldum galiba şiir mısra mı bebeğinin ismi
haha aynı muhabbet bizde de var bizimkiler rüyamızda gördük diyerek üst seviyeye taşıyor beklentiyiAynen valla adamlar şansı %50 ye ındırmıs bizi alarakannem bile inşallah sarışınlığı gözleri falan babasına ceker diyo, düşmanı dışarda aramicaksın
hastane çıkışları da yazlık kışlık oluyor yazlık olanlardan alabilirsinizMerhabalar ,herkese güzel doğumlar diliyorum şimdiden.Ben ilk cocugumu kısın dogurmustum.Hastane çıkışı olarak normal bir set aldım.Simdi ki doğumum en geç 31 temmuz görünüyor.Hastane çıkışı olarak nasil bişi almam gerekecek.Bir iki gün anca giyebilecekse normal bir zıbın tulum almak istiyorum.Kasım ayında bile zıbın üstü tulum giydiriyordum kızıma.Bu kadar sıcakta doğacak bir bebeğe giydirmem diyorumAranızda yazın doğum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Canımm hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür her şey yolundamrb canım hg iyiyim çok şükür kendi adıma sen nasılsın amin canım insAllah
Ben 20. Haftasına kadar gittim de 20deki karnı benim şimdiki karnım nerdeyse10. Haftasında karnını gösteren foto paylaşmış ben bu kadar erkenini ilk gördüm
Bizim kurumun idaresinin söylemi bu şekilde kullandirilmayacak dedi açıkça, ara ara çağırıyorlar ise beni hem çalışır alıp işe gidip hem aktaramazsam bu çok can sıkıcı olurCanım bunlar yazı önemli yazısı geldi mi bize gelmediki eşim idarecimize geçen cuma çalışabilir raporu alacağız bilgin olsun dedi o da tamam dedi. Bunun yazısı okula mutlaka gelirdi ve mühür yardımcısı bu konularda çok titiz. Tamam demiş sizin için iyi olur getirirsin raporu demiş. Ben yerinde olsam mış mile göre hareket etmezdim. Yinede sen bilirsin
Evet yorumlar bu şekilde ama bunlar sadece yorum. Bence de çok çok mantıksız üstelik bu bizim yıllık izin ya da mazeret gibi keyfi aldığımız değil, idarenin bmvwrdgi bir izin ama sonrasında aktaramayacaj olduktan sonra iş stresine girmek istemiyorum, sizin kurum da çağırıyor mu ise bu surecte@Minnaklarim a katılıyorum. Ben de kendi kurumumun sorun çıkaracağını bile bile alıncam çalışabiliri şansımı deniycem. Bir de doğumdan sonra herkese 8 hafta izin meselesi inşallah doğru değildir çünkü sadece doğum öncesi değil doğum sonrası iznini de etkiler. Diyelim 40 ta değilde 38 de doğum yaptık doğum sonrası izin bile 2 hafta erken başlamış olur.
Bak şurda etkilemez diye yorum yapılmış tabi ki kesin bilgi değil ama mantıklı
İdari izin kullanımı hamile memurların analık iznini etkiler mi? - Memurlar.Net
Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, atama rehberi, iş ilanları, sınavlar ve ilgili mevzuat hakkında bilgiler.sorucevap.memurlar.net
Muhtemel idari izinler de 15 hazirani bulur bizim o yönden bir skntı olacağını sanmiyormAma mesela diyelim ki 2 hafta sonra bitti idari izin e sen ozaman hak kaybına uğramış olmuyormusun doğumdan sonra kullanma hakkin elinden alınmış oluyor
Ben de henüz doktorumla görüşmedm, ne diyecek bilmiyorm genelge böyle idi evet ama uygulamayı değiştiriyor kurumlarİdari izin genelgesinde idari izin süresince fiili çalışmış sayılacak şeklinde bir ibare var o nedenle kesinlikle çalışabilir raporunu alıp kuruma vermek lazım doktorlar neden vermek istemiyor anlamıyorum ben daha kendi doktorumla görüşmedim ama vermek zorunda idari izinden doktora neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?